Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
pselium
2015 m. sausio 8 d. 23:05:49

Matot, aš visuomet pykstu ne už kažkokį požiūrį, o už tai siauraprotiškumą. Aš dažnai susiduriu su žmonėmis, kurie sako, kad nemėgsta to, to ir ano. Pokalbio eigoje išaiškėja, kad jie nė tiksliai nežino, kas tai yra. Ir, vis dėlto, tokių daug. Arba man taip pasitaiko. Patikti arba nepatikti gali tada, kai žinai, kaip tarkime šiuo atveju, kai perklausėte iš tikrųjų. :) O patiko ar nepatiko - tada jau skonio ir suvokimo reikalas. 

O bet tačiau kai pradeda aiškint, kas yra rokas, kas yra metalas ir taip toliau, galiu pradėti niršti. :D Visi muzikos stiliai turi atšakas. Todėl metalas yra ir brutal death ir koks nors absoliučiai švelnutis doom. Ir vis dėlto jie abu metalai.

Atsakyti
KastisG
2015 m. sausio 7 d. 12:55:49

Supratau bet nemanau, kad yra daug tokių siaurai matančių, girdinčių ir mąstančių. Tiesiog yra kai kurių žmonių noras atstovauti kažkokią aiškią grupę. Aiškiai save pozicionuoti irgi nėra blogai (tada būnai aiški tavo pozicijos prigimtis), gerai, kol priimi kitos pozicijos argumentus ir nepradedi ginti tos zonos kaip SAVO tvirtovės vadovaudamasis plikoms emocijoms. Ginčuose juk gimsta tiesa :) O aš irgi būnu pikts. Pvz. pamenu buvau pikts kai kažkuriame HM muzikos top'e Rammstein'ai buvo pirmoje vietoje. Kokie jie metalistai? Industry yra industry - visai kitas stilius, kita kultūra kitas pasaulis. Galų gale vertinu ir pačius Rammstein'us savo srityje jie puikųs, labai teatrališki (pvz. pažiūrėk jei nematei video Mein Herz Brennt piano version...). Nu bet buvau pikts, kad kažkas maišo miltus su tiltais...

Tai štai... tai ką aš čia iš viso norėjau pasakyt? Ai, va - perklausęs visą sąrašą įvertinau 6 iš 10 įrašų. Manau kaip iš seno metalisto - puikiai ar ne? {#}  

2014 m. gruodžio 30 d. 11:52:25

Pagal tai, ką čia pasakėte, jūs visai ne piktas metalistas, o normalus žmogus, klausantis įvairios muzikos, taip pat ir sunkiosios :D Aš tik turėjau galvoje, kad nemėgstu tų siaurapročių, kurie neiškiša nosies niekur kitur. Tai, kad, tarkime, klausau Lino Adomaičiio, man absoliučiai netrukdo mėgti Anubi muzikos. Gal supratote. :) Anyway, malonu.

Atsakyti
KastisG
2014 m. gruodžio 30 d. 09:38:05

Kadangi esu piktas metalistas tai nusprendžiau pasisakyti, juolab, kad bėgdamas akimis per tamstos sąrašą vis sau kartojau mintyse - "aha... šitą reikės paklausyt, ir šitą, ir šitą..." ir taip nei daugiau, nei mažiau - lygiai 10 kartų. Kai kuriuos todėl, kad nepažįstami, kitus dėl to, kad seniai beklausyti, bet visai geri. Mat, kaip yra... Normalūs metalistai labai skaniai suvalgo ir kokybišką popsą ir avant-garde ir indie ir t. t. Žodžiu didelis {#} šitam sąrašui iš seno metalisto {#}  {#}

2014 m. gruodžio 29 d. 22:01:58

Mano grojaraščiuose, kaip jau gal ėjo suprasti, moterų atliekama muzika yra retesnis reiškinys. :)

Atsakyti
Crazyz
2014 m. gruodžio 29 d. 20:33:19

well, pavydžiu tau, man lietuviška muzika vis dar skurdi mano grojaraščiuose.

Atsakyti
pselium
2014 m. gruodžio 29 d. 20:31:11

Penkioa lietuviškos, penkios ne. Bet taip, aš klausau lietuviškos muzikos, jei tik surandu ką gero. :)

Atsakyti
Crazyz
2014 m. gruodžio 29 d. 20:22:40

Labai jau lietuviškas top'as :D nuvylei mane :(

Atsakyti
pselium
2014 m. gruodžio 29 d. 18:19:11

O kur pikti riksmai iš metalistų?

Atsakyti
einaras13
2014 m. gruodžio 29 d. 14:59:25

Keith Jarrett {#}

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Dethklok Dethklok
7,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:28 - Silentist
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
13:25 - Silentist
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
12:41 - Silentist
sukk kaleeedom
12:31 - Silentist
LEONIDAS in the house!
12:30 - Silentist
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why

Leonidas XIV is
11:35 - Silentist
Indija - Pakistanas (branduolinis ginklas : branduolinis ginklas) 0:0 kol kas
23:59 - DjVaids
Inter vs Barcelona 3:3 (I-3:3) dabar 6:6!!!
19:50 - Silentist
I'm your rainbow (Rambo) !!! RMBynas & BMBynas forever
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3726
  Iš viso užsiregistravę: 73585
  Naujausias narys: sollindrum
  Šiandien apsilankė: 301626