Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Rutonė
2015 m. sausio 20 d. 23:38:50

Na būna išimčių, bet šiemet tikrai įdomu, kaip bus, kai pirmą ir paskutinę vietą skiria keli šimtai balsų. Ir kai pirmai vietai užimt užtenka 700+ balsų. O jei perkama po keliolika ar keliasdešimt kortelių, tai iš 40 kortelių kažkas gaus +200 balsų. Iš esmės tai reikš, kad jis/ji ir išvažiuos vien giminaičių dėka? Neskanu taip...

Atsakyti
Grace
2015 m. sausio 20 d. 23:30:04

Dėl balsavimo tik pasibaigus VISIEMS pasirodymams absoliučiai sutinku. Nes kitaip tai nesąžininga. Kaip aš galiu balsuoti, jei dar visko neišgirdau?

O dėl

Išvažiuoja daugiausia investavęs arba daugiausia draugų turintis, bet nebūtinai iš tiesų pats geriausias. 

drįsčiau nesutikti. Kaipgi tu tada paaiškintum Pojavio atvejį? :D

2015 m. sausio 20 d. 23:22:45

Na taip, čia tai visiška tiesa, negaliu nepritart. Bet kad pas mus veikiau vyksta ambicijų karas nei verčiausio važiuot rinkima - mes už Mią, mes už Moniką, o mes - už Liepą..., ir taip toliau. Nes o kaip kitaip suprast giminių/gerbėjų/draugų balsavimus už vieną kurį atlikėją? Išvažiuoja daugiausia investavęs arba daugiausia draugų turintis, bet nebūtinai iš tiesų pats geriausias. Kokiems akliems reikia būt galvojant, kad jau jų draugas/giminaitis yra pats pačiausias tik todėl, kad juos sieja giminystės ar kitokie ryšiai? Ir teisingai siūloma: 1 - balsuot tik PO TO, kai sudainuos visi ir jų pasirodymai bus PAKARTOTI; 2 - balsuoti 10-15 minučių (o ne nuo laidos pradžios); 3 - leist balsuot nemokamai, bet tik po vieną kartą iš numerio (nors tas nesutrukdys pakeist n kortelių). 

Atsakyti
Grace
2015 m. sausio 20 d. 23:09:54 2015-01-20 23:14:49

O va vienas iš dalyvių ir kūrėjų Edgaras mano kitaip: 

"Esmė tame, kad tas menamas universalumas, kurio iš mūsų reikalaujama, niekam nereikalingas didžiojoje „Eurovizijoje“. Ten nereikia universalumo, jeigu kažko ten ir reikia, tai originalumo (ir tai nesu tikras). Mes vis bandome kažkuo būti, bandome dėtis, jog žinome, ko reikia „Eurovizijai“.Tiesa ta, kad nė vienas mūsų nežinome, ir mums nereikia žinoti, nes dabar mes tik bandome pataikauti: „Oi, gal reiktų to, gal ano, o gal dar to“. Iš tikro reikia atsigręžti į save, nereikia mums būti nei britams, nei švedams, kol nevertinsim savęs ir savų tikrų nuoširdžių talentų, tol nieko nebus. Kol klausysime užseniečio išsižioję, o savą lietuvį numosim ranka, ar viduje šiepsime ir teisime, tol nieko nebus, nei muzikoje, nei kitose srityse, nei kasdieniame gyvenime.Todėl kviečiu pamilti savus ir save, mažiau burnoti ir nepasiduoti negatyvioms emocijoms.“

Aš būčiau linkusi pritarti jam. Ir nesistengti siekti pilkumo, kažkam pataikaujant. 

Tiesa, absoliučiai pritariu ir paryškintai minčiai.

Pozityvumo , va ko mums pirmoje vietoje trūksta. Užtai ir norinčių dalyvauti ne marios. Nes paskui bus suvalgyti. Ir tie , kurie išvažiuoja, praktiškai visada (su keliomis išimtimis) ant tos didžiosios scenos suskysta, galbūt dėl to kalta ir baimė susimauti. 

2015 m. sausio 20 d. 22:46:56 2015-01-20 22:50:16

Gal aš pasakyčiau kiek kitaip (nors iš esmės minčiai pritariu): reikia suvokt, kad balsuojam ne už tai, kas patinka mums (nors ir tai svarbu), kiek reikėtų balsuot už tai, kas gerai atrodytų bendram didžiosios EV kontekste. Ir nebūtinai tai bus Edgaras, Liepa ar Monika. Mes  tol ir nepasieksim nieko, kol savam kieme nagrinėsim, patinka MUMS ta daina ar ne, nebandydami įsivaizduot, kaip mums patinkantis dalykas atrodys JIEMS - likusiai Europai.

Atsakyti
saaulyytee
2015 m. sausio 20 d. 22:38:15

Svarbiausia, kad daina patiktų visiems! jeigu rimčiau, kam tai boring daina, kam ne, jei patinka daugumai, vadinasi, kažko verta yra. man tai dar būtų įdomu pasiklausyt, kaip Juodsnukis ją atliktų - pagal vokalą jis stiprus, bet reikia ir tinkamos tam dainos. šiaip pasikartosiu + kad ir ką išsiųstume, bus tas pats kas buvo prieš ir po LT United. 

2015 m. sausio 20 d. 22:30:20

Tas tiesa, dėl skonio nesiginčijama. Nenoriu nieko sakyt, balsavimuose nepirmauja, bet ta vokiškoji "Man negaila" (ar kaip ją ten) žiūrėkit kad neivažiuotų. Nes mano ausims ji yra košmariška. Kaip pernai būtent Vilijos parėkavimas man labiausiai nelipo - išvažiavo. Ak, tiesa, iš pradžių nelipo ir "We Are the Winners", bet kadgi reikėjo pagaut kampą, kas čia ir kaip. Ir Europa pagavo. Nors iš pradžių net ir tai gal atrodė nežmoniška :) Bet tai buvo superinė saviironijos dozė ir spjūvis visai eurovizijai į "veidą". Gaila tik, kad suomiai spjovė taikliau. Bet tokio pasirodymo pamiršt tikrai negalima. Jau geriau reakcija WTF???? {#} negu jokios. O mūsų siunčiamos dainos tokios ir yra - arba {#}, arba {#}, arba {#}, arba {#}. Na bet kokiu atveju nieko gero. Šiemet pas mus tokių WTF'ų nėra. O gaila. Bet ne kiekvienas turi talento tai padaryt. Kuo daugiau stebiu, tuo labiau man Multiks'ų "Star" vis labiau panėšėja į braliūkų Prata vetra (tada dar Brainstorm) pasirodymą. Aišku, silpniau, aišku, būtų pasikartojimas, pagaliau ir jie patys dabar iš savo pasirodymo nevengia pasišaipyt. Na taip, tada buvo jų muzikavimo pradžia (nors ir dabar į didžiąją sceną jie dar vis neišlipa), bet bent jau dainuot Paulius išmoko. Na ir šiaip - turi jis savotiško šarmo... Bet chebra pasimokė - nebeina į atrankas. 

O mūsų bandymai išsiųst baladę tikriausiai niekada nebus sėkmingi, nes nu nesiseka mums jas sėkmingai pagamint... Tik ašaringas sugebam išspaust. Ir taip, ką galima dar pasakyt apie mūsų dainas - arba atlikimas puikus, bet daina š, arba atvirkščiai. Na negalima tikėtis sėkmės, kol abi sudėtinės dalys nebus puikios... O to puikumo pasiekt ir neleidžia dabartinė atrankos tvarka. Ai, nesikartosiu, kas ir kodėl.... O apie linksmas dainas aš gal geriau savo nuomonę pasilaikysiu sau. Esmė - arba idiotiškai banalios (nors gal ten ir nereikia superfilosofijų), arba tiek skystos, kad greičiau tiktų vaikučiams dainuot. 

Dar dėl Vilijos. Na taip, tas jos kitoniškumas buvo viltis būt pastebėtiems ir įvertintiems (norėta, aišku, teigiamai), na bet kad nekabino ji, ir tiek. Taip, pritrūko vienos vietos, bet visgi - pritrūko.

Atsakyti
Grace
2015 m. sausio 20 d. 21:55:18

Evelinos daina tai buvo nuobodi. Bet atliko ją jinai perfect. Kas turi klausą, tą patvirtins. Ir retas atvejis, kai Lietuvą atstovaujantis scenoje neišskydo. Nes išskysta mūsiškiai praktiškai visi.

Nepateko į finalą, beje, kas domėjosi, kiek pamenu, Vilija per plauką. Viena vieta atsiliko. 

Inculto neaišku dėl ko išssiskirstė. Kaip ten kas kritikavo jų dainą, priešingai taip pačio Vaido giriamai jo šiumetinei, būtent Inculto važiavo su ta daina, kurios klausant man sunkiai sekėsi nusėdėti, kojos pačios kilnojosi.

Tas nežmoniškai , bet kitoniškai kai kam irgi patiko {#} Tegul ir nežmoniškas tas mano skonis{#}, bet iš pirmo paklausymo buvau už ją {#} Betgi negali visų skonis būti kaip ant vieno kurpalio, ane? 

2015 m. sausio 20 d. 21:44:16

Na bet kokiu atveju tai nebe taip aršiai vyksta. Nesakau ir nesakysiu, kad Vilija beviltiška visame kada, neturiu tam teisės, nes tada Auksinio balso nežiūrėjau. Bet mano ausims tai, kas išsiųsta į Euroviziją, net nebuvo daina. Kitur ji galėjo dainuot tikrai sėkmingai tikras dainas. Ir tikrai - pelnytai laimėt. Balsą ji turi, duomenis dainuot tikrai turi, bet kad pernai buvo noras "nors ir nežmoniškai, bet kitoniškai". Va ir Europa to "kitoniškai" nesuprato ir nepalaikė. Tegu pritrūko ir nedaug iki finalo, bet pritrūko. O kad lietuviškas bruožas nelaimėlį su žemėm sumaišyt - ką darysi, juk net posakis kad lietuviui džiaugsmas, jei kaimyno troba/tvartas dega, tikrai ne iš šių laikų.... 

Evelina Sašenko labiau užkliuvo dėl to, kad ji lenkė. Jos daina buvo nebloga, bet irgi ne stebuklas, galintis pakerėt Europą.

Vargu ar InCulto išsiskirstė dėl nesėkmės Eurovizijoje, man tas išsiskyrimas buvo netikėtas. 

Atsakyti
Grace
2015 m. sausio 20 d. 21:42:34

Na jau nepamenu, kad praėjo :) Bet vistiek iš jo šaipėsi tai tikrai visi. Lietuvaičiai. 

Man tai čia kažkaip buvo labiau stebėti kaip nuotykį.

Nes mano asmeninio gyvenimo rezultatai EV na niekaip nekeičia. Ar 6 vieta, ar paskutinė. 

2015 m. sausio 20 d. 21:40:22

velniux, tema ne apie politiką, bet man nepakankamai svari. Nereikia būti kategoriškiems. 

Tai, kad jo vardas ir pavardė rusiški, tai nerodo, kad jis rusas. Galbūt pusiau rusas (o tokie gali pasirinkti pase ir tautybę lietuvis). 

Jei gerai pamenu (pataisykit, gal klystu), nebuvo ten tik stulpelis sudainuotas rusiškai? 

2015 m. sausio 20 d. 21:34:57

Tai kad Pojavis bent į kitą etapą praėjo, nors turbūt vilčių į jį bene mažiausiai buvo dėta {#}

2015 m. sausio 20 d. 21:33:47

Čia nereikia pritempinėt prie dabartinių įvykių. Nepakankama priežastis yra vien jau sovietinių 50 metų? O po to stebimės, kodėl Europoj niekas mūsų nuo rusų neskiria. Aš suprantu, kad jis rusas (Dima Shavrov, čia jau ne "turi rusiško kraujo", čia rusas), bet reikia suprast, kokią šalį tu atstovauji. 

Tai iš visų, laimėjusių po Lordi, gal nebent paskutinių dviejų nugalėtojų dainos man visai patiko (nebuvo geriausios, bet arti to). Bet kažkaip visad atsiranda bent po tą vieną ar dvi dainas konkurse, kurios įstringa. Man dažniausiai tai būna italų atstovai, taip pat ir ta pati Alyosha, kad ir maNga (tais pačiais 2010). Šiaip įdomus fenomenas, kad kai pradėjau labiau ieškot sau įdomių dainų, o ne labai rūpintis tuo, kas laimės, tai ir laimėt pradėjo visai neblogi pasirodymai {#}.

2015 m. sausio 20 d. 21:33:33

Rutone, nebemaišom atlikėjo su viskuo, jei nepasisekė patekt į finalą? Kurgi ne :) Dar ir kaip maišom. Toli eiti nereikia, pernai metus prisiminkim. Jeigu  Vilija kažkam nepatinka, tai nereiškia, kad ji visiškai beviltiška (vietinį Auksinį balsą ir keletą tarptautinių konkursų visgi laimėjo/buvo prizininkė). 

Evelina Sašenko labai daug kritikos sulaukė. Ir Pojavis. Kurio vokalinės galimybės kaip čia pasakius... Bet tai žmonėm, kurie nesureikšmina tos Eurovizijos, bent buvo smagu žiūrėti į charizmatišką, atsipūtusį atstovą. Tas pats likimas ištiko Inculto (ir po visko grupė net išsiskirstė). 

2015 m. sausio 20 d. 21:19:41

OK, pabandysiu atsakyt į kelis klausimus. 

Klastojimas. Taip, turiu galvoj tą patį atvejį, kai balsuojama iš keliolikos/keliasdešimties kortelių. Bet čia tokia erdvė manipuliacijoms, kad niekur nieko pernelyg nesukontroliuosi.

Ką mieliau klausyčiau - Sashą Song ar Vaidą? Nė vieno. Sashos stilius man visiškai svetimas. Vaido, tiesą sakant, irgi. Ir iš lietuvių mielai teklausyčiau galbūt dar Laurą & The Lovers (nekalbant apie LT United. Nors jie man iš pražių netgi žiauriai nepatiko). Taip, man patinka rokas, electro, bet kas trukdo čia tokioms dainoms patekt? Visi pamenam Lordi. Ar - man irgi visai patiko - Wig Wam. Beje, pernai Common Linnets mn tikrai buvo geriau nei Končita. 

Eurovizija ir iki dabar buvo organizuojama kasmet. Tik buvo taisyklė, kad nepatekę į finalą metus (ar daugiau negalėdavo dalyvaut).O nedalyvavimas reiškė ir tai, kad nacionalinis transliuotojas didžiosios Eurovizijos nerodydavo. Dabar tos taisyklės nebėra, galima dalyvaut kasmet.

Kad šiemet mažiau dalyvių nei pernai, tiesa, bet greičiausiai ne todėl, kad niekas neina, o todėl, kad Giržado & Co. šutvė neatskleidžia, kaip ir kodėl atrenkami dalyviai. Tai jų pasirinkimas (atrodo) buvo pakviest mažiau dalyvių. Ir tikrai nesėkmė EV nesugadins karjeros sėkmingam atlikėjui. Pirma, mes dabar vis tiek ramiau į tai žiūrim, nebemaišom atlikėjo su viskuo, jei nepasiseka patekt į finalą (o jei pasiseka, tai jau tolygu didelei sėkmei), taip kad čia viskas stojasi į vietas. Nesąmonė yra tik tai, kad deklaruodami neva tai menko meninio lygio renginys vis tiek veržiamės ten dalyvaut. Juk niekas nepasakys nieko, jei kartą ar kitą nenusiųsim nieko. Na taip - nėra pinigų. Ne viena šalis būtent dėl to atsisakė dalayvaut (ar bent jau taip deklaravo). Nutiko kas nors? Ne. O jei mūsiškiai nedalyvauutų, nerastume (jei labai norėtume), kuris kanalas tai rodytų? Rastume. Tik va Užkuraičio komentarų negirdėtume.

P.S. Rašau ir bandau klausyt tas šalis, kurios jau išsirinko, ką siųs. Tai va, pasirodo, Malta ir Gruzija siunčia dainas vienodais pavadinimais - Warrior. Ne esmė. Paklausiau Gruzijos, Maltos, Baltarusijos, Albanijos, Ispanijos - nekabina nė viena. Na gal Ispanijos kažkiek, nors šiaip tokios muzikos nemėgstu, bet... 

Atsakyti
Grace
2015 m. sausio 20 d. 21:03:23 2015-01-20 21:05:12

Kuri ukrainietė? 

Man Alyosha su "Sweet People" labai patiko. Geriausias tų metų pasirodymas (mano ausiai ir akiai). 

Pažiūrėjau - tada laimėjo Lena. Na Lenos fenomeno aš neperlabiausiai supratau. Man ta daina perdaug paprasta. Gal pati Lena charizmatiška? Kur kas labiau patiko jos daina dalyvaujant EV antrą kartą. 

2015 m. sausio 20 d. 20:54:48 2015-01-20 20:57:35

Tiesa, juk jis skirtingom kalbom dainavo :D Man yra įstrigę keli pasirodymai, nors tiksliau, dainos tų atlikėjų, kurie neužėmė aukštos vietos. 2013 metais buvo tokie vengrai, jų dainą net savo malonumui įsijungdavau. Buvo ukrainietė, kurią daugelis apibūdino kaip cypiančią, bet man ji patiko, nes buvo išskirtinė, o pasirodymas meniškas. Vat yra tokių, kurie įstringa į atmintį ilgam, o ne vien, pamatai ir pamiršti kitą dieną. O apie lietuvius juk ir gerų atsiliepimų būta. Daug žmonių komentuoja, kad balsavo už lietuvius, kad jiems patiko daina ir tas yra puiku, to turėtų būti gana.

2015 m. sausio 20 d. 20:54:01

Dėl Songo dainos patikimo tai galų gale  tiesiog skonio klausimas. Kaip tos įvardijamos įdomios ar įstringančios. Įdomios ir įstringančios konkrečiam asmeniui.

Bet bent mintį ji turėjo (pamenu, buvo ir video rodomas, ne tik atlikėjas prie pianino).

Dėl rusų kalbos - na nepamirškim, kad Sasha pats turi rusiško kraujo. Taigi manau, kad visai normalu. Visai kiti laikai tada buvo ir aš nepritempinėčiau prie to, kas vyksta šiandien. 

Pvz. iš EV laimėjusių dainų aš nesiklausyčiau (ir man nepatiko) Estijos, Latvijos , Graikijos dainos. Tas pats Bilanas - jo dainos aš net nepamenu. Eilinė daina, labiau pamenu Pliuščenką. Taip pat laimėjusi Azerbaidžano daina - šiek tiek kabinanati, bet paskui supranti, kad absoliutus saldainis, nevertas didelio dėmesio. 

2015 m. sausio 20 d. 20:44:33

Nei vienos nesiklausyčiau. Songo daina nebuvo nei gera, nei labai prasta - vidutinė. O Eurovizijoj tokių pakankamai nemažai, gal net daugiau nei blogų. Ir jei aš ir klausausi buvusių eurovizinių dainų, tai tik tokių, kurios yra įdomios ir įstringa. Deja, nei Songo, nei praktiškai jokia kita lietuvių IŠSIŲSTA daina tokia nebuvo (pabrėžiamas žodis "išsiųsta", nes atrankose gerų dainų yra buvę ne viena ir ne dvi). Plius, nepamirškim dar ir to Songo pasirodymo, kuriame buvo atvirai lendama Rusijai į vieną vietą dainuojant rusų kalba, dėl ko man jau savaime šiek tiek darosi gėda.

2015 m. sausio 20 d. 20:40:01 2015-01-20 20:41:02

Pvz. aš džiaugiuosi  ir didžiuojuosi, kad Sasha Song tada tikrai gerai pasirodė. Na iškrito tai iškrito. Gaila, bet argi tai svarbiausia? Man svarbiau yra muzika. Ar geriau išleisti kažką su eiliniu euroviziniu šudeliuku  ir užimti truputį geresnę vietą, bet žinoti, kad pasirodymas iš esmės buvo niekinis? Aišku, kiekvienam matyt skirtingai. 

Palyginkim šiumetinę Vaido dainą ir tą Sashą Song. Kurią dainą iš tų  jūs klausytumėtės praėjus 5 metams? Mano atsakymas  vienareikšmiškas. 

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

ZZ Top ZZ Top
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3266
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 188199