Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Rutonė
2015 m. sausio 20 d. 01:35:18

Azerbaidžanas laimėjo, bet žinom, skaitėm, kiek pinigėlių į tai sukišo ir kaip verbavo balsuotojus. Nors man jų daina patiko. Aš ir dar kartą pasikartosiu - jaučiasi, kad šiemet dainos "padarytos" atbulom rankom, nes greičiausiai jas teks atiduot kitam. O jei jos buvo "kalamos" a la universalios, kad tiktų bet kam, tai jos neabejotinai "negyvos" ir nekabinančios. Mūsų laikai ateis, kai išsivaduosim iš Tylos, Valinsko, Giržado diktato (jei nori, gali čia dar vieną ar daugiau pavardžių įrašyt).

Atsakyti
velniux
2015 m. sausio 20 d. 01:33:53

Nu ne, anksčiau. Kas po LT united buvo iš žymesnių vardų? Tie, kas buvo, patapo žymesniais jau po dalyvavimo joje, o ne prieš. O Aistė gi dar praeitais metais bandė dalyvaut, tik kad ir palaikymo nelabai tesulaukė, ir šiaip jos balsas kažkoks nusilpęs buvo.

2015 m. sausio 20 d. 01:30:05

Geras planas, tik yra trys problemos. 1. Iš kur tie milijonai pas mus, kai vyriausybė niekam pinigų neturi, savivaldybės arba pačios įsiskolinusios, arba Žalgirį iš skolų vaduoja, o privatiems investuotojams, būkim realistiški, tai būtų pinigų išmetimas į balą be jokios grąžos. 2. Mes ne Azerbaidžanas ir mes, deja, nemokam taip gerai organizuoti piaro Europiniu mastu. Nekalbant jau apie tai, kad neturim ir po visą Europą išsibarsčiusių draugiškų kaimynų, kurie iš visur galėtų mus palaikyti (kaip kad turkai azerbaidžaniečius). 3. Geros dainos nėra kam parašyt (kalbu apie gerą Eurovizinio konkteksto dainą, nes pas mus arba šiaip aukšto lygio muzika arba šūdinas popsas. Gero popso tik pėdsakai) be to, geros dainos dabar nebeužtenka. Reikia arba papildomo šou, arba įstabaus apšvietimo, arba šiaip kokio išsišokimo. O pinigų tam neturim. Taip kad geriausiu atveju bus Edgaras mimo veidu, paišantis kryžiukus/nuliukus ant veidrodžio.

2015 m. sausio 20 d. 01:22:06

Yra dar vienas būdas "padaryti" gerą pasirodymą - duoti 2-3 milijonus (kaip darė Azerbaidžanas ir netikėtai laimėjo), paimi ne itin žinomus atlikėjus, parašai gerą dainą ir laimi. įdomu, ateis iki mūsų tokie laikai? {#}

2015 m. sausio 20 d. 01:18:52

Ne Loreen, Lena (vokietė, kuri gal prieš kokius 4 metus laimėjo). Bet iš esmės, kaip aš po tuo Mamontovo postu ir rašiau, senoji sistema (atmetus LT united) irgi nedavė jokių rezultatų ir į tą Euroviziją po LT united niekas iš grandų ir nebeidavo. Tai ar čia kažkas labai smarkiai nuo to nukentėjo? Kažin. Dabar bent rodoma, kad yra ieškoma alternatyvos buvusiai sistemai. Kol kas nesėkmingai, bet bent kažkas daroma. O Mamontovas ar Mikutavičius ir taip nebeitų net ir su gerom dainom ir jie patys tai puikiai supranta.

2015 m. sausio 20 d. 01:16:54 2015-01-20 11:07:22

Aivaro? "Aukštumas"? Leisk paklaust, o kas bendro tarp Aivaro ir Monikos? Ar kartais ne Tyla? Ar ne jo dėka neišvažiavo mano dabar tikrai nemylimi bavarai su "We All"? Nebūtų jis įsikišęs, nebūtų ir pelė cyptelėjusi, kad daina biški neatitinka reikalavimų. O toji tikrai buvo visa galva aukštesnė už Aivaro mianą.

Šiaip tai jo, pernai žiūrovai stūmė Viliją (neva originali ir kitokia nei likusieji), šiemet komisijos stumia Moniką. Ir pasikartosiu - šiemet imt pirmą vietą nesišviečia (nebent iš kito galo), tai, davai, siunčiam Moniką? Paims pirmą vietą uodegoj, gal praeis noras dalyvaut. Nes kad ir kaip būtų gaila, nieko pakeist jau nebeįmanoma - atlikėjai dainas sudainavo visais kiek tik buvo įmanoma variantais, komisijos subalsavo, liko tik žiūrovų balsai. Iš esmės komisijos nugalėtoja kaip ir išrinko. O jei laiko turėtume pakankamai daug, reikėtų išvaikyt visus giržadus su valinskais ir viską organizuot iš naujo - naujos taisyklės, naujos dainos, nauji atlikėjai... O matydami dabartinę idiotišką ir korumpuotą sistemą žinomi atlikėjai nenori su tuo turėt jokių reikalų, nes dalyvaut EV - dabar jau joks prestižas. Galimybių tapt žinomi platesniajai publikai atlikėjai turi ir be EV.

O ar ne po Aistės pasitraukimo ir kiti garsesni vardai nustojo taikytis į euroviziją? Ar klystu?

Atsakyti
saaulyytee
2015 m. sausio 20 d. 01:10:09 2015-01-20 01:11:32

Man buvo juokingai graudu skaityti diskusijas po vienu Mamontovo post'u, kuriame jis sukritikavo dabartinę jau antrus metus Lietuvoje taikomą atlikėjo ir dainos rinkimo Eurovizijai sistemą ir geriausi LT Eurovizijos kūrėrėjų argumentai buvo tie, kad "va, Loreen praėjo tokią pačią atranką ir žiūrėkit, laimėjo Euroviziją, vadinasi, mes irgi darom gerai (potekstė tokia)".

Mimai ar ne mimai, nežinau, gal banalu, gal ne, bet kažkada tikrai bus banalu. šiaip man tendencija aiški - geri atlikėjai į Euroviziją tokiom aplinkybėm neis, o sistemą kritikuoti galima iki begalybės.

Dėl balsų pirkimo - pffff, ir asilui aišku, tai galioja turbūt visiems be išimties balsavimams (pradedant Chorų karais ir baigiant 2 minutės šlovės), o balsavimo aktyvumas labai gerai atspindi požiūrį į Euroviziją. žiūrinčių yra, balsuojančių - šiek tiek.

2015 m. sausio 20 d. 00:56:49

Tai kad esminis skirtumas yra kad Viliją ar ne žiūrovai iškėlė (bent jau kad daina laimėjo būtent dėl jų, nors komisija labiau palaikė "Take A Look At Me Now", tai tiksliai pamenu)? O žiūrovai kažkaip nepastebėjau, kad labai entuziastingai už tą Linkytę balsuotų. Reikia pripažint, kad tikrai turi ji kažkokius duomenis ir jei nebūtų Tado, Mios, Edgaro ir Vaido, tai būtų, matyt, ir mano atrankos favoritė {#}. Bėda ta (jai, mums tai kaip tik gerai, aišku), kad visad atsiranda įdomesnių ir labiau charizmatiškų už ją. Net ir geriau dainuojančių. O stumt ją stums tol, kol arba jai pačiai nusibos (kaip Aistei, kuri, bent mano nuomone, tikrai nepelnytai du kartus neišvažiavo su geriausia daina), arba vieną kartą ji kaip nors laimės tą atranką ir pasiekusi Adomaičio ar netgi Aivaro lygio "aukštumas", mūsų visų džiaugsmui, išnyks iš Lietuvos muzikos žemėlapio. 

2015 m. sausio 20 d. 00:51:04

Mimų įvaizdis yra lengvai padaromas, (vis dar) nebanalus (o gal jau banalus?), tai kažkaip nestebina. Nukrypstant nuo temos, labiau mane nustebino, kai "Neteisėtai padarytus" pamačiau "Pinigų kartoj".

O štai Delfis teisingą pastebėjimą mestelėjo: https://www.delfi.lt/pramogos/eteris/piktinasi-eurovizijos-balsavimo-tvarka-balsai-perkami-jau-ne-vienerius-metus.d?id=66939172

Komentaruose žmonės neprastai pasisako, kas ir kaip turėtų būt. O šiaip - mes visi eurivizijos ekspertai, tik vis kažkodėl liekam gale... ten pat išnagrinėta ir tai,kodėl EV neįdomi nei profesionaliems atlikėjams, nei žiūrovams (jei pirmą vietą nuo paskutinės kiek ten balsų skyrė? 400? Daaaauuug....). Iš tiesų visi mato, kas žlugdo tikrų talentų paiešką, bet nieko negali padaryt - atėjo Giržadas ir Valius visiems laikams (???). Ir jei tokia konkurso sistema yra jųdviejų (ar ir vieno kurio) išmislas, gero nelaukit... Dar gerai, kad bent tokie atlikėjai atėjo. Aišku, su tokiu pasirinkimu tikėti LAIMĖT EV - tikra svajuko dramblionė.

Atsakyti
saaulyytee
2015 m. sausio 20 d. 00:37:57

Kai pamačiau Lubį su ta apranga ir baltu veidu, pagalvojau "ką "Neteisėtai padaryti" veikia Eurovizijoj?" {#}

Nežinau ką bepridurt, man paskutiniais metais Lietuva Eurovizijoj išvis yra nieko verta, kad ir ką išrinksim/prastumsim, susidomėjimo pačiu festivaliu nebebus tokio, koks bent dėl įdomumo buvo anksčiau. tiesa, jeigu Lubys ir praeis, tai vienas scenoje atrodys nuobodžiai (o tokių "talentingų ir balsingų" atlikėjų jau išsiuntėm ne vieną, kas gavosi, žino visi). {#}

2015 m. sausio 20 d. 00:34:50

Ot pamatysi, jei ne tautinė, tai tarptautinė komisija išaukštins Linkytės atlikimą. Neturiu šiaip nieko prieš ją, bet šiemet ji visiškai neblizga ir yra akivaizdžiai stumiama kaip pernai Vilija.

Atsakyti
velniux
2015 m. sausio 20 d. 00:25:05 2015-01-20 00:28:53

Aš tai buvau visai nustebęs, bet šiaip jau mano žiauriai nemėgstama Milita visai kabinančiai ir tą "Dangerous" sudainavo. Išėmus visus teletabiškus "oh ow" bei "jė jė" ir paėmus kiek stipresnį vokalą (Mia, matyt, nebent kuris vyras dar sugebėtų gerai perdaryt savo registre) gautųsi visai neblogas popsovas eurovizinis gabalas, kuris ir įsimena kažkiek, ir turi kažkokį ritmą. Aišku, iki "Not Perfect" jam toli ir tikrai esu visiškai už pastarąją dainą, bet smagu buvo išgirst dar bent vieną kūrinį, kurį bent įmanoma išklausyt iki galo neužmiegant ir be vimdančių traukulių pilve {#}

O dėl "Not Perfect" tai jo, bus įdomu pažiūrėt, kaip jį atliks Baumila, Tadas ar ta pati Mia. Ar nepadarys tik kuris geriau? {#} Nors kaip matėm praeitais metais, didelė dalis balsuotojų spėja labai susigyventi su atlikėjo pirmine savo dainos versija ir po to nebenori mėtytis. Gal ir Edgarui pavyks taip praeiti. Kol kas tikrai būčiau nieko prieš, nors ir norisi palyginti su pagrindiniais konkurentais.  

2015 m. sausio 20 d. 00:14:04

Silpna Eurovizija šiemet...

Atsakyti
Soulstealer
2015 m. sausio 20 d. 00:07:42

Aham, man prie viso to gabalo vokalas Amberlife'o ok, viskas ten tinka. Tik galima būtų "kiečiau" biškį pagrot. Nes beklausant girdisi tiesiog ta niša, kurią užpildčius skambėtų gerai. Nesakau, kad dabar blogai, tiesiog "silpnai". O mano skoniui sueitų gerai su elektrinės gitaros užpildymu

Atsakyti
Rutonė
2015 m. sausio 19 d. 22:50:28

Tai, nori pasakyt, kad siunčiam Juodsnukį su "Not Perfect"? Ar tą patį Amberį, tik kiek pasunkintą variantą? Abu variantai būtų neblogi. Bet jeigu ką, Mia irgi Amberio kurtą dainą dainavo. Tik "Say You Love Me" bent man - tipiška moteriška daina, nors gal patį autorių ir įsivaizduočiau ją dainuojantį.

Atsakyti
Soulstealer
2015 m. sausio 19 d. 22:04:19

Amberlife'as čia vienintelis pateikė gerą gabalą. Kiti pasirodymai palyginus su jo daina - šūdas. Vienintelis gabalas su drive'u. Užmetus biškį sunkesnį instrumentalą būtų iš vis nuostabu.

Atsakyti
dadaopusnull
2015 m. sausio 19 d. 21:54:58

ayeay, nuostabios mužikos puokštė

Atsakyti
Grace
2015 m. sausio 19 d. 21:02:02

Kaip daina labiausiai patiko  Factory Hearts. O atlikėjas - Tadas Juodsnukis. 

2015 m. sausio 19 d. 19:54:52

Na man asmeniškai skamba "Take My Love" (Brūzgos atlikimas patiko), "Feel My Love"(tik Liepos atlikimas nelabai patiko), "Not Perfect" skamba audio gerai, bet gyvai trūksta... Net nežinau :) Juodsnukio balsas labai patinka !

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 234567
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Simon & Garfunkel Simon & Garfunkel
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 2871
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 201968