Viena akis atmerkta; devynios dienos kybo devyniose naktyse*.
Viena akis atmerkta / viena akis tamsa
* nine days hung against nine nights – laidojimo tradicija Karibų jūros salose, kuomet šeima ir draugai renkasi mirusiojo namuose prisimena jį, gieda giesmes ir vaišinasi. Tai daugiau šventimas, nei gedėjimas. Devintos nakties vidurnaktį svečiams leidžiama puotauti. Išskirtinis šitokio ritualo akcentas yra „regėjimas“. Tai kai kas nors pažiūri už durų ir pamato sielą ir perduoda tą žinią kitam. Tada ceremonijos vedantysis sveikina dvasią ir giedojimas jos garbei prasideda.
Aš ištversiu. Iki galo, tėve
Pergabenanti Visatos akie, prašau, veskis mane
Devynias dienas kyboti tamsoje čia.
Jos išpiltos blizga po visą kelią - kalėjimą
Naujas kelias. Ramentais grūmoju baimės veidui.
Ar gali matyti pro sparčiai brėkštančią aušrą?
Radai būdą įveikti visatos šachmatų lentą, varganas pėstininke?
Karališkai susimovei. (Karališka šeima užkirto?)
Kniūbsčias tarpe visų / nugramdytas nuo seno karaliaus šalčio bato -
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2015 m. balandžio 28 d. 16:14:39
Perdurabo (Lotin: "Aš ištversiu iki galo")
Kai įkvėpi mane / gali išlaisvint mane
Iš šio mirties priplūdusio šalčio labirinto?
Viena akis atmerkta; devynios dienos kybo devyniose naktyse*.
Viena akis atmerkta / viena akis tamsa
* nine days hung against nine nights – laidojimo tradicija Karibų jūros salose, kuomet šeima ir draugai renkasi mirusiojo namuose prisimena jį, gieda giesmes ir vaišinasi. Tai daugiau šventimas, nei gedėjimas. Devintos nakties vidurnaktį svečiams leidžiama puotauti. Išskirtinis šitokio ritualo akcentas yra „regėjimas“. Tai kai kas nors pažiūri už durų ir pamato sielą ir perduoda tą žinią kitam. Tada ceremonijos vedantysis sveikina dvasią ir giedojimas jos garbei prasideda.
Aš ištversiu. Iki galo, tėve
Pergabenanti Visatos akie, prašau, veskis mane
Devynias dienas kyboti tamsoje čia.
Jos išpiltos blizga po visą kelią - kalėjimą
Naujas kelias. Ramentais grūmoju baimės veidui.
Ar gali matyti pro sparčiai brėkštančią aušrą?
Radai būdą įveikti visatos šachmatų lentą, varganas pėstininke?
Karališkai susimovei. (Karališka šeima užkirto?)
Kniūbsčias tarpe visų / nugramdytas nuo seno karaliaus šalčio bato -
Tiek daug liekanų nieko nepešusių.
Aš nesu kelias
Nei tiesa, nei šviesa
Ant tų pačių spyglių pasimovę esame mes.
Chemiškai netirpūs.
Statant vaivorykštės tiltus /skausmo turėklais tamsos fone.
Senas pasaulis, ta pati netvarka.
Senas pasaulis, ta pati netvarka.