Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678 ... 10
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
velniux
2015 m. gegužės 24 d. 03:02:35 2015-05-24 03:05:09

Pasirodo, mes pusfinaly buvom aukščiau už Juodkalniją. Finale penkiom vietom žemiau {#}. Net lenkė pusfinaly daugiau už juodkalnietį surinko, o finale -10 vietų. Įdomu, įdomu. Nors pirmaujantys tie patys, aišku.

Suomiai paskutiniai savo pusfinaly. Kaip ir sakiau: bus arba labai gerai, arba pats galas.

2015 m. gegužės 24 d. 02:58:38
einaras13
2015 m. gegužės 24 d. 02:57:35

Dėl visų punktų pritariu 4Blackberry, praktiškai neturiu ką pridėti. Daugelis požymių rodo, kad belgas geresnis, išskyrus tai, kad jis neturėjo vaizdo efektų šou.

2015 m. gegužės 24 d. 02:51:40 2015-05-24 02:54:33

Plius, belgas turi gerą balso tembrą, aiškų talentą ir vien dėl to jis šimteriopai pranašesnis už švedą. Man švedo dainos daugiau pasiklausius, darosi aišku, kad tas priedainis dainą sugadino. Iki priedainio viskas tvarkoje yra. Kiek ta daina turi vertės, tai tik tiek, kad mintis sukasi apie šiandieninį jaunimą ir jų demonus, ir tai yra aktuali tema, tai gali būti viena iš priežasčių, kodėl būtent ši daina laimėjo.

O pasirodo švedas yra šio populiaraus 2007 metų hito autorius:

Dabar viskas aišku {#}

2015 m. gegužės 24 d. 02:45:29

Tai jei neklausai, tai ir negirdėti. Čia priedainis, o iki priedainio yra ne ką mažiau tokio pat lygio teksto kaip ir šitas belgo. Tiesiog, čia gal nuo įspūdžio priklauso. Man, pavyzdžiui, iš švedo dainos išlikę yra efektai ir pagrindinė eilutė "We're the heroes of our time, but we're dancing with the demons in our minds". Iš belgo, deja, tik rapapap. Man pačiam kiek keista, kad čia ginu švedą, kurio daina man net nepatiko, bet tiesiog, pasakykim taip, buvo pakankamai daug blogesnių. Tiek pirmam penkete, tiek vertinant visą finalą.

2015 m. gegužės 24 d. 02:41:52

Bet praktiškai vien "ooooooov" {#} O kitų žodžių nė negirdėti.

2015 m. gegužės 24 d. 02:39:09

Nu tai ir švedo dainoj ne vien "We're the Heroes of our time". Your point?

2015 m. gegužės 24 d. 02:36:31 2015-05-24 02:37:27

Nu c'mon, toje dainoje ne vien rapapap...

Listen to the sound of thunder

Rolling in the soul down under

Far beneath the skin, it rumbles 

Step to the step of the drum that rolls inside

Be you enemy or lover

We are put here to discover

The heart that beats within each other

We gonna rapppabab tonight

2015 m. gegužės 24 d. 02:33:48

Rapapap {#} Very meaning, so song. Daina tokia pat šūdina, bet, sakau, pas švedą bent efektai gražūs buvo, belgas išvis niekinis. Tik čia mes visiškai nesutariam, tai tiek to.

Tai aš ir nesakiau, kad švedai ar rusai taip aukštai - kažkas netikėto. Nereikia formulių aiškinti {#}.

2015 m. gegužės 24 d. 02:25:08

Gaila, kad nėjau lažintis, prizinis trejetukas sutapo, tik biškį kita tvarka. Maniau, kad pirmi bus italai, o antri švedai, bet vis tiek geriau nei Rusija. Šiaip pripažinsiu, rusės daina man patiko, tačiau ji visiškai butaforinė, tos veido išraiškos netikros, čia kaip nueiti į bažnyčią išpažinties ir neva išpažinti nuodėmes, kai iš tikrųjų nė pusės nesiruoši pasakyti. Na gal kvailokas palyginimas, na bet vėlu, galva jau nelabai veikia... Jei rusės dainą būtų kuri kita šalis atlikus, tai būtų visai kas kita, o dabar, kai teroristinė valstybė dainuoja taikos tematika, tai švelniai tariant WTF.

Dėl estų ir latvių net neabejojau, nors maniau, kad estai bus aukščiau už juos, bet apsirikau. Šiaip mano 10 buvo ir Slovėnija, gaila, kad nukrito, bent jau man asmeniškai jų daina buvo viena geriausių, o vokalistės balsas itin primenantis Amy Winehouse...

Na, o kas liečia lietuvius, tai nebuvau jų rašius pirmajame dešimtuke, galvojau, kad bus kažkur ties viduriu. Na apsirikau, bet smagu, kad mes aplenkėm tokias šalis kaip Graikija, Ispanija, Vokietiją ir Austriją. Pastarosios išvis taškų negavo. Šiaip gaila gal labiausiai austrų, visgi pernai šalis laimėtoja, o šiemet šalis lūzerė.... Net piromaniški polinkiai scenoje neišgelbėjo....  

Atsakyti
4Blackberry
2015 m. gegužės 24 d. 02:25:07 2015-05-24 02:25:23

Tas australas tai toks grynas Bruno Mars pusbrolis :D

2015 m. gegužės 24 d. 02:20:28

Na, jei belgai ketvirti tau yra anekdotas, tai labai įdomu, labai įdomu, kaip tau ne anekdotas, kad švedai laimėjo. Belgų daina yra bent 378 kartus geresnė už švedų. Esmė paprasta: belgų gera tik daina + neprastas sceninis įvaizdis + atlikėjo rėksmingas aukštas vokalas turėjo nemažai kam prilipti, švedų šou + popsas dar geriau pagal ESC standartus, o rusai aukštai dėl to, kad yra visų kaimynai + eurovizinis popsas. Paprastos formulės.

2015 m. gegužės 24 d. 02:15:56

Šiais metais tikrai buvo stiprių atlikėjų. Jau nepamenu kada paskutinį kartą per mano Eurovizijos žiūrėjimo metus vienoje vietoje būtų tiek neprastų pasirodymų. Iš jų daugumą netgi kilo noras pasiklausyti atskirai ir susipažinti su jų kūryba išsamiau, ko anskčiau nebuvo. Tik tas blogai, kad vyrauja neteisybė balsavime ir tas lindimas į subinę, bet be to Eurovizija nebūtų Eurovizija.

2015 m. gegužės 24 d. 02:15:02

Ai, bet San Marino ir ypač lietuvių akibrokštas rusams buvo nuostabus {#}.

2015 m. gegužės 24 d. 02:13:15

Na ką, lažybų kontoros visgi geriausiai žino nugalėtojus {#}

Gaila, kad italai rimčiau nepasipriešino pirmiems dviems, nes nelabai kas ten gero pačiam viršuj buvo. Rusė išvis šiandien pro šalį pjovė, švedas, aišku, bent jau turėjo gerą šou.

Belgas - ketvirtas? Anekdotas, kaip ir žydų vieta dešimtuke. Bet kita vertus, tokių kasmet būna.

Latvės (ar burkina fasietės) rezultatas kiek nustebino, gal jei estai būtų turėję panašų eilės numerį, ir jie aukščiau būtų. Australai nebuvo taip blogai, išvis iš pirmo penketuko gal net geriausi po italų. 

Nustebino, kad austrai nieko negavo, Juodkalnija be proto aukštai kaip su tokia daina, tas pats su Serbija. Na, praėjusius du kartus laimėjo objektyviai bene verčiausi, turbūt būtų per daug akiplėšiška norėti, kad taip būtų visada {#}.

O lietuviai normaliai, prašoviau per tris vietas prognozuodamas, bet kažko labai ypatingo tikėtis nevertėjo. Nors daina vis vien prie geresnių šiandien.

2015 m. gegužės 24 d. 02:10:39

Kipras nenusipelnė jokios vietos, jie finalo nenusipelnė, mano nuomone (pabrėžiu, kad mano nuomone, nes po to prasideda begaliniai ginčai, kodėl tu tokias nesąmones kalbi). Austrija nusipelnė aukštesnė. Estijai prognozavau panašią. Vokietija turėjo gauti taškų. 

Šiaip šios Eurovizijos rezultatai man tinka. Išskyrus tai, kad švedai laimėjo. Džiaugiaus balsavimų pirmąją dalimi, kai švedai nepirmavo. Mane ir italai, ir rusai būtų daug daugiau tenkinę negu švedai. Ką padarysi. Ypač džiaugiuos dėl latvių šeštos vietos, estų septintos, belgų ketvirtos vietos. Norvegų aštunta irgi neblogai. Ir tas lietuvių spjūvis į rusus - įdomi politinė peripetija. Ir džiaugiuos, kad lietuviai maksimumą atidavė Latvijai, kuri buvo verta to. Geras konkursas. Jei atmestume faktą, kad laimi popsas ir kaimynystė, Eurovizija būtų labai neblogas konkursas.

2015 m. gegužės 24 d. 01:55:11

didziausias sudas, kad Austrai ne vieno supersto taskelio negavo, kai daina buvo viena geriausiu. Kipras irgi nusipelne zymiai aukstesnes vietos. Estija tuo labiau. na, dar Vokietija irgi turejo gauti tasku, kai ju gavo nuli.. be komentaru as :D nors ko noret, eurovizija {#}

2015 m. gegužės 24 d. 01:53:19

O aš už italus buvau.... Šiaip rusų daina už švedų tikrai geresnė, nesvarbu, kad idėjiškai, politiškai ir dar visaip kaip ten yra labai netvarkoj. O dėl mūsų - nieko stebuklingo, panašiai ir tikėjausi. Aišku, norėjosi geriau, bet kad daina vis tiek silpna.

Atsakyti
UtenaitisLT
2015 m. gegužės 24 d. 01:23:22

Nenoriu, kad Rusija laimėrų, negerai..

2015 m. gegužės 24 d. 00:49:13

Na, man iki 10 - tuko ištempti nepavyks, bet sudarau 5 - tuką labiausiai patikusių pasirodymų bendrai apimant visus pasirodymo elementus:

1. Estija

2. Latvija

3. Norvegija

4. Austrija

5. Belgija

*6. Italija

Italija scenoje nieko perdaug įdomaus nesukūrė, bet daina ir pasirodymas buvo labai aukšto lygio. Dėl estų nėra daugiau ką komentuoti, nes pasirodymas beveik tobulas. Norvegai labai panašiai, tik jų daina man silpnesnė už estų. Austrai savo klasiškumu visus nustelbė. Na ir belgai su įdomiu šou nustebino, ir sudainuota buvo stipriai.

Lietuviai šį kartą prasčiau man pasirodė bendroje visumoje, tad vėl pakeičiau nuomonę dėl jų.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Arbata Arbata
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1750
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 35546