Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Šalių žaidimas: "Kill / Save"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 2829303132333435363738 ... 44
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
UtenaitisLT
2015 m. gegužės 25 d. 11:04:42

Lenkija 11 

Indija 17 save

Čilė 15

Šiaurės Korėja 11

Portugalija 16 

Kanada 13 

Gana 15

Angola 16 Save

Kamerūnas 16 

Islandija 15

Naujoji Zelandija 13 Kill

Turkija 15 

2015 m. gegužės 25 d. 09:46:30

Lenkija 11 

Indija 17 save

Čilė 15

Šiaurės Korėja 11 

Portugalija 16 

Kanada 13 

Gana 15

Angola 15

Kamerūnas 16 

Islandija 15

Naujoji Zelandija 15

Turkija 15 kill

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
einaras13
2015 m. gegužės 25 d. 08:19:40

Lenkija 11 

Indija 16 

Čilė 15

Šiaurės Korėja 11 Kill

Portugalija 16 

Kanada 13 

Gana 15

Angola 15

Kamerūnas 16 

Islandija 15

Naujoji Zelandija 15

Turkija 17 Save

2015 m. gegužės 25 d. 07:01:20

Lenkija 11 

Indija 16 

Čilė 15

Šiaurės Korėja 13

Portugalija 16 

Kanada 13 Kill

Gana 15

Angola 15

Kamerūnas 16 Save

Islandija 15

Naujoji Zelandija 15

Turkija 16 

2015 m. gegužės 25 d. 02:19:06

Na tai tą ir turėjau omeny, gal tik ne tais žodžiais išsireiškiau. Žodžiu, čia yra savotiška smegenų plovimo forma, kuri veikia vaikus ir žmones, kurie nelabai naudojasi savo smegenimis, tai ir leidžia, kad jas išplautų. Bet yra žmonių, kurie mato realią situaciją ir tyli, nesistengdami pataikauti valdžiai. O ar gerai jie elgiasi, ar ne, kitas klausimas.

2015 m. gegužės 25 d. 02:13:42 2015-05-25 02:16:35

Nesupratai, kur esmė. Išplautos smegenys yra visų pirma mergaitės, kuri šoko gelbėti kažkokio portreto, rizikuodama savo gyvybe. Tu manai, kad koks nors diktatūros bijantis, bet nekenčiantis lietuvis sovietų laikais būtų šokęs į upę gelbėti draugo Stalino? {#} Kalba eina ne vien apie suaugusius, beje. Kalba eina apie auklėjimą. O jei tėvai būtų tiesiog įbauginti, o ne išplautom smegenim, tai ir vaikas, labai abejoju, ar elgtųsi šitaip. Bet tiek to, nei vienas ten negyvenom ir net nebuvom, todėl tegalim spekuliuoti.

2015 m. gegužės 25 d. 02:07:36

Na ir absurdas ten rašomas... Juokas pro ašaras. Prarado žmoną ir vaiką, bet džiaugiasi, kad išgelbėjo portretą? Really? Ten tikrai dalinai prikurta pasakų. Nors dėl paskendusios mergaitės neabejoju, labai lengva nukreipti savo galią prieš vaikus ir pradėti jais manipuliuoti.

2015 m. gegužės 25 d. 01:54:32 2015-05-25 01:54:44

Ane?

https://www.dailytelegraph.com.au/girl-drowns-saving-kim-portrait/story-fn6e1m7z-1226410578782 

2015 m. gegužės 25 d. 01:53:23

Aš dar įsikišiu ir paprieštarausiu dėl to, kad žmonės ten su išplautomis smegenimis sėdi. Man atrodo, čia turėtų būti akivaizdus dalykas, kad žmonės yra įbauginti, bijantys bent garselį išleisti dėl savo gyvybės, o ne įsimylėję diktatorių...

2015 m. gegužės 25 d. 01:45:03 2015-05-25 01:46:30

O tai daug, pavyzdžiui, japonų menininkų žinai? Jau sakiau praeitam komentare, kad tai, kiek tu asmeniškai ko žinai, dar nereiškia nieko apie realią šalies kultūros pasiūlą. Nors čia yra ir kitas niuansas - šalių dydis ir amžius. Bet šitą palikim kitam kartui.

Žmonės nelaimingi ar žmonės su išplautom smegenim, įsimylėję diktatorių? Man atrodo, yra skirtumas.

Trečias dalykas, jei jau užsiminėm apie totalitarizmą, tai palyginus pastarąjį SSRS ir Šiaurės Korėjoj, man atrodo, žiaurumo ir suvaržymų mastų lyginti nereikia. Ir aš nuoširdžiai tikiuosi, kad jei kalba vyktų apie SSRS ir Š.Korėją, neplėvesuotum į visas puses, jog Korėją "killinti" reikia pirmiau, nes juk sovietai kultūrą ohoho kokią turėjo.

Taip, Rusija - ne SSRS. Bet kad ji yra viso labo pseudo demokratinis sovietų ir prieš tai gyvavusios Rusijos imperijos palikuonis, irgi, manau, turėtų būti akivaizdu. Rusija gal ir gyvena su internetu, bet tai nereiškia, kad interneto veikla nėra sekama. Paskutinis dalykas, matyt, reikia pripažinti, kad rusiškas propagandos aparatas tikriausiai yra veiksmingesnis, jei sugebama pasiekti panašių rezultatų su mažiau totalitarinių priemonių. 

Bet vėlgi, offtopic. Tęsiam žaidimą ir baigiam piktintis skirtingom nuomonėm.

2015 m. gegužės 25 d. 01:32:33

Ir prisiminkime totalitarizmo sąvoką. Iš jos išplaukia klausimas: kaip galime kalbėti apie Šiaurės Korėją nepalietę politikos temos.

2015 m. gegužės 25 d. 01:29:08

Pagal politiką, tokią, kokia yra Rusijoje, tikrai neblogai, nes ten vis dėlto, kiek žinau ir kiek girdžiu, žmonės turi visavertį gyvenimą ir kultūrinis lygis pas juos yra gan aukštas. Šiaurės Korėja, kiek tenka išgirsti straipsniuose ar dokumentikoje iš tų laimingųjų žurnalistų, kurie sugebėjo iš Š.Korėjos grįžti nesuimti, kultūrinis gyvenimas (taip, pradedu) išties visai ne kultūrinis, o tik tam tikrų objektų garbinimas ir tiek. Ir kaip jau Viltė minėjo, ten žmonės panašu, kad yra nelaimingi. Taigi, aš vertinu, ne tik pagal politiką, kaip matai. Atminkime ir tam tikras žmonių laisves, kurios Rusijoje yra, o Šiaurės Korėjoje nėra. Kad ir tas pats internetas - taigi ten neiškeliaujama iš propagandinių vietinių tinklalapių ribų. Rusija, kiek žinau, gyvena kuo laisviausiai su visais internetiniais šaltiniais. Šiaurės Korėjos ekonomika prasta, be to, Rusijos dar kažkiek balansuoja. Ir šiaip, nežinau labai daug korėjiečių menininkų, o vat rusų - kaip ant mielių (gal čia kaimynystės efektas, o gal ir ne). Pasakiau, ką galėjau.

2015 m. gegužės 25 d. 01:17:20 2015-05-25 01:17:37

Šiaurės Korėja labai įdomų krepšinio variantą yra išradus, vien dėl to smagu {#}:https://www.15min.lt/sportas/naujiena/krepsinis/siaures-korejos-krepsinio-taisykles-vienas-metimas-12-tasku-23-336091

O šiaip tai ką aš žinau, man tokia Rusija turint omeny istoriją ir praeitį yra ne ką ne mažiau, jei ne labiau šleikštulį kelianti valstybė. Ir nepradėk apie kultūrą, nes vien tai, kad mes apie Šiaurės Korėjos kultūrą nieko nežinom, nereiškia, kad ji jos neturi. Be to, ar ne pats sakei, jog valstybę vertinti tik pagal politiką - blogai?

2015 m. gegužės 25 d. 01:15:34

Tai tam ir reikalingi tie pacifistai, kad savo genealiomis taikos idėjomis numalšintų visus karus ir sukilimus. Tik tiek kad jie neturi tiek fizinės galios kovai, bet mintys ir žodžiai kartais būna stipresni už durklą... Ar kaip ten sako. Ir vis dėl to šiaurės korėjiečiai visiškai nekalti dėl nieko, viskas valdžioje, kuri yra vienintelis smerktinas dalykas tame chaose.

2015 m. gegužės 25 d. 01:05:57

Ne, jau tik nepradėkim apie kosmines jėgas. Ir pacifistinės idėjos yra tik pacifistinės. Kaip gerb. prof. Vytautas Landsbergis išsitarė: kam tie pacifistai reikalingi, kai vyksta tiek įvykių (necituoju, tik perteikiu jo idėją). Ką tie pacifistai padarys, kai kils pavojus jiems, jų aplinkai? Šiaurės Korėjai reikia vaistų ir labai stiprių, kad šita šalis įeitų į pasaulio kontekstą. Nes dabar ji pati kaip kokiam kosmose, necivilizuotuose kraštuose...

2015 m. gegužės 25 d. 00:59:48

Taip, bet siūlau pažvelgti į viską kitu kampu. Aš štai keliu pacifistines idėjas ir skatinu žmones susimąstyti apie kitus žmones, kurie šiaip jau yra didelė Š. Korėjos dalis. Nes šiaip žmonės ir yra svarbiausia bet kokios šalies sudėtinė dalis. Kas žino, gal tai nuves į kokius nors pokyčius, kurie praktiškai gal ir neįmanomi, bet vis tik, yra dar ir kosminės jėgos...

2015 m. gegužės 25 d. 00:49:13

Apie kokį išsamesnį panagrinėjimą kalbi, jeigu jis neįmanomas. Ir kaip tų žmonių likimas susijęs su šia tema. Kad ten gyvena nelaimingi žmonės, sakyčiau, tik muša šalies balą. Ir visi punktai prieš šitą parazitinę šalį. Jei Šiaurės Korėja iškris ne pirma, būsiu labai pasipiktinęs music'o narių požiūriu į šią šalį.

2015 m. gegužės 25 d. 00:39:14 2015-05-25 00:39:56

Parazitinis darinys, ar ne, vis tiek tai yra šalis. O nuo to, kas vyksta toje šalyje, ji tampa tik įdomesnė ir verta dėmesio, išsamesnio panagrinėjimo. Ir reikia nepamiršti, kad ten gyvena ir paprasti, nekalti žmonės, nuskriausti likimo. Taigi, už tuos žmones! - mano šūkis.

2015 m. gegužės 25 d. 00:24:40

Vokietija man simpatiškesnė šalis ir tiek. O lyginti Šiaurės Korėją ir Lenkiją... Ne, mielieji, taip negalima, Šiaurės Korėja yra net ne šalis, o parazitinis darinys, kurio gyvenimo niekas nežino. O kaip galima toleruoti neaiškius parazitinius darinius, į kuriuos net turistų neįleidžia...

2015 m. gegužės 25 d. 00:18:34

Aš asmeniškai tiek italus, tiek vokiečius palaikiau, bet galiausiai išaušo pasirinkimo akimirka :D

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

JLS JLS
7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1486
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 69319