Taigi, kadangi senieji žaidimai pradeda nusibosti, metas galvoti kažką naujo. Mano siūlomas žaidimas: 15 populiarių disciplinų mokomų mokykloje/universitete ar, kai kuriais atvejais, tiek ten, tiek ten. Taisyklės tradicinės: Save: +1, Kill: -2. Vienas žmogus gali balsuoti kas trečią kartą (t.y., jam prabalsavus turi prabalsuoti du kiti nariai, kad jis vėl galėtų išreikšti savo nuomonę).
Teisė 15
Matematika 15
Fizika 15
Biologija 15
Chemija 15
Istorija 15
Inžinerija 15
Medicina 15
Psichologija 15
Geografija 15
Informacinės Technologijos 15
Sportas/Kūno Kultūra 15
Dailė/Dizainas 15
Filologija/Lietuvių kalba 15
Filosofija 15
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2015 m. gegužės 14 d. 23:12:44
Teisė 15
Matematika 15
Fizika 15
Biologija 15
Chemija 15
Istorija 15
Inžinerija 15
Medicina 15
Psichologija 15
Geografija 15
Informacinės Technologijos 13 Kill
Sportas/Kūno Kultūra 15
Dailė/Dizainas 15
Filologija/Lietuvių kalba 15
Filosofija 16 Save
2015 m. gegužės 14 d. 23:09:02
Taigi, kadangi senieji žaidimai pradeda nusibosti, metas galvoti kažką naujo. Mano siūlomas žaidimas: 15 populiarių disciplinų mokomų mokykloje/universitete ar, kai kuriais atvejais, tiek ten, tiek ten. Taisyklės tradicinės: Save: +1, Kill: -2. Vienas žmogus gali balsuoti kas trečią kartą (t.y., jam prabalsavus turi prabalsuoti du kiti nariai, kad jis vėl galėtų išreikšti savo nuomonę).
Teisė 15
Matematika 15
Fizika 15
Biologija 15
Chemija 15
Istorija 15
Inžinerija 15
Medicina 15
Psichologija 15
Geografija 15
Informacinės Technologijos 15
Sportas/Kūno Kultūra 15