Norfa 14 Kill (o viešpatie, šita tragiška krautuvė net neverta būti šiame tope)
Senukai 15
Lytagra 13
Norfa gera krautuvė. Tik jos imidžospalvų darna klaiki "oranžinė ir žalia"... baisu. Tarp kitko, norėjau sukurti žaidimą "krautuvių spalvų darna/nedarna". Pvz. maksima - mėlyna raudona, tačiau pagalvojau apie Norfą ir supratau, jog žaidimas vyks į vienus vartus, vargšelės nenaudai.
nerealiai neįtikėtinai stulbinančiai intriguojanti tema =)
pagavau įkvėpimą sukurt žaidimą pieno produktų tema
Pirmyn! Tik pvz. Kalbant, apie kefyrą rūgpienį, labai smagu būtų pabrėžti produktų riebumą, nes juk būna kefyras šiaip pagert - 2,5% riebalo, na o šaltibarščiams - 6% riebumo, tai jau beveik grietinė. Labai įdomu kokiu baltymu minta music'ai. :)
Taisyklės tokios pačios: Kill -2, Save +1. Variantų atrinkau nedaug, nes aš iš provincijos ir pas mums nedaug yra krautuvių. O didmiesčių gyventojams nepataikausiu, nes čia tik žaidimas.
Puslapis yra pramoginis. Kalbinti jo narius galima ir reikia. Gaivinti ir plesti temas galima ir reikia. Apstu vietos saviraiskai ir idomioms mintims, pastebejimams, polemikai. Reikia kurybos fantazijos iniciatyvos entuziazmo idejuaktyvumo drasos.
Kai bus griezta atranka su tokiais tavo isvardintais kriterijais kad patekt i tokia bendruomene kruta, laikysiu egzamona.. o dabar kol kas cia tokios tvarkos nesama.
Jei kam įdomu, ką AI mano skirtingais klausimais, tas žmogus pats to AI pasiklaus. Nebūtina kiekvieną savo diskusiją su AI raportuoti čia, nes TAI NIEKAM NĖRA ĮDOMU. Tamsta gal ir turi žiupsnelį savikritiškumo, bet nesugeba į tai atsižvelgti ir keistis.
2015 m. gegužės 20 d. 09:28:52
Iki 17
Maxima 18
Rimi 15
Norfa 10 save
Senukai 17
Lytagra 2 kill
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2015 m. gegužės 20 d. 07:27:41
Iki 17 save
Maxima 18
Rimi 15
Norfa 9
Senukai 17
Lytagra 4 kill
2015 m. gegužės 20 d. 06:43:46
Iki 16
Maxima 18
Rimi 15
Norfa 9 kill
Senukai 17 save
Lytagra 6
2015 m. gegužės 19 d. 20:22:17
Iki 16
Maxima 18
Rimi 15
Norfa 11 save
Senukai 16
Lytagra 6 Kill
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2015 m. gegužės 19 d. 20:11:45
,,Žmonės bijo (nekenčia) to, ko nežino." - Lytagra
2015 m. gegužės 19 d. 19:49:13
Iki 16
Maxima 18
Rimi 15
Norfa 10
Senukai 16 Save (pėncininkam:D)
Lytagra 8 Kill
2015 m. gegužės 19 d. 18:13:24
Iki 16 Save
Maxima 18
Rimi 15
Norfa 10
Senukai 15
Lytagra 10 Kill
2015 m. gegužės 19 d. 17:32:38
Iki 15
Maxima 18
Rimi 15
Norfa 10 kill
Senukai 15
Lytagra 12 save (nežinau tokios, bet skamba indomiai)
2015 m. gegužės 19 d. 17:28:40
Iki 15
Maxima 18 save
Rimi 15
Norfa 12
Senukai 15
Lytagra 11 kill
______super tema '
2015 m. gegužės 19 d. 16:59:58
sarmatlyvas žmogus esat.
2015 m. gegužės 19 d. 16:56:34
kokia apgailetina tema, net geda balsuot :D
Iki 15
Maxima 17 save
Rimi 15
Norfa 12 kill
Senukai 15
Lytagra 13
2015 m. gegužės 19 d. 16:50:57
Norfa gera krautuvė. Tik jos imidžo spalvų darna klaiki "oranžinė ir žalia"... baisu. Tarp kitko, norėjau sukurti žaidimą "krautuvių spalvų darna/nedarna". Pvz. maksima - mėlyna raudona, tačiau pagalvojau apie Norfą ir supratau, jog žaidimas vyks į vienus vartus, vargšelės nenaudai.
2015 m. gegužės 19 d. 16:45:11
Pirmyn! Tik pvz. Kalbant, apie kefyrą rūgpienį, labai smagu būtų pabrėžti produktų riebumą, nes juk būna kefyras šiaip pagert - 2,5% riebalo, na o šaltibarščiams - 6% riebumo, tai jau beveik grietinė. Labai įdomu kokiu baltymu minta music'ai. :)
2015 m. gegužės 19 d. 16:34:50
Iki 15
Maxima 16 Save
Rimi 15
Norfa 14 Kill (o viešpatie, šita tragiška krautuvė net neverta būti šiame tope)
Senukai 15
Lytagra 13
2015 m. gegužės 19 d. 16:27:46
nerealiai neįtikėtinai stulbinančiai intriguojanti tema =)
pagavau įkvėpimą sukurt žaidimą pieno produktų tema
2015 m. gegužės 19 d. 16:04:36
Iki 15
Maxima 15
Rimi 15
Norfa 16 save
Senukai 15
Lytagra 13 kill
2015 m. gegužės 19 d. 15:59:24
Taisyklės tokios pačios: Kill -2, Save +1. Variantų atrinkau nedaug, nes aš iš provincijos ir pas mums nedaug yra krautuvių. O didmiesčių gyventojams nepataikausiu, nes čia tik žaidimas.
Iki 15
Maxima 15
Rimi 15
Norfa 15
Senukai 15
Lytagra 15