Aš irgi prisijungsiu. Ačiū Einarai, kad per tave sužinajau nauja instrumentą (trikampį) apie kurį nieko beveik nežinau ir nemaniau, kad jis instrumentas. Na šis daiktas gali pagerinti muzika, nes jo skambesys išsiskiria iš kitų instrumentų.
Puiku, kad teko, man irgi teko. Trikampis irgi yra instrumentas, o instrumentais grojamos partijos, tarp kitko (tik primenu šį faktą). O akcentai reikšmingi, trikampis ypač, nes jis kaip idiofonas gan puikiai išsiskiria savo skambesiu.
Aš turiu omeny rimtas partijas, kur koks nors instrumentas dominuoja. Trikampis instrumentas, bet jis ne toks rimtas, palyginus su kitais. Na bet žinoma, kaip idiofonas turi šiokią tokią reikšmę.
Puiku, kad teko, man irgi teko. Trikampis irgi yra instrumentas, o instrumentais grojamos partijos, tarp kitko (tik primenu šį faktą). O akcentai reikšmingi, trikampis ypač, nes jis kaip idiofonas gan puikiai išsiskiria savo skambesiu.
Taip ir man būna . Vis tiek, žaislu naudotis mokytis juk retai prireikia, o trikampiu pagrot partiją iš pirmo karto tikrai neišeis. Atrodo primityvus tik. Ar teko juo bent pabandyt grot, norėčiau paklaust?
Aha, teko kažkada pradinėse klasėse. Kelis kartus. Ačiū, kad priminei, nes visai buvau užmiršus :D Klausimas, kokios ten gali būti trikampio partijos. Man jis labiau kaip akcentas bendram orkestre, kuris retai kada būna pastebimas.
(Sahja)
Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Taip ir man būna . Vis tiek, žaislu naudotis mokytis juk retai prireikia, o trikampiu pagrot partiją iš pirmo karto tikrai neišeis. Atrodo primityvus tik. Ar teko juo bent pabandyt grot, norėčiau paklaust?
Trikampis 9 Save (Eikit visi jūs į tupyklą. Trikampis yra labai charakteringo skambesio instrumentas ir prideda įdomų akcentą bet kuriai muzikinei partijai. Ir juo grot taip pat reikia mokėt)
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2015 m. birželio 11 d. 20:00:03
Violončelė 19
Vargonai 16
Trikampis 2 (ok, leidžiu kažkam įvykdyt egzekuciją)
Lūpinė armonikėlė 15
Saksofonas altas 16
Bosinė gitara 14 Save
Elektrinė gitara 10
Dūdmaišis 9
Sitaras 16
Pianinas 11
Kantelė 14
Trimitas 11 Kill
2015 m. birželio 11 d. 18:13:17
Violončelė 19 Save
Vargonai 16
Trikampis 2 Kill
Lūpinė armonikėlė 15
Saksofonas altas 16
Bosinė gitara 13
Elektrinė gitara 10
Dūdmaišis 9
Sitaras 16
Pianinas 11
Kantelė 14
Trimitas 13
2015 m. birželio 11 d. 18:12:24
Violončelė 18 Kill
Vargonai 16 save
Trikampis 4
Lūpinė armonikėlė 15
Saksofonas altas 16
Bosinė gitara 13
Elektrinė gitara 10
Dūdmaišis 9
Sitaras 16
Pianinas 11
Kantelė 14
Trimitas 13
2015 m. birželio 11 d. 17:44:28
Violončelė 20 Kill per daug.
Vargonai 15
Trikampis 4
Lūpinė armonikėlė 15
Saksofonas altas 16
Bosinė gitara 13
Elektrinė gitara 10
Dūdmaišis 9
Sitaras 16
Pianinas 11 Save
Kantelė 14
Trimitas 13
2015 m. birželio 11 d. 17:40:08
Violončelė 22 Save
Vargonai 15
Trikampis 4 Kill
Lūpinė armonikėlė 15
Saksofonas altas 16
Bosinė gitara 13
Elektrinė gitara 10
Dūdmaišis 9
Sitaras 16
Pianinas 10
Kantelė 14
Trimitas 13
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2015 m. birželio 11 d. 17:24:22
Violončelė 21 Save
Vargonai 15
Trikampis 6 Kill (tai jo, ir mediniu stalu grojant ne bet kuris gali gražią melodiją išgauti
)
Lūpinė armonikėlė 15
Saksofonas altas 16
Bosinė gitara 13
Elektrinė gitara 10
Dūdmaišis 9
Sitaras 16
Pianinas 10
Kantelė 14
Trimitas 13
2015 m. birželio 11 d. 17:19:01
Violončelė 20
Vargonai 15
Trikampis 8
Lūpinė armonikėlė 15
Saksofonas altas 16
Bosinė gitara 13
Elektrinė gitara 10
Dūdmaišis 9
Sitaras 16
Pianinas 10 Kill
Kantelė 14
Trimitas 13 Save
2015 m. birželio 11 d. 15:03:45
Violončelė 20 save
Vargonai 15
Trikampis 8
Lūpinė armonikėlė 15
Saksofonas altas 16
Bosinė gitara 13
Elektrinė gitara 10 Kill
Dūdmaišis 9
Sitaras 16
Pianinas 12
Kantelė 14
Trimitas 12 Save
2015 m. birželio 11 d. 15:02:55
Aš irgi prisijungsiu. Ačiū Einarai, kad per tave sužinajau nauja instrumentą (trikampį) apie kurį nieko beveik nežinau ir nemaniau, kad jis instrumentas. Na šis daiktas gali pagerinti muzika, nes jo skambesys išsiskiria iš kitų instrumentų.
2015 m. birželio 11 d. 15:01:56
Aš turiu omeny rimtas partijas, kur koks nors instrumentas dominuoja. Trikampis instrumentas, bet jis ne toks rimtas, palyginus su kitais. Na bet žinoma, kaip idiofonas turi šiokią tokią reikšmę.
2015 m. birželio 11 d. 14:59:20
Violončelė 20 save
Vargonai 15
Trikampis 8 Save
Lūpinė armonikėlė 15
Saksofonas altas 16
Bosinė gitara 13
Elektrinė gitara 12
Dūdmaišis 9
Sitaras 16
Pianinas 12
Kantelė 14
Trimitas 11 Kill
2015 m. birželio 11 d. 14:57:47
2015 m. birželio 11 d. 14:53:42
Aha, teko kažkada pradinėse klasėse. Kelis kartus. Ačiū, kad priminei, nes visai buvau užmiršus :D Klausimas, kokios ten gali būti trikampio partijos. Man jis labiau kaip akcentas bendram orkestre, kuris retai kada būna pastebimas.
2015 m. birželio 11 d. 14:44:53
Violončelė 20 save
Vargonai 15
Trikampis 7 kill
Lūpinė armonikėlė 15
Saksofonas altas 16
Bosinė gitara 13
Elektrinė gitara 12
Dūdmaišis 9
Sitaras 16
Pianinas 12
Kantelė 14
Trimitas 13
_
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2015 m. birželio 11 d. 14:44:08
Taip ir man būna
. Vis tiek, žaislu naudotis mokytis juk retai prireikia, o trikampiu pagrot partiją iš pirmo karto tikrai neišeis. Atrodo primityvus tik. Ar teko juo bent pabandyt grot, norėčiau paklaust?
2015 m. birželio 11 d. 14:40:24
Oi, pamiršau pridėti žodžius "aš manau".
2015 m. birželio 11 d. 14:38:50
Nenuvertink ir nešnekėk nesąmonių.
2015 m. birželio 11 d. 14:37:18
Violončelė 19
Vargonai 15
Trikampis 9 (labiau žaislas, nei instrumentas :D)
Lūpinė armonikėlė 15
Saksofonas altas 16
Bosinė gitara 13
Elektrinė gitara 12
Dūdmaišis 9
Sitaras 16
Pianinas 12 kill
Kantelė 14
Trimitas 13 save
2015 m. birželio 11 d. 14:32:39
Violončelė 19
Vargonai 15
Trikampis 9 (manau kiekvienu instrumentu reik mokėt grot, bet čia per didelė ironija:)
Lūpinė armonikėlė 15
Saksofonas altas 16
Bosinė gitara 13 Kill
Elektrinė gitara 12
Dūdmaišis 9
Sitaras 16
Pianinas 14
Kantelė 14 Save
Trimitas 12
2015 m. birželio 11 d. 14:25:52
Violončelė 19
Vargonai 15
Trikampis 9 Save (Eikit visi jūs į tupyklą. Trikampis yra labai charakteringo skambesio instrumentas ir prideda įdomų akcentą bet kuriai muzikinei partijai. Ir juo grot taip pat reikia mokėt)
Lūpinė armonikėlė 15
Saksofonas altas 16
Bosinė gitara 15
Elektrinė gitara 12
Dūdmaišis 9 Kill
Sitaras 16
Pianinas 14
Kantelė 13
Trimitas 12