Iš normalaus festivalio tai palaipsniu tapo pseaudomuzikine švente girtam jaunimėliui. Jau seniai nieko gero - nesuprantu koks kaifas mokėt tokius pinigus kad palakti su nemažai durnelių?
2011 feste dalyvavo Beyonce. Irgi nelabai is rock srities. 2013 buvo Skrillex'as, kuris is vis is kitos operos... 2014 buvo Lana Del Ray... ir siaip nenuostabu kad atsiranda ir tokiu kviestiniu zvaigzdziu festivalyje, nes ten viskas orientuota labiau i popsini "roka". nors tos mano anksciau isvardintos is vis nieko bendro su roku neturi.
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2015 m. birželio 4 d. 03:57:03
Iš normalaus festivalio tai palaipsniu tapo pseaudomuzikine švente girtam jaunimėliui. Jau seniai nieko gero - nesuprantu koks kaifas mokėt tokius pinigus kad palakti su nemažai durnelių?
2015 m. birželio 4 d. 02:47:38
2011 feste dalyvavo Beyonce. Irgi nelabai is rock srities. 2013 buvo Skrillex'as, kuris is vis is kitos operos... 2014 buvo Lana Del Ray... ir siaip nenuostabu kad atsiranda ir tokiu kviestiniu zvaigzdziu festivalyje, nes ten viskas orientuota labiau i popsini "roka". nors tos mano anksciau isvardintos is vis nieko bendro su roku neturi.