Šiame nuomonių išsiskyrime galima palaikyti tik Vilių. Ok, man Milanas nepatinka, aš jame net nebuvau, bet Vilius bent jau pabrėžia žodį „logika“, kuri reikalinga tokiam žaidime. Vilte, putojimasis yra prastas ginklas. Pratrūkai, susinervinai, nors neseniai pati siūlei nusiraminti kažkuriame iš šių žaidimų. Ir niekas nedraudžia tau nesiaiškinti dėl balsavimo už A ar B, bet bent jau pradėjus diskusiją nepabaik greitu pasidavimu ir užsiliepsnojimu...
Tada aš tavo logikos nesuprantu šitoj vietoj . Visiškai. Killinu miestą ne dėl to, kad jis man nepatinka, o todėl, kad žmonės apie jį kalbėdami pabrėžia ne tuos dalykus, kuriuos turėtų . Wow.
P.S. 60-70% priežasties, dėl kurios Milanas šiame sąraše yra mano mėgstamiausias miestas, sudaro būtent toji katedra.
Aš išvis nesuprantu, kodėl turiu kam nors aiškintis, kodėl kill'inu tą, o kodėl save'inu aną. Ar taisyklėse parašyta, kad reikia pasiaiškinti? Mano nuomonė labai dažnai priklauso nuo kitų žmonių nuomonės, nes aš mėgstu atkreipti dėmesį į kitų nuomones ir jos man rūpi. Ir išvis, koks skirtumas.
Madridas 5 Kill
Vilnius 16
Portas 5
Frankfurtas prie Maino 16
Lisabona 13
San Franciskas 15
Niurnbergas 12
Ankara 15
Tada aš tavo logikos nesuprantu šitoj vietoj . Visiškai. Killinu miestą ne dėl to, kad jis man nepatinka, o todėl, kad žmonės apie jį kalbėdami pabrėžia ne tuos dalykus, kuriuos turėtų . Wow.
P.S. 60-70% priežasties, dėl kurios Milanas šiame sąraše yra mano mėgstamiausias miestas, sudaro būtent toji katedra.
(Sahja)
Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Už Bombėjų (tiksliau, Mumbajų) taip stipriai nebalsuočiau (nors gal esant kritimo atvejui ir bandyčiau gelbėt), Delis daug įdomesnis miestas. Ir ne, Delyje nebuvau. Iš šio sąrašo buvau tik Atėnuose ir Vilniuje. Ar turėčiau tik už juos balsuoti?
Ne, balsuot gali ir už miestus, kuriuose nesi buvęs, ir apskritai gali balsuot už ką nori. Man tik keista, kaip tu įdomumą atskiri tarp dviejų vienos šalies miestų, kurių nei vienam nesi buvęs. Suprantama, kai balsuojama už konkrečios šalies kažkokį miestą - tada galima sakyti, kad patinka kultūra, sporto komandos, žmonių būdas. O vien iš nuotraukų lygint du tos pačios šalies miestus kažkaip keistoka atrodo.
Delis 16 Kill
Kazanė 11
Atėnai 16
Milanas 13 Save
Los Andželas 8
Madridas 7
Vilnius 16
Portas 5
Lisabona 13
San Franciskas 15
Niurnbergas 11
Ankara 15
(Sahja)
Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Delis 16 Kill (Lyg jūs visi tam Dely buvę būtumėt, šiuo atveju tikrai nemanau, kad įdėjus kokį Bombėjų, nuomonės visiškai pasikeistų )
Kazanė 11
Atėnai 16
Milanas 14 Save
Los Andželas 8
Madridas 7
Vilnius 16
Portas 5
Lisabona 13
San Franciskas 15
Niurnbergas 13
Ankara 15
Už Bombėjų (tiksliau, Mumbajų) taip stipriai nebalsuočiau (nors gal esant kritimo atvejui ir bandyčiau gelbėt), Delis daug įdomesnis miestas. Ir ne, Delyje nebuvau. Iš šio sąrašo buvau tik Atėnuose ir Vilniuje. Ar turėčiau tik už juos balsuoti?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2015 m. birželio 29 d. 13:10:19
Delis 15 Kill
Kazanė 9
Atėnai 16
Milanas 10 Save
Los Andželas 5
Madridas 5
Vilnius 16
Portas 5
Lisabona 13
San Franciskas 15
Niurnbergas 12
Ankara 15
2015 m. birželio 29 d. 09:00:38
Delis 17 Save
Kazanė 9
Atėnai 16
Milanas 9
Los Andželas 5 kill
Madridas 5
Vilnius 16
Portas 5
Lisabona 13
San Franciskas 15
Niurnbergas 12
Ankara 15
______
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2015 m. birželio 28 d. 23:37:03
Šiame nuomonių išsiskyrime galima palaikyti tik Vilių. Ok, man Milanas nepatinka, aš jame net nebuvau, bet Vilius bent jau pabrėžia žodį „logika“, kuri reikalinga tokiam žaidime. Vilte, putojimasis yra prastas ginklas. Pratrūkai, susinervinai, nors neseniai pati siūlei nusiraminti kažkuriame iš šių žaidimų. Ir niekas nedraudžia tau nesiaiškinti dėl balsavimo už A ar B, bet bent jau pradėjus diskusiją nepabaik greitu pasidavimu ir užsiliepsnojimu...
2015 m. birželio 28 d. 23:00:15
Aš išvis nesuprantu, kodėl turiu kam nors aiškintis, kodėl kill'inu tą, o kodėl save'inu aną. Ar taisyklėse parašyta, kad reikia pasiaiškinti? Mano nuomonė labai dažnai priklauso nuo kitų žmonių nuomonės, nes aš mėgstu atkreipti dėmesį į kitų nuomones ir jos man rūpi. Ir išvis, koks skirtumas.
2015 m. birželio 28 d. 22:55:06
Tada aš tavo logikos nesuprantu šitoj vietoj
. Visiškai. Killinu miestą ne dėl to, kad jis man nepatinka, o todėl, kad žmonės apie jį kalbėdami pabrėžia ne tuos dalykus, kuriuos turėtų
. Wow.
2015 m. birželio 28 d. 22:50:36
Delis 16 Save
Kazanė 9
Atėnai 16
Milanas 9 (man nepatinka, kad Milanas laikomas mados sostine, nes jis turi pasakišką gotikinę bažnyčią)
Los Andželas 7
Madridas 5 Kill
Vilnius 16
Portas 5
Lisabona 13
San Franciskas 15
Niurnbergas 12
Ankara 15
2015 m. birželio 28 d. 22:39:16
Delis 15 Kill
Kazanė 9
Atėnai 16
Milanas 9 Save
Los Andželas 7
Madridas 7
Vilnius 16
Portas 5
Lisabona 13
San Franciskas 15
Niurnbergas 12
Ankara 15
2015 m. birželio 28 d. 22:33:51
Delis 17 Save
Kazanė 9
Atėnai 16
Milanas 8 Kill
Los Andželas 7
Madridas 7
Vilnius 16
Portas 5
Lisabona 13
San Franciskas 15
Niurnbergas 12
Ankara 15
2015 m. birželio 28 d. 21:45:57
Delis 16
Kazanė 9 kill
Atėnai 16
Milanas 10
Los Andželas 7 save
Madridas 7
Vilnius 16
Portas 5
Lisabona 13
San Franciskas 15
Niurnbergas 12
Ankara 15
2015 m. birželio 28 d. 21:45:11
Delis 16 Kill
Kazanė 11
Atėnai 16
Milanas 10 Save (killini irgi iš principo, matau)
Los Andželas 6
Madridas 7
Vilnius 16
Portas 5
Lisabona 13
San Franciskas 15
Niurnbergas 12
Ankara 15
2015 m. birželio 28 d. 21:34:22
Delis 18 save (aš save'inu iš principo, tarp kitko)
Kazanė 11
Atėnai 16
Milanas 9 kill
Los Andželas 6
Madridas 7
Vilnius 16
Portas 5
Lisabona 13
San Franciskas 15
Niurnbergas 12
Ankara 15
2015 m. birželio 28 d. 21:04:57
Delis 17 save
Kazanė 11
Atėnai 16
Milanas 11
Los Andželas 6 kill
Madridas 7
Vilnius 16
Portas 5
Lisabona 13
San Franciskas 15
Niurnbergas 12
Ankara 15
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2015 m. birželio 28 d. 20:36:41
Delis 16
Kazanė 11
Atėnai 16
Milanas 11 Kill
Los Andželas 8
Madridas 7
Vilnius 16
Portas 5
Lisabona 13
San Franciskas 15
Niurnbergas 12 Save
Ankara 15
2015 m. birželio 28 d. 20:34:35
Ne, balsuot gali ir už miestus, kuriuose nesi buvęs, ir apskritai gali balsuot už ką nori. Man tik keista, kaip tu įdomumą atskiri tarp dviejų vienos šalies miestų, kurių nei vienam nesi buvęs. Suprantama, kai balsuojama už konkrečios šalies kažkokį miestą - tada galima sakyti, kad patinka kultūra, sporto komandos, žmonių būdas. O vien iš nuotraukų lygint du tos pačios šalies miestus kažkaip keistoka atrodo.
Delis 16 Kill
Kazanė 11
Atėnai 16
Milanas 13 Save
Los Andželas 8
Madridas 7
Vilnius 16
Portas 5
Lisabona 13
San Franciskas 15
Niurnbergas 11
Ankara 15
2015 m. birželio 28 d. 19:18:47
Delis 18 Save
Kazanė 11
Atėnai 16
Milanas 12
Los Andželas 8
Madridas 7
Vilnius 16
Portas 5
Lisabona 13
San Franciskas 15
Niurnbergas 11 kill
Ankara 15
2015 m. birželio 28 d. 18:23:18
2015 m. birželio 28 d. 18:11:38
Delis 17 Save
Kazanė 11
Atėnai 16
Milanas 12 Kill
Los Andželas 8
Madridas 7
Vilnius 16
Portas 5
Lisabona 13
San Franciskas 15
Niurnbergas 13
Ankara 15
2015 m. birželio 28 d. 17:39:44
Delis 16 Kill (Lyg jūs visi tam Dely buvę būtumėt, šiuo atveju tikrai nemanau, kad įdėjus kokį Bombėjų, nuomonės visiškai pasikeistų
)
Kazanė 11
Atėnai 16
Milanas 14 Save
Los Andželas 8
Madridas 7
Vilnius 16
Portas 5
Lisabona 13
San Franciskas 15
Niurnbergas 13
Ankara 15
2015 m. birželio 28 d. 16:41:15
Delis 18 (ne su Indija, o su Deliu - nemaišom valstybės su jos sostine. Na, man Indija daugeliu aspektu patinka)
Kazanė 11
Atėnai 16 Save
Milanas 13
Los Andželas 8
Madridas 7
Vilnius 16
Portas 5 Kill
Lisabona 13
San Franciskas 15
Niurnbergas 13
Ankara 15
2015 m. birželio 28 d. 16:20:32
Delis 18 Save
Kazanė 11
Atėnai 15 killl
Milanas 13
Los Andželas 8
Madridas 7
Vilnius 16
Portas 7
Lisabona 13
San Franciskas 15
Niurnbergas 13
Ankara 15