depression rašė: teko girdeti ju nauja [ar nelabai..] daina 'american idiot' ar kazkaip panasiai. buvo apemes isteriskas juokas.
american idiot yra sudo verta.as kalbu apie senas ju dainas.va ten tai jega
Pasakysiu wa ka, enigmatic, american idiot ner geriausia ju dajna, bet ji turi toki message'a, ir jej butum amerikonas, taj suprastum geriau. ko taj nesitiki, kad ir dbr nesupranti. be to, shitas cd gi tipo rocko opera
be to, jej jau klausi ka manom apie shita grupsa, taj net tox jowaras kajp dirty_sanchez ["SUKNISTI POUSERIAI NEKENCIU SHIU BLINKOVSKIU TIPO GRUPIUKSCIU KUREJU BEEEE>>>>>"] turi tejse parejkshti sawo nuomone. taj wadinama demokratija. atrodo
a-ha, dbr susiwokiau, kad gerokaj nusishnekejau.... chia tikraj daug normaliu gerbeju nu dawaj kas nors pasakykit man ar yra lietuwoj greendeju fanclubas? bo ash LABAJ istot norechiau. o jej kartajs ner (nes ash nieko dar negirdejau....) taj dw ikurkim!
GREEN DAY - geriausias pasaulio grupsas!!! pastebejau, kad dauguma chia rashanchiu, sako esa girdeje dajnas tik ish "American Idiot" albumo. Jie ju yra ishlejde daug daugiau. Man asmenishkaj labiausiai patinka "warning'as", "dookie'is", "13 slappy hours (ar kajp ten, nu wnzh pirmasis)", "nimrod'as", aj wisi tiems kas negirdejo siulychiau paklausyti tokiu dajnu kajp "who wrote holden caulfield", "macy days parade", "church on sunday", "at library", "good riddance", "hitchin a ride" ir dar daug, kuriu dbr nepamenu. ir BE TO, kazhkas ten sake, kad anxchiau jie NEBUWO GRAZHUS, o dbr tipo LABAI GRAZHUS. wat ne grozhyje esme, o lyrixuose ir muzikoj. be to wisada jie buwo grazhus. ypach billie joe
Man jie nepatinka, bet nedaug zinau ju muzikos. Reik atsisiust ju senesniu dainu ir tuomet turesiu kazkoki aiskesni vaizdeli apie juos susikurus. o 'Boulevard of Broken Dreams' nepatinka,lb atsibodo.
sauni grupe! man labiausiai patinka "boulevar of broken dreams", cool daina
By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
siaip man kiti ju cd geresni atrodo, labiau patinka, bet ir sitas cd labai good =) dar va koncerta ju parsisiunciau kur jie american idiot pristato, jega =)
greenday verti pagarbos netik del to kad jie ten pasakiskas dainas raso,bet dar ir todel,ei,negi pamirshot zmones,kad jie pries Busha eina kiek gali...aktyviai lenda i politikavima...o kiek zinau,tai dazniausiai didelia dali pilieciu tokia propoganda ir paveikia...
o apie ju kuryba galiu pasakyt tiek,kad ji labai savita,budinga tik jiem,net zodziai daina is dainos,metai is metu kartojasi tekstuose...bet ne tame esme.esme tame,kad kuo toliau tuo ju dainos geresnes...as irgi turiu american idiot albuma ir man jis atrodo geresnis uz visus kitus...
Bus taip, kaip bus ir truputi taip, kaip labai noresi ;>
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. gegužės 7 d. 13:23:51
Šio komentaro autorius buvo įspėtas. Po 5 įspėjimų vartotojas bus užblokuotas.
2005 m. gegužės 2 d. 17:04:53
2005 m. gegužės 1 d. 16:51:56
2005 m. gegužės 1 d. 16:43:52
nuo Nimrod buvo popsas, o dabar išviso mirusi muzika
2005 m. balandžio 27 d. 19:04:59
antras toks pats
Dookie
Nimrod dar puse bb, o paskui prasidėjo kopijavimas, to pačio varymas...
seni Green Day
2005 m. balandžio 20 d. 18:53:10
teko girdeti ju nauja [ar nelabai..] daina 'american idiot' ar kazkaip panasiai. buvo apemes isteriskas juokas.
american idiot yra sudo verta.as kalbu apie senas ju dainas.va ten tai jega
Pasakysiu wa ka, enigmatic, american idiot ner geriausia ju dajna, bet ji turi toki message'a, ir jej butum amerikonas, taj suprastum geriau. ko taj nesitiki, kad ir dbr nesupranti. be to, shitas cd gi tipo rocko opera
be to, jej jau klausi ka manom apie shita grupsa, taj net tox jowaras kajp dirty_sanchez ["SUKNISTI POUSERIAI NEKENCIU SHIU BLINKOVSKIU TIPO GRUPIUKSCIU KUREJU BEEEE>>>>>"] turi tejse parejkshti sawo nuomone. taj wadinama demokratija. atrodo
2005 m. balandžio 20 d. 18:42:02
2005 m. balandžio 20 d. 18:27:08
2005 m. balandžio 16 d. 11:02:20
2005 m. balandžio 16 d. 10:43:35
2005 m. balandžio 11 d. 17:34:41
2005 m. balandžio 5 d. 18:50:01
2005 m. balandžio 5 d. 18:30:26
2005 m. balandžio 5 d. 18:07:34
2005 m. kovo 13 d. 11:35:38
2005 m. kovo 11 d. 14:39:44
o apie ju kuryba galiu pasakyt tiek,kad ji labai savita,budinga tik jiem,net zodziai daina is dainos,metai is metu kartojasi tekstuose...bet ne tame esme.esme tame,kad kuo toliau tuo ju dainos geresnes...as irgi turiu american idiot albuma ir man jis atrodo geresnis uz visus kitus...
2005 m. kovo 7 d. 19:29:31
2005 m. kovo 1 d. 09:55:30
2005 m. vasario 28 d. 17:50:52
2005 m. vasario 27 d. 22:49:02