Manau,tokios grupės atsibosta...Vidutiniška viskas...Šitie,muzikine prasme buvo originalesni,bet ant galo pradėjo kartotis....
2008 m. rugpjūčio 31 d. 20:39:28
Vienu metu,buvo Green Day'ų pakilimas - visi apie juos šnekėjo,visi apie juos rašė.Deja,dabar toks jų populiarumas atslūgo,bet paklausius dainą American idiot,gerų emocijų ši nesuteikia...Pirmi albumai buvo geresni...
Myliu šituos žmones. Šaunios dainos, grupė irgi. Mano kuklia nuomone, tie žmonės, kurie sako, jog GD tik kelias geras dainas turi, tik kelias jas ir tėra girdėję. Bet kuriuo atveju man Green Day = gėris.
Kazkas rase, jog cia besirenkantys zmones klauso trasho, metalo ir pan. muzikos.......tai jei jau klausot tokios muzikos, tai kodel kalbat tik apie S.O.A.D.. RHCP, Him, Green Day....? kai paklausi ko mors apie kokia metalo grupe, niekas nieko nezino.......tad nesvaikit
kazkada susigundziau ir nusipirkau ju american idiot. per pirmas dainas apsimetinejau, kad skamba visai smagiai, bet juk ilgai neapsigaudinesi.. taip kad, nieko man jie ypatingo.
Green Day... mano megstamiausia grupe... sakyciau geriausia punk rock'a atliekanti grupe... kiti, zinoma, sprendzia apie grupe is poros dainu.. o jeigu jie yra girdeje tik pvz "wake me up when september ends" taj nieko labaj gero nepasako. o paklausius visas sios grupes dainas, suprant, kad si grupe the Best!
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. kovo 7 d. 22:05:34
Manau,tokios grupės atsibosta...Vidutiniška viskas...Šitie,muzikine prasme buvo originalesni,bet ant galo pradėjo kartotis....
Tikrai, tas paskutinis buvo nekoks, apart Boulevard of Broken Dreams. Nei tokia nei anokia grupė.
2009 m. kovo 7 d. 20:58:24
2009 m. kovo 7 d. 20:47:11
2008 m. rugsėjo 1 d. 15:56:57
neseniai vėl jų dainas perklausiau iš naujo.
2008 m. rugpjūčio 31 d. 23:28:25
2008 m. rugpjūčio 31 d. 20:39:28
2008 m. rugpjūčio 31 d. 20:37:25
2008 m. rugpjūčio 31 d. 19:18:06
2007 m. rugpjūčio 29 d. 19:36:39
2007 m. rugpjūčio 29 d. 16:33:37
2007 m. gegužės 18 d. 20:22:24
2007 m. gegužės 18 d. 19:24:20
2007 m. gegužės 18 d. 19:23:41
2007 m. gegužės 18 d. 19:13:48
2007 m. gegužės 18 d. 17:37:25
2007 m. gegužės 18 d. 16:36:18