eiva2 (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 10 d. 18:14:55
NILI rašė: atvirai jais shlykšciuosi. mantas suskis kaip amberlaifas
tu cia apie išvaizdą ar jų muziką?....jei del išvaizdos tai man irgi jis išpradžių buvo į amberį panašus bet kai įsižiūrėjau tai nėvelnio jie nepanašūs,ojų muzika visiškai skirtinga,tas amberlaifas paskutinį š...groja ir negaliu aš jo pakest,o GREEN DAY YRA COOL.....taip kad nerašyk čia nesamonių...
eiva2 (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 10 d. 17:32:41
kashalotas rašė: Ju muzikoje nieko naujo nera. Tas pats tipiskas amerikietiskas komreciskasis nu metal su desperatiskumo potepiais. Nezinau, kodel jais taip jau zavimasi, juk jie neparodo nieko originalaus ar naujo. Labai jau primena tokias paprastas pseudoroko grupes kaip Sum 41, ar Blink 182. Kad jie ispopuliariejo tik dabar, manau yra todel, kad juos labiau eme stumti vadybininkai, pastebeje, jo tokia muzika puikiai atitinka siuo metu isigalejsui buka masini pseudorokiska skoni.
parašei tikrą nesamonę.....nėra čia ko ant jų varyt,o tiems sum ir blink nera ko net lygintis su green day.....
kashalotas rašė: Ju muzikoje nieko naujo nera. Tas pats tipiskas amerikietiskas komreciskasis nu metal su desperatiskumo potepiais. Nezinau, kodel jais taip jau zavimasi, juk jie neparodo nieko originalaus ar naujo. Labai jau primena tokias paprastas pseudoroko grupes kaip Sum 41, ar Blink 182. Kad jie ispopuliariejo tik dabar, manau yra todel, kad juos labiau eme stumti vadybininkai, pastebeje, jo tokia muzika puikiai atitinka siuo metu isigalejsui buka masini pseudorokiska skoni.
Zmogau, Green Day nuo 1989 jau susikure, ir isgarseje jau seniai... Tik dabar buvo pertrauka padare... Lietuvoje jie tik siuo metu populiarusn pasidare, xinant kokioj saly gyvennam nieko nuostabaus, kad tik dbr.. O del tu visu blink ir sum, tai patys Green ir dave jiems pradzia. Siulyvciau daugiau pasidometi ju biografija, o po to kalbeti kazka,
Ju muzikoje nieko naujo nera. Tas pats tipiskas amerikietiskas komreciskasis nu metal su desperatiskumo potepiais. Nezinau, kodel jais taip jau zavimasi, juk jie neparodo nieko originalaus ar naujo. Labai jau primena tokias paprastas pseudoroko grupes kaip Sum 41, ar Blink 182. Kad jie ispopuliariejo tik dabar, manau yra todel, kad juos labiau eme stumti vadybininkai, pastebeje, jo tokia muzika puikiai atitinka siuo metu isigalejsui buka masini pseudorokiska skoni.
mextu juos labai,,nors kad tokia grupe egzistuoja suzinojau tik po amrican idiot pasirodymo... . veliau senesniu ju dainu parsisiunciau ir visos patiko,pacios geriausios When I Come Around, Basket Case, Closing Time, ir Holiday
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. rugpjūčio 11 d. 13:56:24
2005 m. rugpjūčio 10 d. 18:32:22
2005 m. rugpjūčio 10 d. 18:14:55
atvirai jais shlykšciuosi. mantas suskis kaip amberlaifas
2005 m. rugpjūčio 10 d. 17:51:34
2005 m. rugpjūčio 10 d. 17:47:55
2005 m. rugpjūčio 10 d. 17:47:40
gera grupe. man tai Boulevard Of Broken Dreams daina labai patinka ;]
man irgi...klausau ir klausau....dar wake me when september ands gera....
2005 m. rugpjūčio 10 d. 17:43:16
2005 m. rugpjūčio 10 d. 17:42:18
2005 m. rugpjūčio 10 d. 17:32:41
Ju muzikoje nieko naujo nera. Tas pats tipiskas amerikietiskas komreciskasis nu metal su desperatiskumo potepiais. Nezinau, kodel jais taip jau zavimasi, juk jie neparodo nieko originalaus ar naujo. Labai jau primena tokias paprastas pseudoroko grupes kaip Sum 41, ar Blink 182. Kad jie ispopuliariejo tik dabar, manau yra todel, kad juos labiau eme stumti vadybininkai, pastebeje, jo tokia muzika puikiai atitinka siuo metu isigalejsui buka masini pseudorokiska skoni.
parašei tikrą nesamonę.....nėra čia ko ant jų varyt,o tiems sum ir blink nera ko net lygintis su green day.....
2005 m. liepos 11 d. 09:14:05
2005 m. liepos 10 d. 14:57:25
Zmogau, Green Day nuo 1989 jau susikure, ir isgarseje jau seniai... Tik dabar buvo pertrauka padare... Lietuvoje jie tik siuo metu populiarusn pasidare, xinant kokioj saly gyvennam nieko nuostabaus, kad tik dbr.. O del tu visu blink ir sum, tai patys Green ir dave jiems pradzia. Siulyvciau daugiau pasidometi ju biografija, o po to kalbeti kazka,
2005 m. liepos 10 d. 14:51:11
2005 m. birželio 23 d. 12:06:00
2005 m. birželio 22 d. 11:46:19
2005 m. birželio 16 d. 08:51:15
2005 m. birželio 3 d. 15:28:14
2005 m. gegužės 15 d. 19:47:21
2005 m. gegužės 15 d. 19:22:24
2005 m. gegužės 15 d. 15:08:35
green day ir dar kelios kitos grupes dave pradzia visoms sum41, blink182 ir tt..
2005 m. gegužės 15 d. 15:05:54