Scream till you can't scream anymore
Scream!
Scream like your throat is bleeding
Scream!
Scream till your heart stops beating
Scream for me!
Jaikas nezino kas yra Anastacia tai cia truputi informacijos apie jaAnasatcai yra garsi ir zinoma pasaulyje daininke ji gimus Jav Chicagos miete 1973 rugsejo 17 diena Ji yra isleidus tris albumus oficelius pokolkas tai pirmasis not that kind ,antarsis freak fo nature ir treciasis anastacia tai albumas pavadintas jos pacios varduSeip manau ji yra labai stirpi ,nuostabi ir zavinti Anastacai ir ji man labai patinka tuo,jog ji yra orginali ir turi savo stiliu ir savo charakteri ir turi labai grazu stiru balsa ir kure begalo pakerencias ir zavences dainas Manau ji yra tikrai lbaia sauni ir stipri moterisPowerlady
I do
Who wants to pray for the end of the pain
For the calm at the end of the day
Where there's not always more of the same
I do
man ji patinka....jos balsas unreal....ir siaip ji biski kitais keliais uzkariawo pasauli ir pasieke to kuo ji dabar yra nei ten nusirengus waiksciot....
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
ne, man ji visai nepatinka. Na, patiko ta jos daina "left outside alone", kol neatsibodo... Na dar nebloga daina "Love is a crime" is filmo "Chicago" soundtrack'o.. o siaip daugiau nieko ypatingo.. ir ji pati nelabai grazi.. kai pirma karta ja pamaciau, tai pamaniau jog jai virs 40ties...
man patinka anastacia ir dainos fajnos visaj, o kas svariausia ji nera kokia nuo vaikystes lepinta saldi grazuolyte, ziurinti i pasauli pro rozinius akinius... jos ta dajna sick and tired patinka
o yeah reikejo geriau vardo tau nemaisyt o rasyt Anastacia,o tai kiti susinervavobet ye lietuviai girdziu sako--anastasijao yra ANASTACIA (anastaishia)...Ji labai faina,stipri asmebybe,su SUPER balsu,ji unikali,jos kunas nesiderina su balsuir ji turi puiku humoro jausmaanastacia
tulpe rašė: quote] bet uz tat Lietuwiskai sakom anastazia one anastacia logika kur jusu logika help
tariama [enasteiša] taigi, kur matai z raide???
2013 m. spalio 10 d. 17:43:07
Jos balsas pats geriausias pasaulyje.
2006 m. balandžio 8 d. 13:32:00
bet siaip nepatinka nju nebent jos wiena daina Sick and Tired...
2006 m. balandžio 8 d. 12:18:16
2006 m. balandžio 8 d. 12:06:02
2006 m. balandžio 8 d. 11:50:18
2006 m. balandžio 8 d. 11:31:59
2005 m. balandžio 9 d. 11:29:06
Jaikas nezino kas yra Anastacia tai cia truputi informacijos apie ja
Who wants a love without anger and rage? I do Who wants a world where a kid can be safe? I do Who wants to pray for the end of the pain For the calm at the end of the day Where there's not always more of the same I do
2005 m. sausio 4 d. 14:40:12
2004 m. lapkričio 3 d. 01:07:32
2004 m. lapkričio 2 d. 20:35:45
2004 m. lapkričio 2 d. 20:33:39
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
2004 m. lapkričio 2 d. 19:37:16
2004 m. spalio 31 d. 16:01:07
2004 m. spalio 31 d. 13:35:18
2004 m. spalio 31 d. 12:20:19
2004 m. spalio 30 d. 23:30:05
patinka, jos grazhi figura, matosi, mergina daro daug atsilenkimu..=]
tau turbūt labai smagu klausytis jos vyriško balso? gal tau dar sexovos ir turgaus babulkos?
dainos nieko vertos, balso nerasta
2004 m. spalio 30 d. 23:05:50
patinka, jos grazhi figura, matosi, mergina daro daug atsilenkimu..=]
tau turbūt labai smagu klausytis jos vyriško balso? gal tau dar sexovos ir turgaus babulkos?
dainos nieko vertos, balso nerasta
2004 m. spalio 30 d. 17:34:45
2004 m. spalio 30 d. 17:02:15
2004 m. spalio 29 d. 20:43:30
quote] bet uz tat Lietuwiskai sakom anastazia one anastacia logika kur jusu logika help
tariama [enasteiša] taigi, kur matai z raide???