Carlos Santana.
Užsikrėčiau jo muzika nuo tėvo (unikalus atvejis). Nieko nenusimanau apie profesionalų gitaros grojimą, bet tai, ką jis išdarinėja su gitaros skambesiu man visuomet patinka.
Jimmy Hendrix [nelabai jo klausau,bet kiek esu girdėjus - jis MOKA grot [ ne tas žodis moka]],John Frusciante [jis irgi MOKA grot],Kirk Hammet [pas jį solo,tai vapšie nerealūs <3]
Ritchie Blackmore,
Tony Iommi.-du mano ikvepejai
dar Kirk Hammet,
Kurt Cobain- grojikas gal ne kazin koks, bet "veza"
ir musiskis Giedrius Balciunas neblogai pavaro, kai nori..
is pagarbos- Jimi Hendrix, nors jo muzika ne visad virskinu, bet grojo tai vyrukas kaip reikiant..
Geras muzikantas ne tas kur per sekunde daug natu sugroja ilgus plaukus pakratydamas, o tas, kuris per viena sekunde sugalvoja catchy riffu ritmiku melodiju ir pateikia improvizacija kuri jau ishkart sminga tau i krutine.
Muzika turi buti muzika.O pagonystes ir pagalius mishkuose palikit.
zinot is A7X... per "Seize the day" groja soliaka... o klipe stovi ant karsto.. .tai va, ko gero jis, nes jau toks rrrr
o siaip tai Cobainas
nors ka as suprantu
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
Aš pasirinkau Skeleton Tree, nes aš niekad nebuvau tos dainos fanu, bet vakar koncerte kažkaip gražiai ausiai nuskambėjo ir nustebino. Bet iš tikrųjų daug dainų skambėjo stipriau negu studijoj.
Man tiek daug dainų imponuoja iš praėjusio vakaro, kad nežinau kokią ir pasirinkti dienos dainai, tad galimai mano reakcija bus pavėluota Beje, bus galima laukti ir įrašo iš manęs, kai tik atrasiu laisvesnę minutę.
2007 m. balandžio 7 d. 17:37:17
Užsikrėčiau jo muzika nuo tėvo (unikalus atvejis). Nieko nenusimanau apie profesionalų gitaros grojimą, bet tai, ką jis išdarinėja su gitaros skambesiu man visuomet patinka.
2006 m. spalio 17 d. 22:07:08
2006 m. spalio 17 d. 19:23:10
2006 m. spalio 15 d. 19:18:39
2006 m. rugsėjo 25 d. 17:31:51
Ritchie Blackmore,
Tony Iommi.-du mano ikvepejai
dar Kirk Hammet,
Kurt Cobain- grojikas gal ne kazin koks, bet "veza"
ir musiskis Giedrius Balciunas neblogai pavaro, kai nori..
is pagarbos- Jimi Hendrix, nors jo muzika ne visad virskinu, bet grojo tai vyrukas kaip reikiant..
2006 m. rugsėjo 10 d. 10:02:30
Geras muzikantas ne tas kur per sekunde daug natu sugroja ilgus plaukus pakratydamas, o tas, kuris per viena sekunde sugalvoja catchy riffu ritmiku melodiju ir pateikia improvizacija kuri jau ishkart sminga tau i krutine.
Muzika turi buti muzika.O pagonystes ir pagalius mishkuose palikit.
2006 m. rugsėjo 2 d. 17:58:38
o siaip tai Cobainas
nors ka as suprantu
2006 m. rugsėjo 2 d. 17:52:26
2006 m. rugpjūčio 30 d. 19:31:19
2006 m. rugpjūčio 27 d. 18:32:20
2006 m. rugpjūčio 27 d. 18:22:49
2006 m. liepos 23 d. 17:52:57
2006 m. liepos 15 d. 13:23:00
2006 m. liepos 1 d. 14:02:06
2006 m. liepos 1 d. 13:27:54
2006 m. birželio 27 d. 17:40:50