Andy LaRoque (King Diamond ir Death viename albume yra sudalyvaves). Vienas labiausiai, turbut, neivertintu gitaristu Lietuvoje. Ach, ta kontraversiska King Diamond slove...
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored."
I'm just a musical prostitute,my dear!
once rašė: Beje, visi rasot tuos gitaristus kaip Mamontovas, Mark Hoppus , ir t.t.
Labai butu idomu isgirsti jusu pagrindima, kodel jis ar dar kas kitas yra megstamiausi?
Todėl, kad aš siaubingai nekenčiu visokių virtuozavimų, eksperimentinės muzikos ir panašių profesionalumo įrodymų
Man megstamiausi gitaristai tie, kurie daro eksperimentus, ir sugeba ispausti nerealu skambesi.
Pvz Sonic Youth. Nuostabu ziuret, kai dideli gitariniai sugebejimai papildomi pvz pakeiciant mediatoriu i bugnu lazdeles, prisikisant visko tarp stygu ir grifo.
Ar tiesiog isgaunant kreiva, bet gyva skambesi kaip My Bloody Valentine.
O is tokiu visiskai "rimtu gitaristu", tai Pat Metheny, del jo visu tu nonakordu, kurie sukuria jam savita stiliu, bei Frankas Zappa, del jo auksto gitarinio lygio ir "teisingo" poziurio i muzika.
man geriausi gitaristai sukasi prie experimental muzikos...nznau, niekada to pacio neisgirsi. o metalo..geri jie geri, bet panasus, nes as, matyt, nemoku ju skirt. nu kai nesidomiu, tai ir neskiriu. dar eric clapton man patinka. ir aisku, klasikai, kaip brower, anido, sor. beje, GREVEN, klausimas cia :MEGSTAMIAUSIAS GITARISTAS. ne geriausias..nesvarbu
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
2006 m. gegužės 13 d. 11:16:47
2006 m. gegužės 13 d. 10:06:13
2006 m. gegužės 13 d. 02:11:17
2006 m. balandžio 15 d. 11:59:45
2006 m. balandžio 14 d. 12:19:45
2006 m. balandžio 14 d. 12:12:41
2006 m. vasario 9 d. 19:33:30
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored." I'm just a musical prostitute,my dear!
2006 m. sausio 16 d. 21:54:27
2006 m. sausio 11 d. 14:14:38
Beje, visi rasot tuos gitaristus kaip Mamontovas, Mark Hoppus
Labai butu idomu isgirsti jusu pagrindima, kodel jis ar dar kas kitas yra megstamiausi?
Todėl, kad aš siaubingai nekenčiu visokių virtuozavimų, eksperimentinės muzikos ir panašių profesionalumo įrodymų
2006 m. sausio 9 d. 14:07:18
2006 m. sausio 9 d. 14:05:36
Pvz Sonic Youth. Nuostabu ziuret, kai dideli gitariniai sugebejimai papildomi pvz pakeiciant mediatoriu i bugnu lazdeles, prisikisant visko tarp stygu ir grifo.
Ar tiesiog isgaunant kreiva, bet gyva skambesi kaip My Bloody Valentine.
O is tokiu visiskai "rimtu gitaristu", tai Pat Metheny, del jo visu tu nonakordu, kurie sukuria jam savita stiliu, bei Frankas Zappa, del jo auksto gitarinio lygio ir "teisingo" poziurio i muzika.
2006 m. sausio 2 d. 15:18:08
2005 m. gruodžio 17 d. 21:03:19
2005 m. lapkričio 1 d. 16:33:57
2005 m. lapkričio 1 d. 16:04:40
2005 m. spalio 31 d. 19:10:22
2005 m. spalio 8 d. 18:35:58
a man taj kirk hammett + james hetfield!!! kaj kruwoj groja taj oj...
dabar dar ir slash'as
2005 m. spalio 8 d. 18:35:06
Markas Hoppusas is Blink 182...
jis bosistas
2005 m. rugpjūčio 30 d. 20:26:36
2005 m. rugpjūčio 30 d. 17:37:35