Gilmour'o „Rattle That Lock“ labai paprastai užsidirbo 10 iš manęs - paprastos gitarų partijos ir patraukęs vargonų gaudesys. Riverside „Discard Your Fear“ taip pat - paprasta ir kokybiška ir 10 balų.
Steven'o Wilson'o „Perfect Life“ yra prastas pasirinkimas - bet kuris kitas kūrinys iš naujojo albumo būtų atstovavęs geriau. Geriausiai: „3 Years Older“, „Hand. Cannot. Erase.“ ar net „Ancestral“. The Aristocrats instrumentinis geras, Editors daina nebloga.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2015 m. rugsėjo 24 d. 19:46:41
Gilmour'o „Rattle That Lock“ labai paprastai užsidirbo 10 iš manęs - paprastos gitarų partijos ir patraukęs vargonų gaudesys. Riverside „Discard Your Fear“ taip pat - paprasta ir kokybiška ir 10 balų.
Steven'o Wilson'o „Perfect Life“ yra prastas pasirinkimas - bet kuris kitas kūrinys iš naujojo albumo būtų atstovavęs geriau. Geriausiai: „3 Years Older“, „Hand. Cannot. Erase.“ ar net „Ancestral“. The Aristocrats instrumentinis geras, Editors daina nebloga.
2015 m. rugsėjo 24 d. 18:22:18
David Gilmour Rattle That Lock - balselis įdomus; atradimas
Riverside Discard Your Fear - galėčiau šitą suspaudyt per guitar hero
Foals What Went Down/Eagles of Death Metal Complexity - labai sena jaučiuosi, kai klausau tokias dainas
Ave Satanas Sabbath Assembly - šitą su puodais ir pora šaukštų galėčiau atlikt