ne ne ne....as tai (turbut) wiska supratau....ir sita, em...tu nesi durna optimiste, tu optimiste su ciuozianciu stogu ....kaip ir as
del draugawimo su žygiu tai net nzn, gal ir sutikciau, gal ir ne, ziurint ar graziai siulytu bet nemanau, kad jis man siulytu draugauti, nes wos pastebejes, jog man niekada nebuna bloga nuotaika, wisa laika sypsausi, kwailioju kiek imanoma daugiau ir t.t., issigastu! Ai tiksliai : a tu zadi jam ryt skambint?
geriau Zygis neskaitytu!!!!!!!!!vistiek mes cia tik svaigstam...ar taip ar taip jis nebus musu.....o jei pasisiulytu butu?tai dar reiktu gerai pagalvotka jis su manim veiks?
nu rasytoja nebusiu..tik cia laikina sir daznia uzplaukiantis ikvepimas paeme....remiantis Zygio dainomis ir ju sukurimo budais gera pasakae isejo
Aciu zinau kad gerai pavarau...(durna optimiste as)bet durniems atleidzia
KAIP FAINA!!!!!!!! KOKIA GRAZI PASAKA!!!!!!!!! GAL RASYTOJA BUSI, KA??? NU BET KAIP FAINA!!!!!!!!! REIX MAN ISSISAUGOT KOMPE SI TAWO TEXTA!!!! NU KAI FAINA (dar karteli pasikartojau)...........wau, am...taip ir padarysiu!!!!!!!!! o gal nereik man skambint jam, waziuoju as pas ji!!!!!!!!!! juk wisdelto tik 3 naktis leidai pabuti....nu bet mes pasikeisdamos ane? po 3 naktis burbule ryskiu spalwu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uztarsiu kaune zodely,EStrella gali tik vilniujo ka sakyt??hmmmm.....labux...tikriausiai nzn bet cia skambina tavo gerbeja....tokia pamisele....pamisusi del taves....tai va..man 16(ar kiek)..zinau kad tau patinka jaunesnes(optimiste)tai todel ir skambinu....".a..uuu...hmm....ilga pauze"(is susijaudinimo dreba ne tik balsas bet ir rankos su kojom)..poto savo idealiu balseliu uztrauki salaala opapapa....paprasai kad tave isgelbetu nuo artejancio uragano(kad atvarytu taves pasiimti is klp).....tada jus uzsukast i pramogu banka.....kazkaip griztate namo..(tikriausiai neblaivus)..ir skraidote ten aukstai virs debesu ir ......burbule riskiu spalvu.....cia saldu......
planas tiesiog "tobulas"..skaityk kad jis jau pakabintas
atiduodu as tau Zygi tik su skaudancia ir kraujuojancia sirdimibet neilgam..atdiduodu..leisiu pasidziaugt kokias..."bet neilgiau nei 3naktis"(istrauka is dainis"ten rasi mane"by Zygis)
uzkretei tu mane..matai kaip stogas ciuozia
O!!!!!! tu leidi man pasiimti zygi??? kaip saunu uztark ten zodeli Wilniuj uz mane
nors is tikruju taj nzn ar skambinsiu, juk tai kazkaip....net nzn, nu nelabai man ta ideja ieskoti taip merginos.....nu bet jei apsispresiu paskambint tai ka sakyti jam????
ramiai panos sausio men. extra penelej yra jo numeris. gal dar ne visos viltys prarastos? siaip tai jis turi ten kazkokia... nu negrazu sakyt kazkokia... zodziu, simpatiju tikrai yra.
jo tam paciam........spejau nusipirkti pacia paskutine diena kai dar pardawinejo extra panele...aciu diewui, otai buciau prazioplinus, kai wisalaik!!!!!!! wa, o del pawelawimo, tai tiek jau to, jei taip atsitiko, nieko nepadarysi.......nekibsim juk tai panelei i plaukus kai kazkas, nu kur straipsnis buwo.....
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 13 d. 16:29:16
2005 m. sausio 13 d. 15:56:54
2005 m. sausio 13 d. 15:11:53
2005 m. sausio 12 d. 22:10:38
2005 m. sausio 12 d. 17:58:46
del draugawimo su žygiu tai net nzn, gal ir sutikciau, gal ir ne, ziurint ar graziai siulytu
2005 m. sausio 12 d. 15:19:57
2005 m. sausio 12 d. 15:04:45
nu rasytoja nebusiu..tik cia laikina sir daznia uzplaukiantis ikvepimas paeme....remiantis Zygio dainomis ir ju sukurimo budais gera pasakae isejo
Aciu zinau kad gerai pavarau...(durna optimiste as)
2005 m. sausio 11 d. 20:50:47
jezau jezau, jei tai perskaitytu žygis......
2005 m. sausio 11 d. 20:33:53
planas tiesiog "tobulas"..skaityk kad jis jau pakabintas
atiduodu as tau Zygi tik su skaudancia ir kraujuojancia sirdimi
uzkretei tu mane..matai kaip stogas ciuozia
2005 m. sausio 11 d. 20:05:14
nors is tikruju taj nzn ar skambinsiu, juk tai kazkaip....net nzn, nu nelabai man ta ideja ieskoti taip merginos.....nu bet jei apsispresiu paskambint tai ka sakyti jam????
2005 m. sausio 11 d. 16:30:44
2005 m. sausio 10 d. 21:26:51
2005 m. sausio 9 d. 18:19:19
2005 m. sausio 9 d. 16:10:28
2005 m. sausio 7 d. 17:25:31
2005 m. sausio 5 d. 23:26:21
2005 m. sausio 5 d. 23:02:27
2005 m. sausio 5 d. 23:02:01
2005 m. sausio 5 d. 17:45:04
2004 m. gruodžio 1 d. 15:40:11