Kaip man patinka tokios išsamios recenzijos. Abu aptartus albumus perklausiau vos ne pirmą dieną jiems pasirodžius ir taipogi pasiskaičiau apie juos kritikos. Galiu konstatuoti, kad nė viena iš mano skaitytų recenzijų netempia iki Einaro analizės lygio. Pvz. Angry Metal Guy irgi narstė abu šiuos albumus ir šališkumas tiesiog badė akis. Teito vainojimas tapo tiesiog "kieto" kritiko trade mark. Gi šioje recenzijoje nepaneigiamais faktais preparuoti albumai nebeturi ko slėpti. Jokios apgaulės. Jei netikit, klausykite ir lygiagrečiai skaitykite, ką aš dabar ir darau.
Anikdotas is tikros siandienos istorijos: brolis Rokas
- tai kur geriau tau buvo vasaros gatve ar naujoji vilnia, guleti?
As:
Tai kur geriau kristi i 2 m. duobe ar 4 m.?
Bro:
Tai palauk nesupratau. Tai kur geriau. Naujoji vilnia kaip 2 metru ar sesiu metr
Su RASOS svente sveikinam:
• Jonas Mačiulis (Maironis)
• Jonas Vileišis
• Jonas Jablonskis
• Jonas Mekas
• Jonas Valančiūnas
• Jonas Kazlauskas
• Jonas Mačiulis
• Jonas Nainys (DJ Jovani)
Menu aukso metą - lyg degantį fakelą,
Auksinį verpetą, gilyn mane nešantį.
Tą vietą surastų tik keturios akys:
Dvi širdys atskristų it rausvos plaštakės.
SU SVENTU JONU!
2015 m. lapkričio 5 d. 21:01:51
Tik dabar pastebėjau, kokį gerą klipą Operation: Mindcrime susuko.
2015 m. lapkričio 5 d. 20:38:28
Kaip man patinka tokios išsamios recenzijos
. Abu aptartus albumus perklausiau vos ne pirmą dieną jiems pasirodžius ir taipogi pasiskaičiau apie juos kritikos. Galiu konstatuoti, kad nė viena iš mano skaitytų recenzijų netempia iki Einaro analizės lygio. Pvz. Angry Metal Guy irgi narstė abu šiuos albumus ir šališkumas tiesiog badė akis. Teito vainojimas tapo tiesiog "kieto" kritiko trade mark. Gi šioje recenzijoje nepaneigiamais faktais preparuoti albumai nebeturi ko slėpti. Jokios apgaulės. Jei netikit, klausykite ir lygiagrečiai skaitykite, ką aš dabar ir darau.