Pati pradžia kaip Pink Floyd "Welcome to machine" lifto garsai. Elektroniški garsai, matyt, turėtų perteikti ateities surobotėjimo mastą. Nuo 3;25 - 3:40 panašumo yra su miuziklu Vestsaido Istorija epizodu "Amerika".
Pardon, tas tarpas jau Dystoptian ouverture priklauso.
Kas čia? Štokhauzenas iš mirusiųjų prisikėlė? Ypač paskutiniai šios įžangos momentai tokie agresyviai elektroniški, lyg iš Štokhauzeno Kontakte ištraukti.
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
2016 m. sausio 30 d. 16:39:31
Ši instrumentinė albumo įžanga man dar šiek tiek priminė Pink Floyd'ų „Yet Another Movie“ įžangą, tik čia agresyvesnė versija.
2016 m. sausio 30 d. 16:36:12
Pati pradžia kaip Pink Floyd "Welcome to machine" lifto garsai. Elektroniški garsai, matyt, turėtų perteikti ateities surobotėjimo mastą. Nuo 3;25 - 3:40 panašumo yra su miuziklu Vestsaido Istorija epizodu "Amerika".
Pardon, tas tarpas jau Dystoptian ouverture priklauso.
2016 m. sausio 30 d. 16:10:47
Kas čia? Štokhauzenas iš mirusiųjų prisikėlė? Ypač paskutiniai šios įžangos momentai tokie agresyviai elektroniški, lyg iš Štokhauzeno Kontakte ištraukti.