Pati pradžia kaip Pink Floyd "Welcome to machine" lifto garsai. Elektroniški garsai, matyt, turėtų perteikti ateities surobotėjimo mastą. Nuo 3;25 - 3:40 panašumo yra su miuziklu Vestsaido Istorija epizodu "Amerika".
Pardon, tas tarpas jau Dystoptian ouverture priklauso.
Kas čia? Štokhauzenas iš mirusiųjų prisikėlė? Ypač paskutiniai šios įžangos momentai tokie agresyviai elektroniški, lyg iš Štokhauzeno Kontakte ištraukti.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2016 m. sausio 30 d. 16:39:31
Ši instrumentinė albumo įžanga man dar šiek tiek priminė Pink Floyd'ų „Yet Another Movie“ įžangą, tik čia agresyvesnė versija.
2016 m. sausio 30 d. 16:36:12
Pati pradžia kaip Pink Floyd "Welcome to machine" lifto garsai. Elektroniški garsai, matyt, turėtų perteikti ateities surobotėjimo mastą. Nuo 3;25 - 3:40 panašumo yra su miuziklu Vestsaido Istorija epizodu "Amerika".
Pardon, tas tarpas jau Dystoptian ouverture priklauso.
2016 m. sausio 30 d. 16:10:47
Kas čia? Štokhauzenas iš mirusiųjų prisikėlė? Ypač paskutiniai šios įžangos momentai tokie agresyviai elektroniški, lyg iš Štokhauzeno Kontakte ištraukti.