Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
p_ruta_
2016 m. vasario 1 d. 19:57:21
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Žiūrėjau beveik visas atrankas (vienos nemačiau, kur Pilvelytė buvo), tai neblogų yra. Man mieliausia Jenning daina, bet kaip kaid Zilnys sakė, ją siųsti būtų avantiūra. Nors prisimenant serbės tą maldą, why not? Everything is possible. Montvydo daina man asmeniškai totalus šūdas... O jo pasipūtimas žavesio neprideda. Kad ir nemėgstu Ščiogolavaitės, bet jos daina stipri. Aišku, jos skleidžiama taikos žinia, netikiu, bet pati daina stipri ir jau geriau ji važiuotų, nei Montvydas...

Ta Catherina ar kaip ji na man jos daina irgi nepatiko, o tas įvaizdis nei vienas, nei du. Tai su šiukšliamaišiu pripūstu, tai su kažkokia ale "šarvų" butaforija. 

Na, o apie kitus, tai vienodi labai. Nesuprantu už ką tą Jakštytę taip aukština... Na balsą turi, bet ta daina klubinė, žodžių nerasta, tik ritmas ir jos efektingos su potencija... 


Atsakyti
einaras13
2016 m. vasario 1 d. 17:14:54
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na, Rūtos daina man gan maloniai klausosi, bet Europos klausytojai šitą analogiją su Gagarinos kūriniu aptiks nuo pat pirmų dainos momentų, tad gal siųsti Rūtą nebūtų pats geriausias pasirinkimas. Reikia kažko energingo. Todėl, kaip minėjau, aš už Aistę (nes Montvydo dainos sintetiškumo nevirškinu).

Aš jau dėl Lacko nebeturiu žodžių, tik norėčiau pamatyti balsuotojų už Lacko duomenų išklotinę. Įsivaizduoju, kad matyčiau vien tik rusniškių pavardes...


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Rutonė
2016 m. vasario 1 d. 12:43:24
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O man pasirodė, kad labiausiai stumiama Rūta. Nežinau, kodėl tiek plačiosios masės, tiek komisija taip palankiai vertina visiškai nykią dainą. Taip, kokybiška, taip, profesionalu, bet viskas ne tai kad nuvalkiota, bet jau iki dulkių sutrinta - vieningas pasaulis/vieninga Europa/ką ten dar galima suvienyt? O jei dar ir į pernykštę, kuriai Lietuva nė balso nedavė, dainą panaši, tai apie ką mes čia kalbam... 

Erika man toookia kalėdinė... Ir ne tik man. Viskas gražu, profesionalu, bet... pritariu - neryšku. Catrinos pasirodymo nemačiau, bet kiek skaityt teko, idėja tikrai įdomi. Ir Petunija man visai patiko. Tik iki tobulumo oi, kiek dar reikia juodai dirbt... Man ji kažkodėl Enya priminė.

Donny Montell> Why not? Bet jam irgi reikia daug dirbt. Kad nesikartotų, kad būtų įdomus, kad... Ai, vienžo - daug tokių "kad", bet... O jei pasikartotų Bilano istorija? Antru ėjimu - pirma vieta? Nors ne, Lietuvai laimėt EV negresia. Ir turbūt niekada. Ar bent artimiausius 10 metų.

Ir negaliu neužkabint Valdo Lacko. Kas, atleiskit, šitą karikatūrą išvis į eterį praleido? Iš kuklumo vyrukas tikrai nemirs, bet kad pamatytų, koks jis iš šalies apgailėtinas - nei įvaizdžio, nei balso, nei judėjimo scenoj, nei, atleiskit, dainos... Ar jis čia specialiai, kad kontrastuotų su kokybe? Bet kam tyčiotis iš žmogaus? Įtikėjusio savo nuostabumu?


Atsakyti
einaras13
2016 m. sausio 31 d. 23:48:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Bet su Ericos daina Eurovizijoje nei pirmyn, nei atgal. Užbuksavimas pusfinalyje gresia. Nes daina neryški ir niekas jos neįvertins. Nuoširdumas, emocija yra gerai, bet Eurovizijai reikia įjungti kitokią mąstymo perspektyvą. Todėl tavo paminėta Catrinah labiau tinka konkursui. Montello ir važiuos į Euroviziją (kam dar atranka, nebent kokie netikėti dalykai įvyktų, pvz, Montvydas kur nors viešumoje košės prisidirbtų arba balsą prarastų).


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Crazyz
2016 m. sausio 31 d. 22:14:53
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Erica Erica Erica!!! Nuoširdžiausias ir geriausias pasirodymas kol kas. 

Nesuvaidintos emocijos kaip sakoma hehe.

Nors šiaip man visai nieko Catrinah, bet tik daina, tas pats ir su Petunija, daina tikrai nebloga, bet scenoje labai prastai.

Montello tikrai turėtų daug šansų, bet reikia šou, kas pridėtų labai daug pliusų. 

 


Atsakyti
einaras13
2016 m. sausio 31 d. 12:45:55
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Alice Way turėjo gerą dainą, bet su ja nesusidorojo. Behind the Moon turi grybaujančią vokalistę ir stilių, kurio niekas neklauso. Taigi, viskas normalu. Vienintelis dalykas, ką reikėtų padaryti: iš visų Rusnės gyventojų atimti telefonus. Kiek galima absoliutų autsaiderį laikyti konkurse.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Fatboy Slim Fatboy Slim
7,1

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
15:26 - DjVaids
(1947-11-12*2024-06-12)“, – savo feisbuko paskyroje jautriai apie garsių estrados hitų autoriaus Michailo Jablonskio mirtį parašė Radžis.
15:25 - DjVaids
„MIŠA, ačiū tau už dainas ir tavo gerą širdį. Buvai nuostabus žmogus ir tikras muzikantas – dainininkas, savo srities profesionalas! ILSĖKIS RAMYBĖJE UŽUOJAUTA ŠEIMAI…(1947-11-12*2024-06- 12)“, – savo feisbuko paskyroje jautriai apie garsių estrados hitų a
15:24 - DjVaids
Mirė estrados hitų autorius Michailas Jablonskis. Jautria žinute socialiniuose tinkluose pasidalijo atlikėjas Radžis Aleksandrovičius.
@@@
„MIŠ A, ačiū tau už dainas ir tavo gerą širdį. Buvai nuostabus žmogus ir tikras muzikantas – dainininkas, savo sritie
01:13 - Silentist
Never rest in pis kristijonas bartoshevicius
00:46 - Silentist
Dbr dar is naujienu: tas kur su zaliais akiniais pasizymejes seimunas bartoshevicius siom dienom teisiamas uz 4 azuoliuku tvirkinima.
00:14 - DjVaids
Sulaukusi 80 metų mirė viena populiariausių Prancūzijos popmuzikos žvaigždžių Françoise Hardy,

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/m/id/kult ura/muzika/mire-prancuzu-pop-m uzikos-ikona-francoise-hardy-2 84-2257294?utm_medium
23:19 - Silentist
Rest in peace Francoise Hardy
Rest in social peace Navickiene
18:07 - Silentist
Anksciau mano parapijoje buvo toks klubukas. dabar Gal Kai silta Viskas vyksta stovyklose.festivalike. o internetas aisku neigiamas veiksnys
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 209
  Iš viso užsiregistravę: 73390
  Naujausias narys: Kubet11app
  Šiandien apsilankė: 23286