Ačiū už pasiūlymą!
Grupė ir beveik ( nėra singlų) pilna diskografija su oficialiais video jau yra music'o duomenų bazėje.
ka gi, tesiu savo monologa apie sia grupe . perklausiau naujausia darba minor sun. ir ka - bomba. albumas visiskai pateisino mano lukescius. tikrai buvo verta laukti. o gabalas silent land isvis nurove stoga :/
Naujas albumas jau rugsejo 2 , ta proga - naujas gabalas ,,Crossroads''. Bet, kaip matau, TBOG man tik vienam cia aktualus
Keista, kad neradau cia sios grupes. o ji tikrai ne naujokai. tad gal yra cia ,,bendraklausiu''?
2016 m. rugsėjo 11 d. 09:36:02
2016 m. rugsėjo 11 d. 09:35:06
Grupė ir beveik ( nėra singlų) pilna diskografija su oficialiais video jau yra music'o duomenų bazėje.
2016 m. rugsėjo 10 d. 15:53:53
ka gi, tesiu savo monologa apie sia grupe
. perklausiau naujausia darba minor sun. ir ka - bomba. albumas visiskai pateisino mano lukescius. tikrai buvo verta laukti. o gabalas silent land isvis nurove stoga :/
2016 m. gegužės 27 d. 18:05:19
Naujas albumas jau rugsejo 2
, ta proga - naujas gabalas ,,Crossroads''. Bet, kaip matau, TBOG man tik vienam cia aktualus 
2016 m. vasario 11 d. 14:18:26
2016 m. vasario 11 d. 14:12:53
Keista, kad neradau cia sios grupes. o ji tikrai ne naujokai. tad gal yra cia ,,bendraklausiu''?