Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
LowLife (Užblokuotas)
2008 m. lapkričio 6 d. 21:11:42
Net nežinau kaip vertinti.Nesužavėjo nei muzika [to ir galėjau tikėtis],nei vaidyba,nei pats siužetas....Atrodo,jeigu lietuviškame filme vaidina žinomesni aktoriai ar taip žmonės,tai filmas turi būti rimtas ir slegiantis....mano vertinimas 4/10
- Kamera judanti yra geras dalykas ir kartais visai tikdavo, bet šiaip, man rodos, ne labai žanras tas, kad būtų galima eksperimentuot taip. Nes ir šis dalykas man pasirodė dirbtinas. Juk čia ne 'bėk, Lola, bėk';
- Aktoriai monotoniški. Andrius, pvz. tyli, kas jam labai tinka, bet vis tiek. Nematyti jokios aktorių evoliucijos ir panašiai. Nors, tas tylus A.M sedėjimas prie stalo, tada kai klausė tos merginos, man patiko, nes priminė kai ką. Ta sodri tyla. O šiaip norėjosi daugiau spalvingumo, įvairovės, realistiškumo, bent jau iš tos operos - 'blogietis ne tik blogietis'.
Patiko:
- Muzika, muzika, muzika;
- Visos irishism'o sukeltos emocijos;
- [žr. į prieš tai esantį, bet airės balsas];
- Kostas Smoriginas, įtikinamiausia, profesionaliausia vaidyba;
- A.M personažas ir tas laiškas gale, tas smulkutis, mažas, bet svarbus akcentas;
- Krioklys, ta daina ir A.M ten. Labiausiai už viską.
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis).
But I'm not a slave to god that doesn't exist
And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson).
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. lapkričio 6 d. 21:11:42
2008 m. lapkričio 6 d. 21:08:12
2008 m. lapkričio 6 d. 20:45:01
2008 m. lapkričio 6 d. 20:44:59
2008 m. lapkričio 6 d. 20:43:34
2008 m. lapkričio 6 d. 15:18:41
Idomus visai filmas.
Tik kunigo vaidmuo,kuri vaidino A.Mamontovas galejo ir be auskaruvaidint ir seip kazkoks keistas kunigas
2008 m. sausio 15 d. 02:50:17
https://www.nejau.net/nereikalingi-zmones
2008 m. sausio 15 d. 00:26:50
- Pati pabaiga. Kodėl tam berniukui reikėjo taip skystai nusišypsoti? Visiškas filmo subanalinimas;
- Kartais perdėm dirbtina lietuvių vaidyba.. ir dar tos frazės, pakartotos alia reikšmingai du kartus tuo išlaužtu tonu.. brr.;
- Kamera judanti yra geras dalykas ir kartais visai tikdavo, bet šiaip, man rodos, ne labai žanras tas, kad būtų galima eksperimentuot taip. Nes ir šis dalykas man pasirodė dirbtinas. Juk čia ne 'bėk, Lola, bėk';
- Aktoriai monotoniški. Andrius, pvz. tyli, kas jam labai tinka, bet vis tiek. Nematyti jokios aktorių evoliucijos ir panašiai. Nors, tas tylus A.M sedėjimas prie stalo, tada kai klausė tos merginos, man patiko, nes priminė kai ką. Ta sodri tyla. O šiaip norėjosi daugiau spalvingumo, įvairovės, realistiškumo, bent jau iš tos operos - 'blogietis ne tik blogietis'.
Patiko:
- Muzika, muzika, muzika;
- Visos irishism'o sukeltos emocijos;
- [žr. į prieš tai esantį, bet airės balsas];
- Kostas Smoriginas, įtikinamiausia, profesionaliausia vaidyba;
- A.M personažas ir tas laiškas gale, tas smulkutis, mažas, bet svarbus akcentas;
- Krioklys, ta daina ir A.M ten. Labiausiai už viską.
2008 m. sausio 14 d. 03:05:41
man patiko. labai. ir ta drebanti kamera.. iš tiesų. puikiai išpildyta režisieriaus mintis ..
operatoriaus darbas irgi. vertas dėmesio. įdomūs jo sprendimai.
šiaip. už nuodėmės užkalbėjimą man patiko labiau.
2008 m. sausio 14 d. 01:04:58
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2008 m. sausio 13 d. 21:43:44