Frantic_ rašė: negirdejau ju, bet jau is pavadinimo galiu suprasti, jog sita grupe yra tiesiog muzikos garsu darkymas. Daug yra tokiu grupiu kaip sita ir visos jos vienodos, nebeoriginalios bei nuobodzios. Tipo jeigu muzikoj dominuoja ta pati vaiku darzelio melodija, kuria naudoja visokios yvos, bet zodziai "prikolni", tai atseit jega muzika. Mano poziuris i muzika yra kiek kitoks. Pasityciojimui is popso galima skirti dali muzikinio raciono, taciau labai mazha
Jei negirdejai, tai geriau is pavadinimo nespresk Tai nera kokia yva ar pan.
negirdejau ju, bet jau is pavadinimo galiu suprasti, jog sita grupe yra tiesiog muzikos garsu darkymas. Daug yra tokiu grupiu kaip sita ir visos jos vienodos, nebeoriginalios bei nuobodzios. Tipo jeigu muzikoj dominuoja ta pati vaiku darzelio melodija, kuria naudoja visokios yvos, bet zodziai "prikolni", tai atseit jega muzika. Mano poziuris i muzika yra kiek kitoks. Pasityciojimui is popso galima skirti dali muzikinio raciono, taciau labai mazha
va cia svieziena gera.. !
liuksinis albumiukas Voyage!!!
gyvenu kaip moku gyvent...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 26 d. 22:22:58
2006 m. birželio 26 d. 22:22:13
negirdejau ju, bet jau is pavadinimo galiu suprasti, jog sita grupe yra tiesiog muzikos garsu darkymas. Daug yra tokiu grupiu kaip sita ir visos jos vienodos, nebeoriginalios bei nuobodzios. Tipo jeigu muzikoj dominuoja ta pati vaiku darzelio melodija, kuria naudoja visokios yvos, bet zodziai "prikolni", tai atseit jega muzika. Mano poziuris i muzika yra kiek kitoks. Pasityciojimui is popso galima skirti dali muzikinio raciono, taciau labai mazha
Jei negirdejai, tai geriau is pavadinimo nespresk
2006 m. birželio 26 d. 22:20:26
2006 m. birželio 26 d. 13:50:27
2005 m. gruodžio 30 d. 14:53:26
2005 m. gruodžio 29 d. 18:29:51
2005 m. gruodžio 27 d. 13:53:47
2005 m. gruodžio 27 d. 13:35:09
2005 m. gruodžio 27 d. 12:41:17
2005 m. gruodžio 27 d. 12:03:26
va cia svieziena gera.. !
liuksinis albumiukas Voyage!!!
2005 m. birželio 27 d. 23:30:31
2005 m. birželio 25 d. 11:07:53
2005 m. birželio 24 d. 13:46:21
2005 m. kovo 9 d. 13:10:34
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. sausio 24 d. 00:11:00
2005 m. sausio 7 d. 17:41:41
2004 m. gruodžio 13 d. 17:09:26
2004 m. gruodžio 12 d. 16:38:34
ash turiu............bet kur tas koncwertas buwo? gal zinaj kada dar busZ?????????
ten buvom tokiam susirinkime druskininkuose ir ta grupe buvo..... gal noretum man kokiu nors ju dainu atsiust?
2004 m. lapkričio 30 d. 07:48:28
2004 m. lapkričio 30 d. 00:13:38