Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

2016 metų Europos futbolo čempionatas: totalizatorius

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 5678910
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
romutis
2016 m. birželio 9 d. 12:38:44 2016-06-09 12:39:41

Grupe A:

1. Prancuzija

2. Sveicarija

3. Rumunija

4. Albanija

Grupe B:

1. Anglija

2. Rusija

3. Slovakija 

4. Velsas

Grupe C:

1. Vokietija

2. Lenkija 

3. Ukraina

4. Siaurės Airija

Grupe D:

1. Ispanija 

2. Kroatija

3. Cekija 

4. Turkija

Grupe E:

1. Belgija

2. Italija 

3. Svedija

4. Airija

Grupe F:

1. Portugalija

2. Austrija

3. Islandija

4. Vengrija

--------------------

Cempionato Top 4:

1. Vokietija 

2. Ispanija

3. Prancuzija

4. Italija

Atsakyti
MrEko
2016 m. birželio 8 d. 09:54:15

1 turas

Grupe A:

Prancuzija - Rumunija 2-0 [O.Giroud, B. Matuidi]

Albanija - Sveicarija 0-2 [X.Shaqiri, B.Dzemaili]

Grupe B:

Velsas - Slovakija 1-0 [G.Bale]

Anglija - Rusija 3-1 [W.Rooney, W.Rooney, H.Kane / A.Kokorin]

Grupe C:

Lenkija - Siaures Airija 1-1 [R.Lewandowski / K.Lafferty]

Vokietija - Ukraina 3-1 [M.Ozil, T.Muller, T.Muller / A.Yarmolenko]

Grupe D:

Turkija - Kroatija 0-0

Ispanija - Cekija 1-2 [A.Morata / T.Necid, T.Rosicky]

Grupe E:

Airija - Svedija 0-2 [Z.Ibrahimovic, K.Kallstrom]

Belgija - Italija 2-2 [E.Hazard, R.Lukaku / G.Pelle, Eder]

Grupe F:

Austrija - Vengrija 2-0 [M.Harnik, D.Alaba]

Portugalija - Islandija 4-0 [C.Ronaldo, C.Ronaldo, J.Moutinho, Pepe]

2016 m. birželio 8 d. 09:37:10 2016-06-08 09:39:54

Grupe A:

1. Prancuzija

2. Sveicarija

3. Rumunija

4. Albanija

Grupe B:

1. Anglija

2. Rusija

3. Velsas

4. Slovakija

Grupe C:

1. Vokietija

2. Ukraina

3. Lenkija

4. Siaurės Airija

Grupe D:

1. Cekija

2. Ispanija

3. Turkija

4. Kroatija

Grupe E:

1. Italija

2. Belgija

3. Svedija

4. Airija

Grupe F:

1. Portugalija

2. Austrija

3. Islandija

4. Vengrija

--------------------

Cempionato Top 4:

1. Prancuzija

2. Anglija

3. Vokietija

4. Belgija

2016 m. birželio 7 d. 20:19:31

Tai gal jau spėjam?:)

Atsakyti
ep
2016 m. birželio 6 d. 00:35:51

Pritariu velniux, nereikia tu visu komplikaciju delneatspeto vieno ivarcio ir etc.

Del pacios tasku sistemos man asmeniskai visai gerai buvo 4/2/1. Analogiskai galima uz teisingai atspeta pozicija grupeje 1 taskas.

Ivarcio autoriaus spejimas gal nera butinas, bet jeigu jums atrodo idomiau... kaip variantas kiekvienam matsui galima pasirinkt 1-3zaidejus kurie mus ivarcius, imho tai neturi buti parista su matso spejimu.

Na ir dar kadangi tai totalizatorius 1-4vietos spejimas turi buti padarytas pries chempionata ;) ir aisku apdovanotas teisingas spejimas pvz 10 tasku uz pirma vieta 5 atspejus sidabra po 3 uz pralaimetus pusfinale.

2016 m. birželio 5 d. 14:12:30

tingejau labai praeitame dalyvauti, bet sitame sudalyvausiu :D

2016 m. birželio 5 d. 14:08:45

Dėl to apsirikimo vienu įvarčiu ir aš norėčiau sutikti, tiesiog bandžiau dar kažką naujo pasiūlyti, pasmulkinti sistemą. Bet 6/3/1 ir man visiškai tinka.

Gerai, dėl neminusavimo už neteisingus spėjimus irgi sutinku.

Ir dėl grupių: kadangi bandžiau matematiškai varijuoti visus variantus, dabar matau, kad jeigu mes padarom 6/3/1 ir +1 už autorių be minusavimo, tada ir grupėms reikia daugiau taškų. Tada 4/2 būtų logiškiau nei 2/1. Ir tada dėl keturių pirmų vietų galima daryti 8/4 vietoj 4/2.

2016 m. birželio 5 d. 13:22:21

1 a) nežinau, man tie "apsirikimai vienu įvarčiu" nelabai verti papildomo taško atrodo. Krepšiny, taip, logiškiau, bet futbole tai tie apsirikimai dažniausiai ir nebūna didesni {#}. Tada dar atviras klausimas dėl skirtumo tarp tikslaus rezultato ir skirtumo atspėjimų. 6/3/1 sistema gal man patrauklesnė būtų nei 6/4/(2)/1.

2. Manau, kad minusuot taškų gal nereikia, b variantas atrodo normaliai. Problema praeitam totalizatoriuj didele dalimi buvo ta, kad skirtumas tarp atspėto nugalėtojo ir skirtumo (ar laimėtojo, dabar nepamenu), buvo gan mažas (4-2). Mes kitam totalizatoriuj, kuris vyksta sezono metu, turim sistemą, kad skiriami 6 taškai už tikslų rezultatą ir 2 už teisingą baigtį (win/draw/lose), tiesa, ten nėra papildomų taškų už atspėtą skirtumą. Bet kai tarp galimų taškų už rezultatą ir už tiesiog nugalėtojo atspėjimą yra pakankamai didelis, tai ir piktnaudžiavimo surašant daugybę žmonių kaip įvarčių autorius nėra. Bet limitas, aišku, yra nebloga idėja. 

Toliau dėl grupių ir ypač 1,2, 3-4 vt. spėjimų. Sistema kaip ir gera, tik man klausimas kyla dėl taškų kiekio. Pamenu, kad ir anksčiau darydavom panašiai, kaip dabar siūlai, bet tada taip išeina, kad nugalėtojo atspėjimas iš 16 tau realiai atneša mažiau taškų nei absoliučiai bet kurio mačo tikslaus rezultato įvardijimas. Sakyčiau, kad gal visgi reikėtų bent šiek tiek padidinti papildomų taškų kiekius bent jau top4 spėjimams, nors aš ir grupių išsidėstyme mielai duočiau po bent +4 už vietą ir +2 už teisingai nurodytą patekimą į aštuntfinalį neteisingai nurodžius tikslią poziciją.

2016 m. birželio 4 d. 19:25:35

Po paskutinio totalizatoriaus atsisveikinau iki 2016-ųjų birželio, tad sugrįžtu pažadėtu laiku. Kitą savaitę prasidės Europos futbolo čempionatas ir kol dar turime laiko iki pradžios, reikia aptarti taisykles. Tikiuos, aktyvumas bus ne mažesnis nei būdavo anksčiau ir vėl bus įdomus žaidimas.

Pasižiūrėjau, pagal kokias taisykles mes žaidėme Pasaulio futbolo čempionatą 2014-aisiais ir tada iškilusius niuansus.

1. Apie rezultatus. Yra du variantai. Ir primenu, jog spėjamas pagrindinio laiko rezultatas.

a) Siūlau už atspėtą rezultatą duoti 6 taškus, už atspėtą skirtumą — 4 taškus. Už apsirikimą vienu įvarčiu — 2 taškus. Už laimėtojo atspėjimą — 1 tašką.

b) 2014 metų alternatyvus variantas: 4 taškai už rezultatą, 2 už skirtumą ir 1 už laimėtoją irgi galimas, bet aš per krepšinio totalizatorius pastebėjau, kad jei yra kažkoks platesnis taškų skirstymas, tada ir kova darosi įdomesnė, todėl siūlau išskirti punktą "dėl vieno įvarčio apsirikimo". Aišku, futbolo rezultatai yra maži (plg. su krepšiniu), todėl sunku kažką papildomo sugalvoti...

2. Įvarčių autorių spėjimai. Čia yra kėbli situacija, nes buvo visokių kontroversijų 2014 metų totalizatoriuje. Mes žaidėme su sistema, kad už vieną atspėtą — 1 taškas. Bet tada praktiškiau spėti, kaip pats MrEko darė, didelius rezultatus su daug autorių (nes didesnis šansas atspėti). Tada mūsų įvestas apribojimas spėti daugiausiai 5 skirtingus įvarčių autorius irgi atrodo nelabai smagus. Mano siūlyta santykinė sistema kadais irgi buvo per daug komplikuota. Taigi, šįkart siūlom taip:

a) Aš siūlau: +1 už atspėtą autorių ir -0,5 už neteisingą autoriaus spėjimą.

b) 2014 metų tvarka: +1 už atspėtą autorių ir ne daugiau 5 skirtingų autorių spėjimų vienoms rungtynėms.

3. Grupių spėjimai. Europos futbolo čempionato schema labai komplikuota: Yra 6 grupės po 4 komandas, bet patenka 16 komandų (pirmosios ir antrosios vietos, bei keturios geriausios trečiosios vietos). Bet vis tiek, manau, logiška daryti taip: numeruojame kiekvienos grupės pozicijas ir paryškiname tuos, kurie, jūsų nuomonę, pateks į atkrintamąsias. Taškai: +2 už atspėtą vietą grupėje, +1, jei atspėta, kad komanda pateks arba nepateks.

4. Pirmųjų keturių vietų laimėtojai. 

Po grupių turnyro, bet prieš aštuntfinalių pradžią spėjame 1-4 vietas. Aišku, primenu, jog šiame čempionate nėra žaidimo dėl trečiosios vietos. Manau, būtų logiška duoti taškus taip: +4 už atspėtą vietą, +2 už atspėjimą, kad pateks/nepateks į finalą. 

Jei yra kokių siūlymų, prašom reikštis, dabar yra susitarimo dėl taisyklių laikas. Čia aš tik surašiau savo siūlymus. Ir žaisti pradėsime jau greitai, nes birželio 10-ąją (penktadienį) įvyks pirmasis žaidimas Prancūzija-Rumunija.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Madonna Madonna
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3077
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 39223