Styvas Hogartas toliau kalba apie pabėgėlius. Jis bando išgyventi tą patį, ką ir tie, įstrigę pasienyje. Čia jie ilgam, laukia, kol bus patikrinti, sutvarkyti dokumentai ir perskirstyti toliau. „Aukso gatvės“, aliuzija į posakį „Londono gatvės auksu grįstos“ – turėtų reikšti trokštamą geresnį gyvenimą. Deja, tarp jų ir „aukso gatvių“ išdygo ne vien simbolinės sienos, kai kurios šalys pasistatė tikras spygliuotos tvoros sienas.
O kodėl? Daugelis pabėgėlių iš musulmoniškų šalių, kur teroristinė Islamo Valstybė daro baisius nežmoniškus dalykus. Štai Styvas savo išmaniajame mato video, kur Islamo Valstybės kovotojai peiliu nupjauna pasmerktiems egiptiečiams koptams galvas, nes jie krikščionys. Patogus dalykas, tas mobiliakas. Viskas iš visur per kosminius palydovus (iš dangaus) tau tiesiogiai į kišenę. Beje, „Everything is everywhere“ tuo pačiu užuomina į mobilaus vaizdo internetinį operatorių EE, veikiantį UK. O parodyti jis gali ne tik šuniukus ir katytes, bet ir „katytes“ ar visai ką baisaus.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2017 m. birželio 28 d. 19:50:06
Eldoradas (III) Sugriauti Gyvenimai
Juose regiu save
Žmonės dienas stūmia,
kad gyventų vėl. Pasieny
broliai, sesės, dukros, sūnūs,
neįleisti į mūsų, taip sakant, aukso gatves,
bėga nuo sugriautų gyvenimų,
atsimuša į sienas.
„Tūrintys“ ir netūrintys“
Priimtini ir atmesti
Nebegalime daugiau jų įsileisti
Nebegalime daugiau jų įsileisti
Auksas mus stabdo.
Auksas tą darė visada.
Auksas pasiglemžė gyvybių daugiau,
nei uranas, polonis.
Pragaro išpera ...
Štai stoviu ir mąstau:
kodėl išmaniajame žmogus nupjauta galva
man į kišenę krenta iš dangaus.
Šiuolaikiškas gyvenimas
Viskas yra visur... suprantat kur lenkiu?
Patogu
Ir nepadoru.
Styvas Hogartas toliau kalba apie pabėgėlius. Jis bando išgyventi tą patį, ką ir tie, įstrigę pasienyje. Čia jie ilgam, laukia, kol bus patikrinti, sutvarkyti dokumentai ir perskirstyti toliau. „Aukso gatvės“, aliuzija į posakį „Londono gatvės auksu grįstos“ – turėtų reikšti trokštamą geresnį gyvenimą. Deja, tarp jų ir „aukso gatvių“ išdygo ne vien simbolinės sienos, kai kurios šalys pasistatė tikras spygliuotos tvoros sienas.
O kodėl? Daugelis pabėgėlių iš musulmoniškų šalių, kur teroristinė Islamo Valstybė daro baisius nežmoniškus dalykus. Štai Styvas savo išmaniajame mato video, kur Islamo Valstybės kovotojai peiliu nupjauna pasmerktiems egiptiečiams koptams galvas, nes jie krikščionys. Patogus dalykas, tas mobiliakas. Viskas iš visur per kosminius palydovus (iš dangaus) tau tiesiogiai į kišenę. Beje, „Everything is everywhere“ tuo pačiu užuomina į mobilaus vaizdo internetinį operatorių EE, veikiantį UK. O parodyti jis gali ne tik šuniukus ir katytes, bet ir „katytes“ ar visai ką baisaus.