Jazzz rašė: hem...ziuriu cia visiem jum patinka...atsimenu kol dar ju nebuvau klausius tai buvo lb idomu kas jie per velnias nes visi pazystami aplinkui vos ne uz dieva sita grupe laiko... ka as zinau....man nepatiko... tiksliau patiko tik viena daina kur muzika primine mano vaikystes lopsine "baltais pukeliais krinta snaiges..." o seip tai nzn....gal sakau muzika ir grazi...bet vokalas man nepatinka,ir dainu zodziai nepatinka...kaskokia biski beprasmybe....
bet seip tai turbut saunuoliai...negaliu varyt nes pati juk nesukuriau kasko geriau...
juk kiek vienas turim savo nuomuone o tavo juk tokia
hem...ziuriu cia visiem jum patinka...atsimenu kol dar ju nebuvau klausius tai buvo lb idomu kas jie per velnias nes visi pazystami aplinkui vos ne uz dieva sita grupe laiko... ka as zinau....man nepatiko... tiksliau patiko tik viena daina kur muzika primine mano vaikystes lopsine "baltais pukeliais krinta snaiges..." o seip tai nzn....gal sakau muzika ir grazi...bet vokalas man nepatinka,ir dainu zodziai nepatinka...kaskokia biski beprasmybe....
bet seip tai turbut saunuoliai...negaliu varyt nes pati juk nesukuriau kasko geriau...
Donciavas rašė: to Tautrimas
gali man pasakyt kodel tokia nuomone susidare kad si grupe is Kretingos ?
Jie visiski Klaipedieciai.
o siap super grupe, man net geriausia lietuviu tarpe https://www.sa.vpu.lt/durys/Muzika/Atika. mp3
cia tiems kas nera girdeja ju kurybos
Respect Pusiukas
to Tautrimas
o siap super grupe, man net geriausia lietuviu tarpe https://www.sa.vpu.lt/durys/Muzika/Atika. mp3
Respect Pusiukas
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 13 d. 21:01:55
yra geru dainu
2005 m. sausio 12 d. 14:46:58
kur galima isigyt atikos diskografijos ?
o galbut kas norit galit atsiust kajp nors ?
2005 m. sausio 1 d. 18:17:47
2004 m. gruodžio 17 d. 00:34:32
hem...ziuriu cia visiem jum patinka...atsimenu kol dar ju nebuvau klausius tai buvo lb idomu kas jie per velnias nes visi pazystami aplinkui vos ne uz dieva sita grupe laiko... ka as zinau....man nepatiko... tiksliau patiko tik viena daina kur muzika primine mano vaikystes lopsine "baltais pukeliais krinta snaiges..." o seip tai nzn....gal sakau muzika ir grazi...bet vokalas man nepatinka,ir dainu zodziai nepatinka...kaskokia biski beprasmybe....
juk kiek vienas turim savo nuomuone o tavo juk tokia
2004 m. gruodžio 14 d. 20:37:26
2004 m. lapkričio 29 d. 20:07:04
2004 m. lapkričio 28 d. 22:44:17
2004 m. lapkričio 26 d. 21:53:53
2004 m. lapkričio 24 d. 15:48:53
to Tautrimas
o siap super grupe, man net geriausia lietuviu tarpe
https://www.sa.vpu.lt/durys/Muzika/Atika. mp3
Respect Pusiukas
aciu ...
as tapati manau ka tu cia parasei .....
tai gi tau pritariu...
2004 m. lapkričio 13 d. 09:27:59
2004 m. lapkričio 11 d. 15:29:40
o siap super grupe, man net geriausia lietuviu tarpe
https://www.sa.vpu.lt/durys/Muzika/Atika. mp3
Respect Pusiukas
2004 m. spalio 29 d. 14:30:03
2004 m. spalio 28 d. 23:08:55
2004 m. spalio 28 d. 22:54:09