Tai jei tikrai įmanoma paleidus CD įrašyt (pats irgi jau nepamenu nieko, nebent tik kaip iš radijo nurašyt), tai viskas easy - pasigamini audio CD su norimu playlistu, sudėlioji, kad nenutrūktų daina pasibaigus juoselei ir pirmyn :) Kasetę rast gal bus sudėtingiausia.
Sveiki, nesu nusimanantis daug apie šiuos dalykus, tačiau artėjant šventėms, norėčiau padovanoti audio kasetę su mano pasirinktomis dainomis joje. Kaip tai įmanoma? Nusipirkti kasetę ir pačiam įsirašyti? Kaip vyksta įrašymas? Padėkit.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2022 m. liepos 21 d. 13:59:22
Sveiki, Gal kas zinote, kur galima perrašyti kasetę į kompiuterį? Turiu daug kaseciu is vaikystes, o ju paziureti nera kaip. :(
Kanapių arbata
2016 m. lapkričio 30 d. 22:49:03
Tai jei tikrai įmanoma paleidus CD įrašyt (pats irgi jau nepamenu nieko, nebent tik kaip iš radijo nurašyt), tai viskas easy - pasigamini audio CD su norimu playlistu, sudėlioji, kad nenutrūktų daina pasibaigus juoselei ir pirmyn :) Kasetę rast gal bus sudėtingiausia.
2016 m. lapkričio 30 d. 15:22:42
record ir pause mygtukais (ant magnetofono.)
bet aš grotuvu/muzikiniu centru įrašinėdavau tik iš radijo arba diskų. iš kompiuterio į audiokasetę nesu bandęs.
2016 m. lapkričio 28 d. 17:13:29