DoDo>> Dievuliau kaip aciu vaje tu net neisivaizduoji.,... aciu aciu aciu!!! vaje kokie nerealus atsiminimai atgime milijona kart aciu!!! https://www.webpark.ru/uploads30/1000000. swf skiriu tau
smilena rašė: Hm... buvo atvaziave vokieciai ir per diskoteka leido viena nerealia vokiska daina... ten kazkaip 'eins zwei, drei, vier und zwei tousend sechs...' ne neabejoju, kad jums tai nieko nesako, bet daina nereali
sako dar ir kaip, taj lb sauni german rock grupe Sportfreunde Stiller.
jie kadangi saunuoliai vyrukai ir lb mylintys savo fules rinktine sugalvojo lb shelmishka daina fules cempionatui, shventai tikedama kad vokieciai pajims auksa, todel daina is pat pradziu vadinosi "'54, '74, '90, 2006" [visos datos kada vokieciai laimejo/laimes auksa], bet deja nelaimejo, todel daina teko perdainuoti truputelaiti ir pavadinti "'54, '74, '90, 2010" vel viltingai laukiant kito cempionato taj tiek.
Tiesa sakant vokieciu kalba man negrazi,bet tokio hotel ir dar kelios grupes man patinka,todel schrei galeciau iskirti.nu ta vokieciu kalba tik mano nuomone negrazi
smilena rašė: Hm... buvo atvaziave vokieciai ir per diskoteka leido viena nerealia vokiska daina... ten kazkaip 'eins zwei, drei, vier und zwei tousend sechs...' ne neabejoju, kad jums tai nieko nesako, bet daina nereali
ja pritariu man ir patiko
Kartais ne Oomph! - augen auf?
Pačiam man veikiausiai Rammstein - Angel.
ja pritariu man ir patiko
Hm... buvo atvaziave vokieciai ir per diskoteka leido viena nerealia vokiska daina... ten kazkaip 'eins zwei, drei, vier und zwei tousend sechs...' ne neabejoju, kad jums tai nieko nesako, bet daina nereali
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. rugsėjo 8 d. 21:54:15
2006 m. rugsėjo 8 d. 21:51:03
99 luftbalons
2006 m. rugsėjo 8 d. 19:49:37
2006 m. rugsėjo 7 d. 22:48:01
p.s. pataupyk tuos milijonus tam kas is tikruju to vertas
2006 m. rugsėjo 7 d. 21:39:17
2006 m. rugsėjo 7 d. 21:37:48
Rosenstolz- Liebe is alles
2006 m. rugsėjo 7 d. 20:56:30
https://www.webpark.ru/uploads30/1000000. swf skiriu tau
2006 m. rugsėjo 7 d. 20:27:03
2006 m. rugsėjo 7 d. 20:10:49
Silbermond - Simphony
2006 m. rugsėjo 1 d. 00:07:50
2006 m. rugpjūčio 31 d. 17:36:30
Hm... buvo atvaziave vokieciai ir per diskoteka leido viena nerealia vokiska daina... ten kazkaip 'eins zwei, drei, vier und zwei tousend sechs...'
sako dar ir kaip, taj lb sauni german rock grupe Sportfreunde Stiller.
jie kadangi saunuoliai vyrukai ir lb mylintys savo fules rinktine sugalvojo lb shelmishka daina fules cempionatui, shventai tikedama kad vokieciai pajims auksa, todel daina is pat pradziu vadinosi "'54, '74, '90, 2006" [visos datos kada vokieciai laimejo/laimes auksa], bet deja nelaimejo, todel daina teko perdainuoti truputelaiti ir pavadinti "'54, '74, '90, 2010" vel viltingai laukiant kito cempionato
2006 m. rugpjūčio 31 d. 14:57:51
2006 m. rugpjūčio 31 d. 13:05:18
2006 m. rugpjūčio 31 d. 13:03:36
Hm... buvo atvaziave vokieciai ir per diskoteka leido viena nerealia vokiska daina... ten kazkaip 'eins zwei, drei, vier und zwei tousend sechs...'
Kartais ne Oomph! - augen auf?
Pačiam man veikiausiai Rammstein - Angel.
2006 m. rugpjūčio 31 d. 12:46:37
2006 m. rugpjūčio 31 d. 12:22:05
mia - tanz der molekuele
susiraskit. paklausykit. nepasigailesit.
2006 m. rugpjūčio 31 d. 12:15:48
2006 m. rugpjūčio 31 d. 11:18:31
Ten pusiau angliska bet siaip vokiskai dainuoja
2006 m. rugpjūčio 31 d. 11:16:15
2006 m. rugpjūčio 31 d. 11:11:14