| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| malia | The Loco-MotionKylie Minogue |
||||
| Prodarv | End of DisclosureHypocrisy |
||||
| Konditerijus | Solitary ManNeil Diamond |
||||
| DjVaids | Big Boys Don't CryBlue System Dideli bernā nebliaun |
||||
| Very_crazy_enough | Something's Coming (Jim Bryant)Leonard Bernstein |
||||
| Sahja | You And MeModern Talking |
||||
| Alvydas1 | The WatcherHawkwind Vėliau Lemis ją pergrojo su Motorhead, jau energingiau. |
||||
| einaras13 | ThrobJanet Jackson |
Tada sukurti dainų profilius, o juose prisegti linkus į įrašus iš kitų platformų (Spotify, SoundCloud, bandcamp etc.)
pats kuriu ir jau ne vieną kartą asmeniškai buvo siūloma išleisti jas pas prodiuserius
. o čia yra kažkur tokia muzika keliama?, norėčiau panaršyti 

2026 m. rugpjūčio 16 d. 14:38:02
Šita daina yra Starless (King Crimson) analogas UK diskografijoje. Posminė dalis tokia atmosferiškai tyki, ypač iš ritmo sekcijos panėšėja į Starless. Ir panašiai kaip Starless, praėjus keturioms minutėms prasideda ilgas instrumentinis taškalas. Tik Carrying No Cross instrumentinė sekcija visoje trukmėje ganėtinai intensyvi, kai Starless instrumentinė sekcija laipsniškai kyla. Ir Carrying No Cross instrumentinė sekcija turi kelis atskirus etapus, kai Starless – labiau vienalytė. Bet tai, ką trio išdarinėja čia, yra fantastika. Ypač negaliu atsižavėti Terry Bozzio būgnavimu (tiesa, galimai būgnų partijoms pamatus padėjo dar Brufordas, nes ši daina sukomponuota prieš jam ir Holdsworth'ui išeinant iš UK). Jobson'as šitoj dainoj tampa Emersono klonu, ypač ties 9 minute, kur stoja tas pianino interliudas ir po jo skambantis sintezas – labai panašaus tembro kaip Emerson'o. Wetton'o bosas mane labiausiai sužavi kai grįžta po instrumentalo pagrindinė dainos tema – tas momentas vėlgi man savotiškai priminė Starless reprizos dalį, taipogi Easy Money finalinį posmą.
Įspūdingas, kvapą gniaužiantis kūrinys, savotiška UK gulbės giesmė (panašiai kaip Starless yra savotiška King Crimson gulbės giesmė). Anksčiau daug dėmesio šiam kūriniui (kaip ir visam Danger Money albumui) nekreipiau, bet paskutiniu metu juo ypač susižavėjau ir sunku jo atsiklausyti. Artėju prie nuomonės, kad Danger Money ne prastesnis albumas už debiutą. Ir tai reikštų, jog man UK – dviejų beveik tobulų albumų grupė. Debiutą jau kurį laiką vadinu mano asmeninio visų laikų top10-uko ar bent jau top20-uko vertu darbu.
10 balų su pliusu.