Neatrodo, kad ši daina savo skambesiu Depeche Mode kontekste būtų kažkuo ypatinga, bet vat kažkodėl taip skambančios dainos nesitikėjau. Tokioj confused būsenoj esu — tuo pačiu atrodo labai įdomu, bet kita vertus, nieko tokio sprogstamo kaip ir nėra.
Neatrodo, kad ši daina savo skambesiu Depeche Mode kontekste būtų kažkuo ypatinga, bet vat kažkodėl taip skambančios dainos nesitikėjau. Tokioj confused būsenoj esu — tuo pačiu atrodo labai įdomu, bet kita vertus, nieko tokio sprogstamo kaip ir nėra.
Jau buvo kompas išjungtas šiai dienai, bet kad jau buvau užkabinta, tai įsijungsiu dar kartą. Na man ašaros nerieda labai dažnai klausant Nick Cave (bent kol kas), bet daugelis dainų iš Ghosteen paliečia.
Mire Enya muzikos ir tekstu autorius Nicky Ryan (79) taigi praktiskai nera ir Enyos kaip kurybines visumos. Jeigu ji kazka naujo ir isleis tai jau bus ne ji
Aš tada prisiduodu, kad artimiausias kelias savaites mane mažai matysite music'e, daug realaus gyvenimo problemų iškilo. Nors nuo manęs nieks šitam portale nepriklauso, tai tiesiog matysit mažiau burbėjimo Bet pažadu sugrįžt
2017 m. vasario 4 d. 11:51:54
butent taip ir as jauciausi paklauses.
2017 m. vasario 3 d. 17:42:50
Daina tai tokia vidutinė kaip DM, bet tikiuosi naujam albume bus geresnių dainų
2017 m. vasario 3 d. 15:18:02