Neatrodo, kad ši daina savo skambesiu Depeche Mode kontekste būtų kažkuo ypatinga, bet vat kažkodėl taip skambančios dainos nesitikėjau. Tokioj confused būsenoj esu — tuo pačiu atrodo labai įdomu, bet kita vertus, nieko tokio sprogstamo kaip ir nėra.
Neatrodo, kad ši daina savo skambesiu Depeche Mode kontekste būtų kažkuo ypatinga, bet vat kažkodėl taip skambančios dainos nesitikėjau. Tokioj confused būsenoj esu — tuo pačiu atrodo labai įdomu, bet kita vertus, nieko tokio sprogstamo kaip ir nėra.
Ne tik, visos pasiūlytos dainos buvo melancholiškos. Išskyrus Sahjos. Nežinau ar Sahja yra siūlęs kada melancholišką dainą. Arba jei ji galėtų tokia būti, vis tiek skamba pakiliai.
Obtest? Po daug metų? Aš juos pernai Kilkim Žaibu mačiau ir net aprašiau kažkur čia music'e. Mane tas koncertas labiau dėl Juodvarnio domino, bet Juodvarnį mačiau prieš pusmetį gal, tai susilaikiau.
2017 m. vasario 4 d. 11:51:54
butent taip ir as jauciausi paklauses.
2017 m. vasario 3 d. 17:42:50
Daina tai tokia vidutinė kaip DM, bet tikiuosi naujam albume bus geresnių dainų
2017 m. vasario 3 d. 15:18:02