lietusryte (Užblokuotas)
2007 m. birželio 5 d. 13:45:31
Seniau dar žiūrėdavau nml,bet dabar visai nupopsėjo.Ankščiau gerai pavarydavo Žas,Rebelheart,Biplan,The Hobos o dabar tik slamstas visoks,,,komercija paaugliams...
kul kul kul laide liuksy .ziuriu patinka algiukas skaivute yvute kaj dainuoja mokinukes ...kul laidele ziuriu kaip isejna paroosiu pamokytias ir zooriu
Visata rašė: gothika12 ne visada laimi tie kurie dainuoja popsa nes cia kazkuriais metais tie ventukai laimejo dar cia kisa visokius jonius baliius ir sadunus.... As siaip ziuriu nml jei kanasi nors vienas daininninkas ar grupe kur man patinka... Beje gal zinote kas siais metais laimejo nml??? As esu kitoj sali ir nzn butu iomu suzinoti
Siais metais dar niekas nelaimejo, finalas bus gal po svaites. O finale bus Deivis ir Vilija is KIZ arba Starosaite
gothika12 ne visada laimi tie kurie dainuoja popsa nes cia kazkuriais metais tie ventukai laimejo dar cia kisa visokius jonius baliius ir sadunus.... As siaip ziuriu nml jei kanasi nors vienas daininninkas ar grupe kur man patinka... Beje gal zinote kas siais metais laimejo nml??? As esu kitoj sali ir nzn butu iomu suzinoti
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2007 m. birželio 17 d. 13:38:48
2007 m. birželio 16 d. 09:27:39
2007 m. birželio 16 d. 08:53:46
2007 m. birželio 12 d. 19:58:59
2007 m. birželio 12 d. 19:50:15
2007 m. birželio 12 d. 18:16:50
2007 m. birželio 12 d. 17:50:25
2007 m. birželio 7 d. 21:41:29
2007 m. birželio 7 d. 21:15:35
2007 m. birželio 5 d. 13:45:31
2007 m. birželio 5 d. 12:10:43
2006 m. liepos 12 d. 17:11:23
2006 m. liepos 12 d. 15:46:27
Algis labai pawaro
beje algis visada gerai pavaro
2006 m. liepos 12 d. 15:45:02
2006 m. birželio 19 d. 12:08:20
2006 m. birželio 18 d. 20:08:23
gothika12 ne visada laimi tie kurie dainuoja popsa nes cia kazkuriais metais tie ventukai laimejo dar cia kisa visokius jonius baliius ir sadunus.... As siaip ziuriu nml jei kanasi nors vienas daininninkas ar grupe kur man patinka... Beje gal zinote kas siais metais laimejo nml??? As esu kitoj sali ir nzn butu iomu suzinoti
Siais metais dar niekas nelaimejo, finalas bus gal po svaites. O finale bus Deivis ir Vilija is KIZ arba Starosaite
2006 m. birželio 18 d. 20:06:41
2006 m. birželio 18 d. 15:33:13
2006 m. gegužės 27 d. 09:48:35
2006 m. balandžio 16 d. 21:45:28