eglermknt rašė: dryžuota-koja > Aha, šypsnį kelią ne bet kokį ! Kai po mokykloj atidžiau pasisukiojau, vietinę fauną apžiūrėjau, atradau, kad vidutiniškoj penktokų klasėj dabar yra bent po 5 mergaites su kerzais. Tokiais dideliais, iki kelių, kurie paverčia kojas į kanojas. Septintokai jau geresnių šmutkių turi, o ir naglumas jų visų
mhm..aš irgi tokias penktokes pastebėjau, bet mano variantas tas jog tie kerzai vos ne vaiko dydžio DD ir tokia eisena keistoka pasidarius, kai eina tai toks garsas"šlūmšt, šlūmšt" DD
o apie forsus..mano rajone, jų kaip prišikta tai kai pamatau iš kart dedu į šoną, nes jie labai agresyvūs čia, patikėkit.. ;///
dryžuota-koja > Aha, šypsnį kelią ne bet kokį ! Kai po mokykloj atidžiau pasisukiojau, vietinę fauną apžiūrėjau, atradau, kad vidutiniškoj penktokų klasėj dabar yra bent po 5 mergaites su kerzais. Tokiais dideliais, iki kelių, kurie paverčia kojas į kanojas. Septintokai jau geresnių šmutkių turi, o ir naglumas jų visų
bet siaip tikri visokie treningai dar ne rodiklis... teko sutikti ir su treningais, ir su skustom galvom, ir technuskes klausant,at pasipuosiant tokiiais batais, su kuriaiis zmogu galima nudurti, bet vis delto tikrai geru zmoniu... turbut bendraut gal su tokiais ilgai ir negaleciau, bet visgi, juk visi esam skirtingi...
is kitos puses, masinis 14-ilikmeciu pavirtimas "neformalais", man ir kelia sypsni,,,
ne nu kaikurie komentarai tai .... bet juk kiekvienas savaip supranta,is tikro tai YRA normaliu ir FORSU,ir BANGLU,METALISTU,GOTU ir t.t. jus cia taip isvinguriuojat minti kad forsai-tai ne zmones,o gyvuliai,atmatos.. Isvis treningu mada po truputi dingsta.dabar pacaniukai mieliau renkasi dzinsiukus ( ir striukes su kailiniais kapisonais,mano pastebejimas)..isvis tas FORSO stereotipas kazkoks durnas..cia jus kai isvinguriuojat minti ,tai galima suprast kad forsas-ne zmogus o gyvulys,atmata.. ai krc... dabar tik nereikia man proto knist kad as cia nieko nzn,nesamones rasau ir t.t. CIA MANO NUOMONE.aciu kas supratot,kas ne ,slepkites nuo forsu ir fyfu namie cia nepiktai...
nors forsai ir bjaurūs padarai. kaip garbusis Metal protingai pasakė: "Tik fizinė trauka moteriškos lyties asmenims ir poreikis išgerti. Na, kartais ir dvasinė meilė (tiuninguotam automobiliui)."
zmogus kuris merginas renkasi TIK pagal isvaizda. merginos forsui reikalingos patenkinti sexualinius poreikius, taciau forsas nekencia merginu, kurios mylisi su kitais tokiais pat kaip jis
o siaip - forsas yra durnas padaras, kurio suvokimas apie gyvenima, zmones - apgailetinas.
Forsas = lopas uzpisa jie ... yra wisokiu zmoniu ne t ir forsu geru pasitaiko....
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. gegužės 6 d. 19:50:46
dryžuota-koja > Aha, šypsnį kelią ne bet kokį ! Kai po mokykloj atidžiau pasisukiojau, vietinę fauną apžiūrėjau, atradau, kad vidutiniškoj penktokų klasėj dabar yra bent po 5 mergaites su kerzais. Tokiais dideliais, iki kelių, kurie paverčia kojas į kanojas. Septintokai jau geresnių šmutkių turi, o ir naglumas jų visų
mhm..aš irgi tokias penktokes pastebėjau, bet mano variantas tas jog tie kerzai vos ne vaiko dydžio
o apie forsus..mano rajone, jų kaip prišikta
2008 m. gegužės 6 d. 18:25:27
2008 m. gegužės 6 d. 18:03:20
2007 m. vasario 23 d. 17:36:48
O didesni nori būti vadybininkais ir teisininkais.
Nu gal ir ne.
2007 m. vasario 23 d. 12:20:00
2007 m. vasario 23 d. 10:27:00
bet siaip tikri visokie treningai dar ne rodiklis... teko sutikti ir su treningais, ir su skustom galvom, ir technuskes klausant,at pasipuosiant tokiiais batais, su kuriaiis zmogu galima nudurti, bet vis delto tikrai geru zmoniu... turbut bendraut gal su tokiais ilgai ir negaleciau, bet visgi, juk visi esam skirtingi...
is kitos puses, masinis 14-ilikmeciu pavirtimas "neformalais", man ir kelia sypsni,,,
2007 m. vasario 20 d. 20:52:09
2007 m. vasario 20 d. 18:31:48
2007 m. vasario 20 d. 17:41:55
2007 m. vasario 19 d. 22:24:09
jei rimtai, visko būna, visko reikia...
nors forsai ir bjaurūs padarai. kaip garbusis Metal protingai pasakė: "Tik fizinė trauka moteriškos lyties asmenims ir poreikis išgerti. Na, kartais ir dvasinė meilė (tiuninguotam automobiliui)."
2007 m. vasario 18 d. 13:48:50
2007 m. vasario 17 d. 20:55:59
forsas šiaip toks kuris daug geria, užsikaliosinęs pastoviai, ir rėkia per visą troleibusą visu garsu, nekreipdamas dėmesį į žmones.
cia tai..
prajuokinai. .
em.. forsai - skurdus mastymas, siauras poziuris i gyvenima..
2007 m. vasario 17 d. 18:46:45
trumpas video "kaip tapti forsu"
2006 m. liepos 16 d. 16:52:01
2006 m. birželio 16 d. 15:53:58
2006 m. birželio 11 d. 19:54:26
2006 m. birželio 11 d. 19:39:42
zmogus, kuris neturi tolerancijos kitiems, ir mano kad tai yra gerai.
zmogus kuris merginas renkasi TIK pagal isvaizda. merginos forsui reikalingos patenkinti sexualinius poreikius, taciau forsas nekencia merginu, kurios mylisi su kitais tokiais pat kaip jis
o siaip - forsas yra durnas padaras, kurio suvokimas apie gyvenima, zmones - apgailetinas.
2006 m. birželio 2 d. 17:51:37
2006 m. birželio 2 d. 16:45:33
2006 m. gegužės 31 d. 14:13:54
bet daugelis