eglermknt rašė: Aišku reiktų apramint, o tai juokinga darosi ateina trys forsai ir išsilaksto visi Didieji Pankai ... Ėėė taip pat kreipimasis į mūsų Geruosius Satanistus, bekliedinčius, kaip jie trokšta kraujo ar užmušt ką nors ! Eikit ir skerskit juos, o ne sau apgailėtinai riešus pjaustykitės ...
Na supranti jie nesuvokia kad gali gintis, cia tokia pasamone pas juos veikia.forsas-bek, cia reikia vienybes jausmo kitose kulturose
Aišku reiktų apramint, o tai juokinga darosi ateina trys forsai ir išsilaksto visi Didieji Pankai ... Ėėė taip pat kreipimasis į mūsų Geruosius Satanistus, bekliedinčius, kaip jie trokšta kraujo ar užmušt ką nors ! Eikit ir skerskit juos, o ne sau apgailėtinai riešus pjaustykitės ...
Na taip man ju ta pasauleziura ar kaip ja pavadinti nepatinka, aisku ju taip pat buna visokiu tolerantisku kurie supranta neformalus bet ju mazai dazniausiai jie pamate ka nors kitaip apsirengusi suspardo nes tipo galvoja kad jis pydaras ar pan, bet aisku jam tiesiog gali patikti treningai ir jis nesielgs kaip daugelis forsu ai krc nusissvaigau
gyvenu tokiuose Biržuose, kur forsų apstu, taip, kad ir jų tarpe atrandu visai idomių pašnekovų. Aišku jie plaukioja savo suvokime ir banglus vadina pankais, o gotus banglais, bet tai ne esmė. Labai džiaugiuos, kad tokiam kaime, kaip Biržai, jie pakankamai tolerantiški. Ir labai retas atvejis, kad kažkas prisikabintų. Linkiu tokiu forsų visiems ;>>>
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!!
See, I wanna jam it wid you...
We're jammin'...
I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z)
PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
amicable rašė: nemanau, kad apsirengimas ka nors keicia...ar zmogus forsas,ar fyfas, ar pankas, ar dar kas nors...manau,svarbiausia jo vidus...
Esmė ne tame kaip jis apsirengęs, o kaip jis elgiasi. O blogiausia, kad jie elgiasi dar blogiau nei atrodo. Patikėk, apie jokį vidų ten negalima šnekėt.
koks skirtumas su adidasais ar su kaliosais su trenigais ar su kostiumu svarbiausia kad is bendravimo zmogus butu o kaip rengtis tai jau kiekvieno asmeninis reikalas. gali buti forsas bet labai nuosirdus zmogus bet zinoma buna ir atvirksciai.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. gegužės 29 d. 17:59:40
2006 m. gegužės 29 d. 17:54:32
Aišku reiktų apramint, o tai juokinga darosi ateina trys forsai ir išsilaksto visi Didieji Pankai ... Ėėė taip pat kreipimasis į mūsų Geruosius Satanistus, bekliedinčius, kaip jie trokšta kraujo ar užmušt ką nors ! Eikit ir skerskit juos, o ne sau apgailėtinai riešus pjaustykitės ...
Na supranti jie nesuvokia kad gali gintis, cia tokia pasamone pas juos veikia.forsas-bek, cia reikia vienybes jausmo kitose kulturose
2006 m. gegužės 29 d. 17:49:54
2006 m. gegužės 29 d. 17:47:38
vaikai, forsai yra patys didziausi pydarai po reperiu reik jos iskapot, sukelt revoliucija pries juos ar kazka pan...
cia tai biski nusisvaigai zmogau....
nu gal taip ziauriaii ne bet apramint juos tikrai reiktu.. i koki miska isvest ir palikt per ziema
2006 m. gegužės 29 d. 17:45:32
vaikai, forsai yra patys didziausi pydarai po reperiu reik jos iskapot, sukelt revoliucija pries juos ar kazka pan...
cia tai biski nusisvaigai zmogau....
2006 m. gegužės 29 d. 17:41:44
2006 m. gegužės 29 d. 17:37:42
2006 m. gegužės 10 d. 12:03:07
2006 m. gegužės 8 d. 08:51:25
nemanau, kad apsirengimas ka nors keicia...ar zmogus forsas,ar fyfas, ar pankas, ar dar kas nors...manau,svarbiausia jo vidus...
butent...o forsai ir nera apranga...o elgesys.
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
2006 m. gegužės 7 d. 23:39:29
2006 m. gegužės 7 d. 22:52:35
2006 m. gegužės 7 d. 22:15:53
nemanau, kad apsirengimas ka nors keicia...ar zmogus forsas,ar fyfas, ar pankas, ar dar kas nors...manau,svarbiausia jo vidus...
Esmė ne tame kaip jis apsirengęs, o kaip jis elgiasi. O blogiausia, kad jie elgiasi dar blogiau nei atrodo. Patikėk, apie jokį vidų ten negalima šnekėt.
2006 m. gegužės 7 d. 20:19:53
2006 m. gegužės 7 d. 19:33:52
2006 m. gegužės 7 d. 17:21:54
Lengva jums kalbėt, o man reikia tarp jų gyventi.
tai reik moket su jais gyvent..
2006 m. gegužės 6 d. 23:13:44
2006 m. gegužės 5 d. 23:30:53
2006 m. gegužės 5 d. 22:49:29
drąsūs kol su chebra, o vieni nieko negali.
pritariu, nemegstu treningu ziauriai, bet isankstinio nusistatymo pries juos neturiu, visokiu gi zmoniu buna, kad ir forsas, vis tiek GALI but normalus
2006 m. gegužės 5 d. 22:11:15
2006 m. gegužės 5 d. 21:16:48
Buvo mitas, kad sportiški jaunuoliai, o dabar viskas tiek keitėsi, kad nepamenu.