Tai gal aš tada ne ten kur vaikštau,kad jų nebesutinku beveik?
Ankščiau Laisve ir dieną baisu buvo prašliaužti,o dabar ir vėlais vakarais plyšaudamas namo su daina parbrendu ir dar net su sveika galva (nu, sveika, tai čia formaliai). "!"
Pykšt pokšt visi pautai į šalis ;X
forsai.... apranga ir elgesys? mano giliu isitikinimu - aprangos stiliu itakoja mastymas ir elgesys , ty - jie vieni su kitais glaudziai susije.be atitinkamo mastymo-nebutu aprangos.
;/. na ka galiu pasakyt, forsas ne is aprangos tai tikrai... Nes vat kaip vienas draugelis pasakojo.. Ejo du is Vetros klubo (futbolas) ar is kokio.. na tiksliai nepamenu, ir ejo du pankai, tie pankai sako "e cia forsu rajonas, einam is cia" ;/ aranga nieko nereiskia..
O elgesys tai yra toks, kad turi uzpulti 1 vs 2 MAZIAUSIAI, kad jis nepasipriesintu ir dar lauzo miesto daigtus. Pvz.: telefono budeles, masinu langai, seip langai etc....
LadyLove rašė: treningas+treningas+kedai=FORSAS! !!!!Nesvarbu jei kasdien nesiojami treningai yra is firminiu parduotuviu vistiek jis forsas ir nemanau,kad jei isore forsiska tai vidus ne...nu,bet kartais buna isimciu..buna ir bailiu forsu,vaidina vaidina,o kai gauna i galva tai iskarto nusiramina
O vat as isivaizduoju:nebeliko jokiu zmogui (ne forsui) drabuziu tik treningas, tai ka jam nuogam vaiksciot kad forsu neapsauktu?marazmas...
nors forsai mane varo i nevilti... su savo siekem ir grandinelem ant kaklo(beje musu matkes mokytojas irgi tokia turi,yuk...)
forsas tai zmogaus gyvenimo budas, ir drabuziai, ir manieros, muzika, pasilinksminimai ir etc. as tai ju ziauriai nekenciu, kai xebra susirenka tai ir iesko prie ko prikibti, o po viena tai jie bailiai, fu.. buna tokiu is wis baisuokliu kai nuzwelgia taip.. eisena is wis klaiki, kaip godzilos, dauguma ju manau nelabai turtingi, tokiais tampa del aplinkos, nes aplink supantys zmones tokie.. bet buna tokiu durniuku vienas musu shulej, niu aisku treningiukai a la adidas, kedukai, kozike, i mokykla eina su audimo kuprinike tokia sportinei aprangai seip skirta, maisine tokia.. niu wa ir mano drauge yra su dredais auskaru palupy rubai visokie shmiku shmaku ;] tai jis kazkada per laiswa prisedo prie musu ir pradejo ja girti, kaip fainai atrodai ir t.t. ;] kaip juokinga buvo ...
treningas+treningas+kedai=FORSAS!!!!!Nes varbu jei kasdien nesiojami treningai yra is firminiu parduotuviu vistiek jis forsas ir nemanau,kad jei isore forsiska tai vidus ne...nu,bet kartais buna isimciu..buna ir bailiu forsu,vaidina vaidina,o kai gauna i galva tai iskarto nusiramina
forsai niekada nepasiziuri i save. praeini per gatve jai kuo nors nepatinki jau uzsikabineja. o pvz nepasiziuri patys kaip is sono atrodo. prie mano laiptines apacios visalaika lankosi forsai tai labai uzknisa. visa laptine cigaretem smirda, prispjaudyta, kai eini pro sali reik ziuret ar i skrepli neilipai. visa ten ju chebra prisiplakeliai yra vienas pagrindinis tai niekas jam pasipriesint neisdrysta . kaip nekenciu as ju
de-ICE rašė: ne nu idomiai...asmenishkai ash esu hopere bet...
forsus gerbioo man jie sawi zhmones!
kai kurie net geresni uzh tuos pachioos hoperioos!
atrodo geewenu in da pnwz bet zhinot pasakeesioo wiena - meelioo forsus! jie man yra tikri draugai kurie tik prireikus ishtiesia pagalbos ranka...
px kad jie wagia (joos ir patees pirktumet GERUS daiktus jei jooms joo reikes ir litoo tuo metu neturesit...)
del zhudimo kitas reikalas - paprastai jei jau zhudo tai pastebejau kad sawus - tuos pachioos forsus...dar neteko girdeti kad forsas nudetoo hoperee! nesamone kazhkokia!
jei jau patees prisiaishkinat tai ir turekit beda!jie nera tokie kad nusileis kai ant joo wazhiuoja...
teepo joos kitaip elgtumetes wietoj joo?mazhdaug wareekit ant manes man tai patinka ir pan... ? abejojoo...
taip kad zhmones - forsai irgee mirtingieji su jausmais! turekit galwoj kad wisa tai pasake HOPERE!!!
Vargšas organizme, ar bent suvoki, ką sakai? Vogti - pateisinama dėl 'babkių' trūkumo? Žudyti žmones iš savo tarpo irgi nėra taip blogai kaip užversti 'hoperee'? Iš kur pas juos jausmai? Tik fizinė trauka moteriškos lyties asmenims ir poreikis išgerti. Na, kartais ir dvasinė meilė (tiuninguotam automobiliui).
Apskritai vyrauja tendencija, kad vienas pats gatvėje forsas tėra tik išsigandęs šūdų maišas, su savo kvapu ir kitais priedais. Na o jei su draugeliais, tada akyse sparnai ir skiauterės dyksta, "tik pažiūrėkit, koks aš kietas...". Suprasiu, jei rytoj bus mano snukis išmaltas - yra už ką. Bet 99% atvejų neforsai gauna į galvą už nieką. Tiesiog forsų visi bijo, todėl ir bijo žodį pratart.
Bet žinoma, ne visi treninginiai - forsai, ir ne visi forsai - treninginiai...
na va. siandien apturejau dideli 'malonuma' pvaziuti autobusu su...neatspesit!paciais tikriausiais forsais..na sedi ramiai ir tingiai ir taip du trenksmu koie 7-8 forsai igriuna i autobusa.raugeja,keikiasi,skusta garbanium vadina ir panasiai.na zodziu jie ten is savo xebroos viena zmogu pasirinko ir visi ant jo 'sokt' pradejo.man toki ispudi paliko...na pvz vienas vienintelis bajeris,kuri as acimenu is ju kalbos:
-eee ,garbanius,(atkreipkite demesi i linksni,kuriuo kreipiamasi i drauga)tau ziurke skrandy pasikore.
o kai ite kurie is jo saipes islipo,like ant ju pradejo varyt..na ka,as jau buvau pamirsusi,kokie yra TIKRI FORSAI....prisiminiau deja...dabar gaila,kad nuomne,kad ju mazeja keites...
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Jo isnyks, kai musu karta susilauks palikuoniu (gerai pasakew ka?) sejp pabuvojau uzsieni ir isitikinau kad jei ten sutixi forsa, tai jis bus arba Lietuvis, arba kas nors kitas is post-sovietiniu valstybiu bloko. Aisq ten durnu irgi pasitaiko visgi taip ir turi buti, bet zmoniu mentalitetas ten visiskai kitoks... Viliuosiu kad mano vaikams Lietuvoj gyvent bus geriau
Nesu labai aršiai kovojanti prieš, nes jei ginu gotus, pankus ar hip-hop'erius negaliu kaltinti jų dėl kitokios aprangos. BET! Mano supratimu treningai yra skirti sportui, o ne kasdieniam maratonui namai-mokykla-kiemas-tūsas-namai. Tačiau tai dar atleistina. Negaliu pakęsti jų mąstymo. Jis kažkoks deformuotas. Ir nemažai daliai forsiukų visiškai nusispjaut į tai -tu vaikinas ar mergina. Atrodai ne taip kaip nori jie - mirtis tau (jei užšoksi ant turinčio kelis smegenų vingius - nemirsi). Duoda negailėdami. Bet ačiū Dievui, kad ši sovietinė anomalija jau pradeda po truputi mažėti ir labai viliuosi, kad netrukus visai išnyks.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. kovo 16 d. 20:24:18
Ankščiau Laisve ir dieną baisu buvo prašliaužti,o dabar ir vėlais vakarais plyšaudamas namo su daina parbrendu ir dar net su sveika galva (nu, sveika, tai čia formaliai). "!"
2006 m. kovo 16 d. 20:08:08
2006 m. kovo 16 d. 19:44:52
2005 m. birželio 5 d. 18:42:25
2005 m. birželio 5 d. 18:33:26
2005 m. gegužės 10 d. 04:32:53
O elgesys tai yra toks, kad turi uzpulti 1 vs 2 MAZIAUSIAI, kad jis nepasipriesintu ir dar lauzo miesto daigtus. Pvz.: telefono budeles, masinu langai, seip langai etc....
2005 m. gegužės 9 d. 16:01:20
2005 m. gegužės 7 d. 14:16:09
2005 m. gegužės 7 d. 14:14:11
treningas+treningas+kedai=FORSAS! !!!!Nesvarbu jei kasdien nesiojami treningai yra is firminiu parduotuviu vistiek jis forsas ir nemanau,kad jei isore forsiska tai vidus ne...nu,bet kartais buna isimciu..buna ir bailiu forsu,vaidina vaidina,o kai gauna i galva tai iskarto nusiramina
O vat as isivaizduoju:nebeliko jokiu zmogui (ne forsui) drabuziu tik treningas, tai ka jam nuogam vaiksciot kad forsu neapsauktu?marazmas...
nors forsai mane varo i nevilti... su savo siekem ir grandinelem ant kaklo(beje musu matkes mokytojas irgi tokia turi,yuk...)
2005 m. gegužės 7 d. 14:04:37
2005 m. gegužės 6 d. 13:50:58
2005 m. sausio 24 d. 18:15:18
2005 m. sausio 24 d. 18:02:05
2005 m. sausio 6 d. 11:45:08
2004 m. gruodžio 20 d. 22:52:19
ne nu idomiai...asmenishkai ash esu hopere bet...
forsus gerbioo man jie sawi zhmones!
kai kurie net geresni uzh tuos pachioos hoperioos!
atrodo geewenu in da pnwz bet zhinot pasakeesioo wiena - meelioo forsus! jie man yra tikri draugai kurie tik prireikus ishtiesia pagalbos ranka...
px kad jie wagia (joos ir patees pirktumet GERUS daiktus jei jooms joo reikes ir litoo tuo metu neturesit...)
del zhudimo kitas reikalas - paprastai jei jau zhudo tai pastebejau kad sawus - tuos pachioos forsus...dar neteko girdeti kad forsas nudetoo hoperee! nesamone kazhkokia!
jei jau patees prisiaishkinat tai ir turekit beda!jie nera tokie kad nusileis kai ant joo wazhiuoja...
teepo joos kitaip elgtumetes wietoj joo?mazhdaug wareekit ant manes man tai patinka ir pan... ? abejojoo...
taip kad zhmones - forsai irgee mirtingieji su jausmais! turekit galwoj kad wisa tai pasake HOPERE!!!
Vargšas organizme, ar bent suvoki, ką sakai? Vogti - pateisinama dėl 'babkių' trūkumo? Žudyti žmones iš savo tarpo irgi nėra taip blogai kaip užversti 'hoperee'? Iš kur pas juos jausmai? Tik fizinė trauka moteriškos lyties asmenims ir poreikis išgerti. Na, kartais ir dvasinė meilė (tiuninguotam automobiliui).
Apskritai vyrauja tendencija, kad vienas pats gatvėje forsas tėra tik išsigandęs šūdų maišas, su savo kvapu ir kitais priedais. Na o jei su draugeliais, tada akyse sparnai ir skiauterės dyksta, "tik pažiūrėkit, koks aš kietas...". Suprasiu, jei rytoj bus mano snukis išmaltas - yra už ką. Bet 99% atvejų neforsai gauna į galvą už nieką. Tiesiog forsų visi bijo, todėl ir bijo žodį pratart.
Bet žinoma, ne visi treninginiai - forsai, ir ne visi forsai - treninginiai...
2004 m. gruodžio 13 d. 20:16:48
2004 m. gruodžio 10 d. 12:21:03
2004 m. gruodžio 9 d. 19:48:00
-eee ,garbanius,(atkreipkite demesi i linksni,kuriuo kreipiamasi i drauga)tau ziurke skrandy pasikore.
o kai ite kurie is jo saipes islipo,like ant ju pradejo varyt..na ka,as jau buvau pamirsusi,kokie yra TIKRI FORSAI....prisiminiau deja...dabar gaila,kad nuomne,kad ju mazeja keites...
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. gruodžio 3 d. 15:54:07
2004 m. gruodžio 1 d. 20:22:23