Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Forsai - ne apranga, o elgesys...

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 3456789
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Neo_Luxie
2004 m. lapkričio 4 d. 18:04:50
O man px kox zmogaus stailas. Swarbiausia widus.

2004 m. lapkričio 3 d. 23:33:32
tai tuomet nereikia skirstytis taip....wisgi kiek daug reiskia zmogaus iswaizda......

2004 m. lapkričio 3 d. 18:53:44
chia ne skyrstymas ,mes patys susiskirste, chia stiliai..

2004 m. lapkričio 3 d. 17:42:02
nu is esmes tai tikraj ne del aprangos jie taip wadinami ...bet del elgesio...taciau treningai ..wisokios skustos galwos....chuliganiskas elgesys..ir t.t.....ju isskirtinis zenklas..bet wel gi nebutinai skustas ir jau forsas...gal paprasciausiai jam patinka nesioti tokia "sukuosena"....ar kokie tai treningai...gal jam su jais patogiau nei su kokias tai dzinsais...wat..taigi kaip ir wisda buna isimciu...bet wis del to man atrodo kwaila skirstyti zmones i forsus visokius pankus hipius ir t.t....

2004 m. lapkričio 2 d. 19:11:42
forsai... kiek pazistu, tai nie vieno ne pavadinciau zmogumi, visi jie kaip zveris. kalba tik apie tusovkes, mustines, kur kas ka sumuse, kur kaip "isdulkino". tai ne normalu. negerbiu tokiu zmoniu, bet ir nevarau ant ju. gaila man ju, ka padarysi jai zmones degraduoja.

pas mane visa sulia vien forsai ir fifos, tik ir tenka girdeti kaip grazei sumuse tai viena tai kita, kaip visi prisigere ir pateko i mentura, kaip mums sulios metalistams grazei varves kraujas is noses, kokie bus fanarai po akim ir taip toliau... ziauru ir kvaila. na man geras forsas, tai miegantis dantimis i siena forsas...

2004 m. lapkričio 2 d. 18:29:05
Ash pats esu banglas[Kaip ir nuotraukelej matot ].
Kiek esu susidures su forsajs taj sakau gero ish ju nelauk.
Pazhystu tik viena bet ir taj ne forsas, jau jeigu zhmogus nesielgia shlykshchiau taj ant jo ir nejna sakyti forsas.
Esu turejes problemu su forsajs del ilgu plauku, tajp pat del merginu.
Pvz.: Forsuj nepatinka kad ash turiu grazhia pana taj bando mane pazhemint priesh ja arba prasideda ivajrus grasinimaj. Wat.

beto esu gaves i snuki del nieko. Kadangi nesilejdau dauzhomas taj atsipiso.

Beto banglaj klauso roko ir neshioja dazhniausiai ne lenarus, o kliosha, pritariu kad jie megsta pasvajgt nuo zholytes kaip niekas kitas...

2004 m. lapkričio 2 d. 15:32:57
Sutinku su de-ICE. As pati zadu artimu laiku tapti forse. Man px kad as merga. Tie kurie forsu nepazista an ju ir stumia. Pazistu ne wiena forsa. Jie wisai norm. Ne wisi wagia ir zudo. Taip kad rinkit zodzius!

2004 m. spalio 31 d. 00:22:06
shadyjolka,zhinok wisi jie tokie...tik joos esat isitikine kad forsas tai kazhkas baisaus...pameginkit pabendrauti normaliai arba pasitoosinti su jais kartoo..nepatikesit kokie jie draugai yra! su jais unreal galima paprikolinti...

2004 m. spalio 30 d. 23:51:00
de-ICE taw laabaj pasiseke,kad atsidurej tarp drawgishku ir geranorishku forsu..ju tokiu yra mazhuma..

Atsakyti
de-ICE
2004 m. spalio 30 d. 23:44:09
ne nu idomiai...asmenishkai ash esu hopere bet...
forsus gerbioo man jie sawi zhmones!
kai kurie net geresni uzh tuos pachioos hoperioos!
atrodo geewenu in da pnwz bet zhinot pasakeesioo wiena - meelioo forsus! jie man yra tikri draugai kurie tik prireikus ishtiesia pagalbos ranka...
px kad jie wagia (joos ir patees pirktumet GERUS daiktus jei jooms joo reikes ir litoo tuo metu neturesit...)
del zhudimo kitas reikalas - paprastai jei jau zhudo tai pastebejau kad sawus - tuos pachioos forsus...dar neteko girdeti kad forsas nudetoo hoperee! nesamone kazhkokia!
jei jau patees prisiaishkinat tai ir turekit beda!jie nera tokie kad nusileis kai ant joo wazhiuoja...
teepo joos kitaip elgtumetes wietoj joo?mazhdaug wareekit ant manes man tai patinka ir pan... ? abejojoo...
taip kad zhmones - forsai irgee mirtingieji su jausmais! turekit galwoj kad wisa tai pasake HOPERE!!!

2004 m. spalio 30 d. 22:22:17
Aistulux - zhiurint kajp supranti banglus..jejgu banglais wadinti wisus,kam patinka repas ir kas neshioja lenarus taj tada ash esu wiena ish ju ir ajshkiai palajkaw tokius zhmones, nors ish tikruju tokius zhmones rejktoo wadinti hoperiais..shejp banglai yra tie patys hoperiai tik..banglai yra narkomanaj ir gywenime jie jaw nieko gero nebemato ishskyrus ejline doze ir mushtynes..ash manaw,kad jiems rejktoo rimtos pagalbos..

Atsakyti
Vikule
2004 m. spalio 30 d. 22:15:57
nieko negaliu apie juos pasakyti, liezuvis neapsivercia, nes jie man ziuariai nepatinka

2004 m. spalio 30 d. 16:45:07
o kuo blogi banglai?

2004 m. spalio 30 d. 14:54:35
taip,pritariu,kad skustas-nebutinai forsas,bet jei skustas,su treningais,veida puosia keletas randeliu,veido israiska kaip zeko-99,9% tokiu zmoniu yra forsai.
taip,forsas as irgi taRIU SU PANIEKINIMU,NES KAIP GALIMA GERBTI AR BENT JAU TOLERUOTI TOKIUS ZMONES,KURIE vagia,musa,pjausto zmones,keikiasi kas antras zodis,zudo zmones,varineja nelegalius bizniukus ir t..t?dazniausiai forsai ir susideda su fyfomis,nes ju intelekto lygis vienodas.

2004 m. spalio 30 d. 14:43:24 2013-06-23 23:49:54

vieną kartą mirc'e kalbėjau su forsu. Turiu pripažinti buvo normalus, netgi pasakė, kad gotės jam gražios, o pats prisiskaito prie treninguotųjų. 

Atsakyti
_Mopey_ (Užblokuotas)
2004 m. spalio 29 d. 21:58:47
Forsai,forsai,forsai...Ne karta yra teke su jais turet 'reikalu'.Forsas mano manymu tai zmogus kuris neturi savigarbos,yra menkas ir tai parodo savo elgesiu.Apranga -treningai.Muzika - popsas.Nebutinai visada forsas buna treninguotas,bet tai tikrai daznas atvejis.Ir sheip ka apie forsus galima pasakyt.Forsai yra forsai ir nieko nepakeisi,visai kaip fyfos.Tai tas pats.

2004 m. spalio 29 d. 21:10:58
Niu skustas tai nebutinaj forsas...Ir tiesa - apranga dar ne viskas..Bet visgi daugiausia forsai rengiasi treningais - nemaciau forso su normasliais (pabreziu - normaliais) dzinsais Ir is veido gali tiesiog pamatyti forasas ar ne,ir is kalbos...Man jie nepatinka..Besina ju bendravimas,ju 'kietumo' rodymas,ai,nu teke yra 'uzsiraut' ant tokiu bet neesme,kailis likes sveikas
Bet wa - reziume - Forsas (kaip ir Fyfa) - pagrinde ne apranga o bendravimo ir viso kito budas

Atsakyti
shadyjolka
2004 m. spalio 29 d. 19:03:52
forsaj mane nerwina delto, kad labaj kabinejasi prie wisu,o ginchus sprendzhia tik jega (ne weltu jie yra forsaj - force=jega,smurtas).. jie nebutinaj yra skusti - forsaj wisada wajkshto apsirenge treningais, klawso popso, ypach rusishko..nepykit, bet forsu ash wisishkaj newirshkinu - dazhnaj apeinu juos diiideliu ratu, o jej jaw tenka praejt shalia, taj tikraj jawchiuosi labaj nejawkiai..

Atsakyti
Lumme
2004 m. spalio 29 d. 19:01:26
taip būtent- elgesys ir chebra. Kiti nešioja treningus gal kad yra sportiški žmonės, bet tik dėl normalaus gyvenimo būdo arba dėvi juos dėl to, kad negali nusipirkti geresnių rūbų. Bet tikrus forsus lengvai galima atskirti.

Atsakyti
WithGuitarInAHand
2004 m. spalio 29 d. 18:59:07
Taj dazhniausiai su forsajs susideda Fyfos...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Shania Twain Shania Twain
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 3253
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 232659