"Brittle Bones" perklausiau nežiūrėdamas klipo. Taip užsileidau su mintimi "ai, nu gerai, paklausom..." Žinot ką? Kraupiausia, ką esu girdėjęs pastaruoju metu... Šiurpas nugara bėgiojo praktiškai visą kūrinį. Jeigu menas turi šokiruoti, uždavinėti klausimus ir audrinti vaizduotę - tai čia pilnas komplektas visų jausmų ir pajautų... brrr... kaip... kaip gerai! Nerealiai! Nurovė stogą man...
Gal klausant šio kūrinio vieno toks efektas ir susidaro, bet man visas albumas buvo tokia emocijų užkrova, nes post muzika ir skirta kirsti emociniame lygmenyje. O Autism tai padarė net labai sėkmingai.
"Brittle Bones" perklausiau nežiūrėdamas klipo. Taip užsileidau su mintimi "ai, nu gerai, paklausom..." Žinot ką? Kraupiausia, ką esu girdėjęs pastaruoju metu... Šiurpas nugara bėgiojo praktiškai visą kūrinį. Jeigu menas turi šokiruoti, uždavinėti klausimus ir audrinti vaizduotę - tai čia pilnas komplektas visų jausmų ir pajautų... brrr... kaip... kaip gerai! Nerealiai! Nurovė stogą man...
6 ryto su Flixbusu išvažiavau iš Rygos, dabar jau namuose... puiki naktelė buvo. Kontrabandininkai jau ne pirmą kartą pašiko ant mano kelionės planų, honestly. Pirmas kartas baigėsi su pradurtom padangom prie Senosios Varėnos
O, ponas Eligijus apsireiškė, malonu. Beje, žiūriu visai aktyvus music'as šiom dienom, daug dienos dainų ir daug balsų. Man patinka šitas vaizdas. Nors ir komandiruotėj esu ir tegaliu music'ui 5 minutes per dieną skirti.
Šiaip galiu papasakoti. Žiūrėjau Lietuvos talentus ir ten buvo ta mergina, kuri pademonstravo nerealų growl'ą ir gitaros partiją, už ką gavo auksinį mygtuką nuo Mikutavičiaus. Ir taip prisiminiau apie Spiritbox ir jų frontmenę Courtney LaPlante
2017 m. vasario 22 d. 21:39:54
Gal klausant šio kūrinio vieno toks efektas ir susidaro, bet man visas albumas buvo tokia emocijų užkrova, nes post muzika ir skirta kirsti emociniame lygmenyje. O Autism tai padarė net labai sėkmingai.
2017 m. vasario 22 d. 07:21:26