[quote=be_inis][quote=biankas]negalima rasyti keiksmazodziu bet jie tikri suskei repas sudas ir ji klauso tik durnelei repas meslas!!!!!!!!!!!!!!!!:):-)(+)(+)(y);)teisybe(y):D:):-);D;)(+):](y)%)%p[/quote]
ash tajp nerashyciau , bet mano nuomone tokia pati :)
eik u jai taip kalbi tai nezinai ka reiskia muzika
bus naujas albumas seis metais, skirtas proof prisiminimui.bet manau jis bus prastas,nes proof mires.o jis buvo kazkas labai gero.
Man tai net keista - jei pries kelis metus apie juos daugelis bent jau kazkiek nusimane, tai dabar apie juos nks nko nezino. hmmz
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
Buwo d12, wisi issibarste ir susitare kas isgarses pirmas iskels tada wisus,, Em isgarsejo ir pasieme d12 i Shady .. seip 80procentu sloves d12 atima Eminemas ir viskas delto cia aisku kdl... jis juk siap talentingiausias toj grupei , ir raso beweik wisus textus..
biankas rašė: negalima rasyti keiksmazodziu bet jie tikri suskei repas sudas ir ji klauso tik durnelei repas meslas!!!!!!!!!!!!!!!!teisybe
zinai po tokio komentaro man atrodo kad tau mazu maziausiai nera gerai.
mlltka ir viskas.
siaip D-12 pradejau klausyti tik del to, kad klausiau eminemo.
Ju pirmas albumas tikrai stiprus.
aplomai puse velnio.
well d-12 yra puse velnio, kiekvienas pasizymi kitkuo. kai dar buvo bugz'as, dozenas isleido porele smagiu dainu, bet kai prisidejo eminem'as, labiau soko i popsa. bet pvz. 40 oz, jei nebutu eminemo, butu saunus gabalas. nu aisku rip proof'ui, jis bebejo buvo labiausiai issilavines skills'us. na bizzare jau patyriau moka is nieko rasyt bajerius. kon artis raso gerai, bet repas jo kaip ir ant vidutinio, o su kuniva, hmm atvirksciai. visa mano nuomone apie eminema isreiksta ant jo albumo encore, tip that shit over...
Hmm, palyginus Eminemo grupę D12 su kokiais nors Fat joe'jaus 'Terror Squad' ar net ir tais pačiais 50 Cento 'G-Unit' ar dar kokiomis nors kitomis reperių komandomis (jų yra daugiau, nors nelabai domiuosi kokios) matyti, kad Emo grupė yra prasčiausia. Mane nervuoja tas jų dažnai kvailas šaipymasis iš visko, perdaug jie tokius juokingus vaizduoja. Nors yra išleidę gerų dainų. Bet visos jos iš tų 'rimtųjų' tarpo (čia turiu galvoje 'American Psycho', 'Under The Influence', ar kokią nors 'Loyalty')
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2013 m. kovo 10 d. 11:05:33
Nors man 11m. as ju vistiek klausau cia vena geiraisu grupiu gaila kad visi issiskirst . R.I.P Proof
2013 m. kovo 10 d. 11:02:38
eik u jai taip kalbi tai nezinai ka reiskia muzika
2010 m. sausio 17 d. 21:20:26
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. sausio 17 d. 05:28:00
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
2009 m. balandžio 19 d. 16:32:09
2009 m. balandžio 19 d. 11:27:17
2009 m. balandžio 19 d. 00:07:49
2009 m. balandžio 18 d. 23:29:34
2006 m. spalio 2 d. 18:22:46
2006 m. birželio 27 d. 15:08:04
negalima rasyti keiksmazodziu bet jie tikri suskei repas sudas ir ji klauso tik durnelei repas meslas!!!!!!!!!!!!!!!!
ash tajp nerashyciau , bet mano nuomone tokia pati
2006 m. birželio 27 d. 15:00:56
negalima rasyti keiksmazodziu bet jie tikri suskei repas sudas ir ji klauso tik durnelei repas meslas!!!!!!!!!!!!!!!!
zinai po tokio komentaro man atrodo kad tau mazu maziausiai nera gerai.
mlltka ir viskas.
siaip D-12 pradejau klausyti tik del to, kad klausiau eminemo.
Ju pirmas albumas tikrai stiprus.
aplomai puse velnio.
2006 m. birželio 27 d. 12:52:52
2006 m. birželio 27 d. 12:46:42
be eminem'o d12 butu niekas
is rimtuju tai atvirksciai
2005 m. spalio 7 d. 20:05:58
2005 m. spalio 7 d. 20:03:10
na esmė kas kas o štai D12 man nepatinka ;]
2005 m. rugsėjo 8 d. 09:42:51
2005 m. rugsėjo 8 d. 08:56:59
2005 m. rugpjūčio 31 d. 20:23:25