Bet šįkart galiu pasidžiaugti, kad music.lt nariai su manimi sutinka: "Closer" yra geriausia dėl malonios atmosferos dainoje, o antra lyderė ir man yra "Be Somebody", nes joje yra vertingos instrumentinės "mėsos": mušamųjų ritmas posme, boso linija priedainyje, geras instrumentinis finalas, specifinė gitara.
how funny, nera geriausios jų dainos: Use Somebody
o vietoj jos Be Somebody - posvoyemu nehitas.
čia kai buvo music.lt perklausos, populiariausias Michael Jackson mirus kūrinys buvo 2 Bad, o Bad - gal tik 20-tuke. po to pasakiau ir reikalai pasitaisė gerąja kryptimi.
Šiaip galiu papasakoti. Žiūrėjau Lietuvos talentus ir ten buvo ta mergina, kuri pademonstravo nerealų growl'ą ir gitaros partiją, už ką gavo auksinį mygtuką nuo Mikutavičiaus. Ir taip prisiminiau apie Spiritbox ir jų frontmenę Courtney LaPlante
2017 m. birželio 28 d. 23:16:27
Ir aš nustebau neradęs "Use Somebody".
Bet šįkart galiu pasidžiaugti, kad music.lt nariai su manimi sutinka: "Closer" yra geriausia dėl malonios atmosferos dainoje, o antra lyderė ir man yra "Be Somebody", nes joje yra vertingos instrumentinės "mėsos": mušamųjų ritmas posme, boso linija priedainyje, geras instrumentinis finalas, specifinė gitara.
2017 m. birželio 26 d. 11:02:50
how funny, nera geriausios jų dainos: Use Somebody
o vietoj jos Be Somebody - posvoyemu nehitas.
čia kai buvo music.lt perklausos, populiariausias Michael Jackson mirus kūrinys buvo 2 Bad, o Bad - gal tik 20-tuke. po to pasakiau ir reikalai pasitaisė gerąja kryptimi.