Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Filmų garso takeliai. Diskusijos apie juos.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 2345678
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Genius_loci
2005 m. kovo 17 d. 15:56:52
Requiem For A Dream ir Nightmare Before Christmas...

2005 m. kovo 13 d. 19:58:16
Mulen ruzo buvo geri garos takeliai , greiti ir isiute pirmoji dalis, kas cia dar tie patys muzikos garsiai gal ir daugybe kitu kuriu as neatsimenu ir tiek

2005 m. kovo 13 d. 19:52:43
ai ir dar cia paskaicius prisiminiau mulen ruza velnio nuotaka ir to pacio hard day`s nights soundtrackus.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
The_Wicked_One
2005 m. kovo 13 d. 19:51:17
manau visi yra girdeje arba bent jau zino miuzikla "Muzikos garsai". taigi viskas kas yra ten visos tos dainos man labai patiko.ir be abejo dar Cikagos garso takeliai.eemm.
bridget`s jones diary
paskui SlipKnoT- my pleague is resident evil

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
paprasta_
2005 m. kovo 13 d. 03:54:34
2f2f-deep enough

Atsakyti
super_girl
2004 m. gruodžio 5 d. 00:11:48
Labai patiko daina iš tokio filmo, kur per LNK pavasarį rodė, apie kažkolį laišką jūroje ar kažką tokio panašaus, nu pavadinimo neprisimenu, tai ten dainavo Atful Dodger - think about me, jei neklystu , labai patiko. dar patiko Armagedono garso takelis Aerosmith - I don't want to miss a thing, šiaip retai kada atkreipiu dėmesį i garso takelį, tik tada tai jis ištiesų mane sudomina. daugiau dabar neprisimenu

2004 m. gruodžio 4 d. 23:49:22
dabar daug neatsimenu, bet kai prisiminsiu, butinai parasysiu...
siaip daug miuziklu soundtrackai buna faini... mulen ruzo, kaciu, velnio nuotakos... ir butinai "a hard day's night"... apskritai bitlai - jega...
va, prisiminiau viena grazia daina is filmo - is "magnolijos", toj vietoj, kai labai smarkiai lija, visi herojai sedi tokie nusimine ir leidzia beprotiskai grazia daina... gaila, filmo gale nurode tik kad filmo sountracko kurejas - kazkoks aimee mann, o jokiu tiksliu dainininku pavardziu...
ir dar! apskritai - nerealus filmas, nereali daina, apsizliumbiu, jeigu isgirstu kur per radija (nes filmas labai graziai graudus ir mielas): david bowie (uzkrito tiksli pavarde, bet turbut sita) "knockin' on the heaven's door". super duper...

2004 m. lapkričio 27 d. 17:30:25
Niu wa
Bruce Springsteen - Streets Of Philadelphia - is filmo Filadelfija
Ronan Keating - When You Say Nothing At All - is filmo Nothin Hilas (jezus,daina taj gera,bet filmas tai nuobodulio karalystei skirtas jauciu...)
Nicole Kidman & Ewan McGregor - Come What May - is Mulen Ruzo
POD - Sleepin' Awake - is Matricos (niu nzn,man sita daina patinka ir taskeliukas...)
Marlyn Manson - Sweet Dreams - Is Namas Ant Vaiduokliu Kalvos berods..Originalas visai nieko,bet visgi man grazi muzika,bet ne daininko balsas ir zymiai graziau skamba sios dainos kai kurie coveriai..na aisku cia mano indviduali nuomone...
The Beatles - A Hard Day's Night - is tokio paties pavadinimo filmo - tinka ta daina ten ir siaip - geras kurinelis...

Daugiau vel neatmenu,nors tikrai zinau,kad dar yra labai daug dainu is ivairiu filmu,kurios man paliko ispudi,bet wat kaip nepamenu tajp nepamenu

Atsakyti
violin
2004 m. lapkričio 26 d. 15:28:17
filadelfijos...

Atsakyti
ulira
2004 m. lapkričio 26 d. 15:18:13
nothing hill daina man patiko

2004 m. lapkričio 24 d. 20:50:10
seip tai px kokia daina per filma,svarbu,kad profesionaliai atlikta...

Atsakyti
MoHax
2004 m. lapkričio 9 d. 22:51:41
Dar prisiminiau: - Oasis "Stop Crying Yuor Heart Out" is Butterfly Effect turbut 10 kartu atsukinejau atgal. Labai grazi daina, labai tinkamu laiku

Vikule>>> - atlikeja tai ana johnson

2004 m. lapkričio 4 d. 16:29:25
na man atrodo kad graudziausia daina buvo aerosmith-don`t want to miss a thing is filmo armageronas bet ir bryan adams-everything I do I do it for you is rodino hudo-vagiu karaliaus irgi graudoka o siaip tai daugiau dainu neuzstrigo

2004 m. lapkričio 3 d. 23:36:49
niekad nepamirsiu keliu isimintinu dainu is mano megiamiausio filmo"mulen ruzas"..."COME WATH MAY" ir "YOUR SONG"...swaigstu del tu dainu ir del to filmo...

2004 m. lapkričio 3 d. 23:14:15
man tai Resident Evil filmo garso takelis patinka, kuri sukure Marilyn Manson

2004 m. lapkričio 3 d. 12:28:11
man ne paviene daina ishtrigo,o visas garso takelis...o butent ish filmo Requiem For A Dream...teko skaityti,kad butent ta takeli kritikai ivertino kaip viena geriausiu visu laiku OST...patikekit filmas ir soundtrack'as vienas kito tikrai verti...ligi shiol skruzdelynas marshiruoja stuburu klausant Clint Mansell & Kronos Quartet - Summer Overture...

2004 m. spalio 31 d. 20:25:02
o man tai is Spidermen2 We are, daininkes varda pamirsau

2004 m. spalio 30 d. 16:55:09
o man titaniko daina. tam filmui ji labai tinka

Atsakyti
cokoladuke
2004 m. spalio 30 d. 15:13:55
Is Pearl Halbour - Hans Zimmer - Tennessee, labai grazi, bet cia tik muzika, be jokiu zodziu.

2004 m. spalio 30 d. 15:08:36
Neatsimenu atlikejo, daina vadinasi "Pittbull" is filmo juodas katinas balta kate
Kai daugiau atsiminsiu parasyiu dar

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Pixie Lott Pixie Lott
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1736
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 119910