labai sunku isskirti , ne sman jie visi kazkuo patinka. siaip labai megstu radio: ten robas labai grazus vyras
dar isskirciau aisku rock dj, tripping, make me pure ( labai paprastas , bet zavus)...
kadangi ap grazius klipus jau pasisakiau kazkada, tai is naujesniu ''make me pure''
paprastas kaip y daina.. bet toks..
sypsenele_ rašė: siaubas, mazvaikes jus, darot foruma vien pagiroms, nejau zmogus negali issakyti kritikos? Man irgi jo klipai nera stulbinantys..
kritika visada leidziama..tik reiketu ja argumentuoti..tada niekas ir nekibs.. tad Panele Nemazvaike kodel jums Robbio Williamso klipai nera stulbinantys?
nu jis nera grazus va ka galiu pasakyti, jis tikrai nera grazuolis, ir antsvorio turi ir visas taturuotas, suprakaitaves laksto ir pan. bet kazkaip pripranti ir visai nieko
prajuokino aš asmeniškai mėgstu klausytis mėgiamos muzikos, o į išvaizdą man visiškai nusispjaut - ne taip kaip šitoms mergaitėms pamišusioms dėl williamso. jei jis būtų negražus, tai net ir neklausytumėt jo muzikos! cha, ir dar buvo klausimas. kada susižavėjot williamso MUZIKA? dauguma fanių atsakė, kai PAMATĖ jo koncertą
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2007 m. lapkričio 10 d. 20:16:15
dar isskirciau aisku rock dj, tripping, make me pure ( labai paprastas , bet zavus)...
2007 m. sausio 1 d. 13:44:48
2006 m. gruodžio 17 d. 12:10:10
2006 m. rugsėjo 3 d. 03:30:08
'sexed up'- savotiškai
2006 m. rugsėjo 3 d. 01:41:33
2006 m. kovo 18 d. 21:06:24
nu jis nera grazus va ka galiu pasakyti, jis tikrai nera grazuolis, ir antsvorio turi ir visas taturuotas, suprakaitaves laksto ir pan. bet kazkaip pripranti ir visai nieko
kadangi ap grazius klipus jau pasisakiau kazkada, tai is naujesniu ''make me pure''
paprastas kaip y daina.. bet toks..
2006 m. kovo 18 d. 21:01:07
siaubas, mazvaikes jus, darot foruma vien pagiroms, nejau zmogus negali issakyti kritikos? Man irgi jo klipai nera stulbinantys..
kritika visada leidziama..tik reiketu ja argumentuoti..tada niekas ir nekibs.. tad Panele Nemazvaike kodel jums Robbio Williamso klipai nera stulbinantys?
2006 m. kovo 2 d. 16:42:12
2006 m. vasario 12 d. 15:09:07
2006 m. vasario 12 d. 14:12:35
man kai kurios jo dainos patinka bet visi jo klipai tokie nuobodus.
O tu esi bent viena klipa macius?
Susidaro nuomone, kad nesi.
2006 m. sausio 12 d. 10:28:02
2005 m. lapkričio 2 d. 17:21:21
2005 m. lapkričio 2 d. 17:16:54
2005 m. lapkričio 2 d. 16:58:12
o is senu tai sexed up, come undone, feel irgi nieko
2005 m. liepos 2 d. 17:40:26
2005 m. gegužės 31 d. 18:50:08
2005 m. gegužės 29 d. 10:36:26
2005 m. gegužės 29 d. 10:34:47
2005 m. gegužės 29 d. 09:09:52