Ta slopi perkusija ir aštriai brazdinanti gitara kiek primena U2 - Bullet The Blue Sky. Tik čia gal įprastesnė dainos struktūra ir daugiau prifarširuota elektroninių garsų. Kadangi Bullet The Blue Sky labai mėgstu, tai ir ši man iš pat pradžių patiko. Pradžiai duodu 9 balus, kurie potencialiai gali užkilti ir iki dešimtuko.
Vasarą čia atrodo jau įprasta sugrįžti seniems nariams. O duomenys tikrai neturėtų niekur būti prapuolę, būtų keista, tad beveik garantuoju, kad bus sugrąžinti.
Sveiki visi, nebuvau čia mažiausiai 16 metų apsilankęs , Ar administratoriai yra pasikeitę jau nuo 2010 metų maždaug, man reikia savo senosios anketos informacijos/duomenu, jei apskritai tokia išlikusi.
2018 m. rugsėjo 8 d. 23:55:43
Ta slopi perkusija ir aštriai brazdinanti gitara kiek primena U2 - Bullet The Blue Sky. Tik čia gal įprastesnė dainos struktūra ir daugiau prifarširuota elektroninių garsų. Kadangi Bullet The Blue Sky labai mėgstu, tai ir ši man iš pat pradžių patiko. Pradžiai duodu 9 balus, kurie potencialiai gali užkilti ir iki dešimtuko.