Beje, Rimantai, girdėjai, kad West Ham žada Henry pirkt iš mūsų? ;P
aha, ir labai situo dziauguosi, eh butu gerai kad priimtu ta 7.8 milijona, butu labai gerai, nes mum reikia tokiu zaideju, nes sis sezonas buvo labai jau tragiskas bet manau kad bus ragas ir mes jo negausim,visad taip bun.nors ir nauji savininkai west hama zadejau stiprinti komanda labai gerais zaidejais, na zesim kaip ce bus
Manau priklauso nuo to kiek amerikonai apsiūlys, nes šią vasarą žiauriai Barcai bapkių reikia ir kur labiau pats Henry nori į Angliją ar Usa.
aha, ir labai situo dziauguosi, eh butu gerai kad priimtu ta 7.8 milijona, butu labai gerai, nes mum reikia tokiu zaideju, nes sis sezonas buvo labai jau tragiskas bet manau kad bus ragas ir mes jo negausim,visad taip bun.nors ir nauji savininkai west hama zadejau stiprinti komanda labai gerais zaidejais, na zesim kaip ce bus
Dievinu Barceloną, geresnės komandos nėr šiam pasauly... O iš rinktinių tai visada palaikiau Argentiną, nors Maradona tai gerokai mane erzina. Palaikau ir brazilus, net marškinėlius nusipirkau. Futbolas - vienintelis sportas, kurį tikrai mėgstu...
ziuriu apie maikutes kalbat, sendien paitik aisiu y siauliu varzybas, reiks isigyt siauliu maiktue, 35 lt nepasakyciau kad brangu, ir reiks prasinesti po padeveskes ir man, reikia susirasti italy maikute, viena turiu bet jau labai sena, arba turbut kaip ir kas 4 metus sportland atsiras originaliu italy ir kitu komandu maikuciu, zodziu reiks pasidomet.
Some people think football is a matter of life and death...I can assure them it is much more serious than that.Bill Shankley, Liverpool FC.
Ariel_Cancer_Dies rašė: Šiandie buvau užėjęs į padivaną, pamaniau paieškosių savo mėgstamos rinktinės marškinėlius, reikia gi ruoštis čempui, taigi ieškojau anglų maikės, patinkančio dizaino neradau, o teko rinktis iš kitų alternatyvų: brazilai ar ispanai, pasirinkau pastarųjų maikę, bet man ji nelabai patinka dėl savo apykaklės, bet ką jau padarysi, tik keturis litus tesumokėjau, gal kitą kartą rasiu ir anglų maikę, kurią kažkada turėjau, bet praganiau.
Aš ir Barcos už 2,5 lt pirkau, bet dar su Ronaldinho pavarde, mačiau dabar didelė dalis labdaruškių gavo naujas siuntas reiks apeit gal bus naujesnių, o ir Ispanijos su Olandų reiks paimt.
Ariel_Cancer_Dies rašė: Šiandie buvau užėjęs į padivaną, pamaniau paieškosių savo mėgstamos rinktinės marškinėlius, reikia gi ruoštis čempui, taigi ieškojau anglų maikės, patinkančio dizaino neradau, o teko rinktis iš kitų alternatyvų: brazilai ar ispanai, pasirinkau pastarųjų maikę, bet man ji nelabai patinka dėl savo apykaklės, bet ką jau padarysi, tik keturis litus tesumokėjau, gal kitą kartą rasiu ir anglų maikę, kurią kažkada turėjau, bet praganiau.
Šiandie buvau užėjęs į padivaną, pamaniau paieškosių savo mėgstamos rinktinės marškinėlius, reikia gi ruoštis čempui, taigi ieškojau anglų maikės, patinkančio dizaino neradau, o teko rinktis iš kitų alternatyvų: brazilai ar ispanai, pasirinkau pastarųjų maikę, bet man ji nelabai patinka dėl savo apykaklės, bet ką jau padarysi, tik keturis litus tesumokėjau, gal kitą kartą rasiu ir anglų maikę, kurią kažkada turėjau, bet praganiau.
lacunacoil rašė: Esu mirtinas Barcos fanas gal nuo 10 metų. Futbolas yra gyvenimo dalis ir vienintelis sportas, kuris tikrai labai patinka. Geriau žiūrėsiu Danijos 3 lygą (kas yra jau buvę) nei lkl finalą, nors logiškai iš vaikystės išlikę ,akd už Rytą sergu tik morališkai.
Iš rinktinių visą gyvenimą palaikiau Ispanus, Olandus ir Porugalus, bet jau gal trejetą metų Portugalai išbraukti, nes visa karta , kurią mylėjau jau išėjo, na išskyrus Deco.
Futbolas didingas sportas.
visas rinkitnes kurias tu palaikai palaukau as! ale visas iki vienos tik vat man ir portugalai dabar nelabai. Ir kaip tik mano megst komanda barsa! As jos fanas kai tik futbolu pradejau dometis panasus mes
Esu mirtinas Barcos fanas gal nuo 10 metų. Futbolas yra gyvenimo dalis ir vienintelis sportas, kuris tikrai labai patinka. Geriau žiūrėsiu Danijos 3 lygą (kas yra jau buvę) nei lkl finalą, nors logiškai iš vaikystės išlikę ,akd už Rytą sergu tik morališkai.
Iš rinktinių visą gyvenimą palaikiau Ispanus, Olandus ir Porugalus, bet jau gal trejetą metų Portugalai išbraukti, nes visa karta , kurią mylėjau jau išėjo, na išskyrus Deco.
Nera nieko geriau uz futbola.Futbolas valdo!!!!!!Tikiuosi kad kada nors ir Lietuva tures normalia rinktine. Ir pagrindiniu sportu Lietuvoje bus ne krepsinis o futbolas
labai gerai prisimenu kai pries kazkur metus man drauge pasake, kad ji apsiverke kai pralose jos mylimiausieji - anglai. Tada juokiausi. O dabar manau is sono taip pat smaiksciai atrodo mano rodomos emocijos ziurint futbola...
Fulė valdoDDD
Per mažai milijonų lietuvoje gyvena, kad visa karta užaugtų. Ir perdaug žmonių krepšinį myli. Nors keli iškels ausis (Velička, FC Hearts) ir spardys po du įvarčius tokiems kaip Celtic'as :B
Belieka laukti stebuklo.
blakstienele rašė: futbolas yra geriu geris!!! Vilniaus Zalgiris geriausi!!!! geris yra ziuret varzybas ir visa gerkle skanduot ir palaikyt savo komanda!!! Visas rungtynes kiek galiu vaisktau
geriausi vilniaus "zalgiris" nuo "siauliu" 2:1 gavo
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. gegužės 23 d. 13:55:04
Geriausia ką yra tekę matyti iš futbolo reklamų
https://www.youtube.com/watch?v=i...playe r_embedded
aha, ir labai situo dziauguosi, eh butu gerai kad priimtu ta 7.8 milijona, butu labai gerai, nes mum reikia tokiu zaideju, nes sis sezonas buvo labai jau tragiskas
Manau priklauso nuo to kiek amerikonai apsiūlys, nes šią vasarą žiauriai Barcai bapkių reikia ir kur labiau pats Henry nori į Angliją ar Usa.
2010 m. gegužės 23 d. 13:47:22
gerule reklama
2010 m. gegužės 23 d. 13:35:22
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. gegužės 23 d. 13:33:21
aha, ir labai situo dziauguosi, eh butu gerai kad priimtu ta 7.8 milijona, butu labai gerai, nes mum reikia tokiu zaideju, nes sis sezonas buvo labai jau tragiskas
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. gegužės 23 d. 13:02:13
2010 m. gegužės 23 d. 12:58:46
2010 m. gegužės 23 d. 12:54:47
2010 m. gegužės 19 d. 18:00:51
2010 m. gegužės 19 d. 13:31:01
ziuriu apie maikutes kalbat, sendien paitik aisiu y siauliu varzybas, reiks isigyt siauliu maiktue, 35 lt nepasakyciau kad brangu, ir reiks prasinesti po padeveskes ir man, reikia susirasti italy maikute, viena turiu bet jau labai sena, arba turbut kaip ir kas 4 metus sportland atsiras originaliu italy ir kitu komandu maikuciu, zodziu reiks pasidomet.
Some people think football is a matter of life and death...I can assure them it is much more serious than that.Bill Shankley, Liverpool FC.
2010 m. gegužės 18 d. 21:24:41
Šiandie buvau užėjęs į padivaną, pamaniau paieškosių savo mėgstamos rinktinės marškinėlius, reikia gi ruoštis čempui, taigi ieškojau anglų maikės, patinkančio dizaino neradau, o teko rinktis iš kitų alternatyvų: brazilai ar ispanai, pasirinkau pastarųjų maikę, bet man ji nelabai patinka dėl savo apykaklės, bet ką jau padarysi, tik keturis litus tesumokėjau, gal kitą kartą rasiu ir anglų maikę, kurią kažkada turėjau, bet praganiau.
Aš ir Barcos už 2,5 lt pirkau, bet dar su Ronaldinho pavarde, mačiau dabar didelė dalis labdaruškių gavo naujas siuntas reiks apeit gal bus naujesnių, o ir Ispanijos su Olandų reiks paimt.
Kristis> tai bus smagiau čempionatą komentuoti
2010 m. gegužės 18 d. 21:19:30
Matai,tikriausiai turi didelę paklausą
2010 m. gegužės 18 d. 20:46:53
2010 m. gegužės 18 d. 19:11:35
Esu mirtinas Barcos fanas gal nuo 10 metų. Futbolas yra gyvenimo dalis ir vienintelis sportas, kuris tikrai labai patinka. Geriau žiūrėsiu Danijos 3 lygą (kas yra jau buvę
visas rinkitnes kurias tu palaikai palaukau as! ale visas iki vienos tik vat man ir portugalai dabar nelabai. Ir kaip tik mano megst komanda barsa! As jos fanas kai tik futbolu pradejau dometis
2010 m. gegužės 18 d. 17:23:53
2010 m. gegužės 18 d. 17:06:07
2010 m. gegužės 18 d. 16:55:15
2007 m. lapkričio 8 d. 19:41:27
2007 m. lapkričio 8 d. 15:30:14
2007 m. lapkričio 8 d. 12:24:37
Aš myrštu kaip laukiu, kada užaugs gera lietuvių futbolistų karta.
Fulė valdo
Per mažai milijonų lietuvoje gyvena, kad visa karta užaugtų. Ir perdaug žmonių krepšinį myli. Nors keli iškels ausis (Velička, FC Hearts) ir spardys po du įvarčius tokiems kaip Celtic'as :B
Belieka laukti stebuklo.
2007 m. lapkričio 7 d. 22:51:40
futbolas yra geriu geris!!!
geriausi vilniaus "zalgiris" nuo "siauliu" 2:1 gavo
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.