"kad futbole kiekvienas zaidejas daug reiskia, nors daugelis (o ypac krepsinio fanai) taip nemano." dar didesnio vėjo negalėjai pasakyti ;>>> jie dar daugiau žino ką , kas ir kaip reiškia... tai čia yra sportai tos pačios šeimos - komandinio žaidimo... bet kuriame komandiniame sporte kiekvienas žaidėjas yra svarbus, nes jei viena grandis silpna - viskas griūna. O šiaip jei nežinojai, tai krepšinio vasaros stovyklose yra žaidžiamas futbolas... o kam, tai ir taip manau aišku...
ka as galeciau pasakyti apie futbola. kad tai - mano mylimiausias sportas, mano viena didziausiu aistru. siaip maza dar kai buvau eidavau su bernais zaist fule. aisku, tada dar nieko nesupratau `]. o dabar, aki pagaunu, kame ten esme, tai atrodo nerealu. tai tiesiog yra daug istvermes, jegos ir laiko reikalaujantis sportas, nes retas kuris pirma karta palietes kamuoli kojom isdarinetu kazka mandro, o juk ir fizinis pasiruosimas turi buti labai geras. man patinka, kad futbole kiekvienas zaidejas daug reiskia, nors daugelis (o ypac krepsinio fanai) taip nemano. tiesiog kiekvienas zmogus gali apversti zaidima. ir futbole pats vienas tu daug nepadarysi. futbole yra komanda ir tai yra svarbiausia. dar, futbolas gali buti grieztas, arba spontaniskas. futblas yra labai ivariapusis sportas.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Matyt, tikri futbolo mėgėjai žino tokį portalą kaip www.eurofootball.lt. Ten galima rasti futbolo naujienas, pasakojimus ir istorijas apie įvairiausius pasaulio futbolo klubus ir kt.
Be to, ten atsiranda ir labai idomiu straipsniu, pavyzdžiui, "Futbolo psichologija, arba kada lietuviai žais pasaulio čempionate?" jau paskelbtas 4 - tasis šio straipsnio tęsinys.
kai per kuno kultura reikia zaist krepsini tai as begu is pamoku nes nekenciu zaist kasi. ziuret net labai patinka. na o fules dar normaliai taip neteko zaist, bet jauciu gal ir nieko. o ziuret tai labiau patinka fule
futbolas visai niekobet nesu buvus ne vienam rungtyneseprisimenu laikus kaip kieme zaisdavau..dvi mergos ir vien bernai...ah..varydavaus nesvarbu kaip ir tampydavau uz bliuzonu kad tik atimciau kamuoli bet be ranku sunku
2005 m. gegužės 17 d. 19:44:56
myliu tiek kase tiek fule!
gaila kad fules lygis lietuvoj kaip anglijos trecios lygos...
bet vistiek vos ne i kiekvienas atlanato rungytes einu...patinka stadiono atmosfera! visi susirinke tik del vieno! del PERGALES!
man futbolas daug idomesnis nei krepshinis, nes futbole gali laimet betkas, daug netiketumu, o kur dar atmosfera kai rungtynes stebi deshimtys tukstanchiu ziurovu (krepshinio arenos to neactos)... krepshinis to neturi, krepshinyje favoritai yra favoritai. Aishq Eurolygoje visko buna...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. rugsėjo 16 d. 23:07:57
Fulė valdo
2007 m. liepos 2 d. 23:47:16
2007 m. liepos 2 d. 23:32:46
2007 m. birželio 4 d. 21:30:41
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2007 m. gegužės 6 d. 20:27:53
Be to, ten atsiranda ir labai idomiu straipsniu, pavyzdžiui, "Futbolo psichologija, arba kada lietuviai žais pasaulio čempionate?" jau paskelbtas 4 - tasis šio straipsnio tęsinys.
2005 m. rugpjūčio 11 d. 16:32:07
2005 m. rugpjūčio 11 d. 15:03:31
2005 m. rugpjūčio 4 d. 17:58:06
2005 m. gegužės 17 d. 19:44:56
gaila kad fules lygis lietuvoj kaip anglijos trecios lygos...
bet vistiek vos ne i kiekvienas atlanato rungytes einu...patinka stadiono atmosfera!
2005 m. gegužės 14 d. 20:10:16
2005 m. gegužės 10 d. 17:40:20
2005 m. gegužės 9 d. 16:32:44
2005 m. gegužės 8 d. 13:28:26
o zaisti ypac smagu
2005 m. gegužės 8 d. 13:26:03
2004 m. lapkričio 26 d. 20:10:10
2004 m. lapkričio 25 d. 15:46:10
2004 m. lapkričio 25 d. 12:23:02
2004 m. lapkričio 22 d. 20:54:29
2004 m. lapkričio 20 d. 14:56:14
2004 m. lapkričio 19 d. 22:35:25