P.S. pastebėjau kitų komentarus apie tai, kad čia yra Strapping Yound Lad - Love? plagiatas ir staiga man cinkt į galvą. Rimtai, šitas rifas man girdėtas. Tokio atsitiktinio sutapimo būti negali, kažkaip keista...
Labai geras priedainis, bet posminė dalis ir bridžas tai o jėtau kaip nuvalkioti. Turbūt šimtai roko dainų su tokia pačia ritmika ir vokaline linija yra parašyta.
Vasarą čia atrodo jau įprasta sugrįžti seniems nariams. O duomenys tikrai neturėtų niekur būti prapuolę, būtų keista, tad beveik garantuoju, kad bus sugrąžinti.
Sveiki visi, nebuvau čia mažiausiai 16 metų apsilankęs , Ar administratoriai yra pasikeitę jau nuo 2010 metų maždaug, man reikia savo senosios anketos informacijos/duomenu, jei apskritai tokia išlikusi.
2018 m. lapkričio 3 d. 17:55:48
P.S. pastebėjau kitų komentarus apie tai, kad čia yra Strapping Yound Lad - Love? plagiatas ir staiga man cinkt į galvą. Rimtai, šitas rifas man girdėtas. Tokio atsitiktinio sutapimo būti negali, kažkaip keista...
2018 m. lapkričio 3 d. 17:52:42
Labai geras priedainis, bet posminė dalis ir bridžas tai o jėtau kaip nuvalkioti. Turbūt šimtai roko dainų su tokia pačia ritmika ir vokaline linija yra parašyta.