"The Worst Crime" ir "The Doomed" yra tikrai labai ryškūs ir man smarkiai prilipę kūriniai. Taip pat sudomino sąraše esantys Lacrimosa bei kiek mažiau Xandria. Apskritai visas topas pakankamai alternatyvinis, esant atitinkamai nuotaikai visai galima įsijungti net ir man, žmogui, kuris toli gražu nėra toks alternatyvinis
Be to, pirmą kartą po 4 metų pertraukos įsijungiau My Dark Reflections of Life And Death. Beveik nepamiršau šio didelio šmoto, vis dar puikiai atsimenu tas įdomias muzikines temas.
Man patinka Alvydo awareness apie įdomias muzikinio pasaulio naujienas. Va nežinojau, kad Green Carnation turi parengę naują leidinį, labai įdomu, labai laukiu.
Ar jūs irgi gaunat Spotify embed'ams music'e upstream request timeout / no healthy upstream error'us pastarosiomis dienomis? Nesuprantu, ar problema on my end, ar globali. Lygtais internetas stabilus ir su naršykle viskas tvarkoj, tai nežinau.
2018 m. sausio 2 d. 20:08:18
Smagu matyt Lacrimosos dainą. Aš ilgai svarsčiau, ar į savajį įdėt, nes jie tikrai nusipelno, bet paskutinę minutę apsisprendžiau įkišt CoF :)
2018 m. sausio 2 d. 17:19:27
"The Worst Crime" ir "The Doomed" yra tikrai labai ryškūs ir man smarkiai prilipę kūriniai. Taip pat sudomino sąraše esantys Lacrimosa bei kiek mažiau Xandria. Apskritai visas topas pakankamai alternatyvinis, esant atitinkamai nuotaikai visai galima įsijungti net ir man, žmogui, kuris toli gražu nėra toks alternatyvinis