Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Alvydas1
2018 m. sausio 10 d. 05:56:01

Be Amarok ir Wobbler visos kitos atrinktos grupės su jų naujausiais albumais  buvo ir mano akiratyje. Mūsų su Einaru simpatijos progresyviam rokui gan dažnai apsistoja prie to paties objekto. Skirtumai atsiranda akcentuojant kurią albumo dainą vertiname labiau. Šiemet, o ko gero pastarąsias metų savaites, Einaras  mėgavosi melancholija ir tai lėmė jo topo  galutinę išvaizdą.

Aš gi labiau linkstu prie trankesnio sąskambio, šiurkštesnių išraiškų, nes mane tuo pačiu metu vilioja sunkaus metalo muzika. Aišku, melodika ir emocijų tyrumas irgi aktualu.

Trumpai drūtai – topas mano skonio. Wobbler  - puikus man atradimas.

2018 m. sausio 4 d. 16:38:28

Soen ir taip planavau perklausyt visą albumą. Man irgi patinka tas principas, sudarinėjant tokius dainų topus, peržvelginėti visą albumą tuo pačiu, nes kaip teisingai ir rašei, taip lengviau susidaryti teisingą, galutinį įspūdį apie pasirinktą dainą, kadangi kontekstas yra labai reikšmingas dalykas, o ypač bandant įvertinti kritiškai.

In Closeness jau geriau, man jaučiasi šiokie tokie depešiški vibe'ai, bet, vis tiek skambesys kažko tai netraukia ir viskas, matyt be palaipsninio prisijaukinimo jokios simpatijos čia negalimos, bet neturiu tiek laiko kažką jaukintis, kas man neitin įdomu {#}

O gaila išties, kad galiu nesitikėti daugiau nieko panašaus į Wobbler. Dabar bus sunkiau atradinėti pačią įdomiausią man prog roko muziką, bet nieko, yra pilna ir kitokių, gerų šaltinių {#}{#}

2018 m. sausio 4 d. 16:03:16 2018-01-04 16:03:50

Bet kokiam mano sąraše vyrauja melancholija... aš gi pinkfloyd'iško, kingcrimson'iško tipo klausytojas. 

Soen būtina perklausyti visą albumą, nes visos dainos jame yra labai efektingos...

Dėl Wobbler ir panašių į juos dalykėlių — aš esu smarkiai įlindęs į visokių melancholistus, pasitikiu jų leidžiama muzika ir juos seku, tačiau dėl to prarandu laiko ir jėgų klausytis kitokių progresyvistų, tų klasikinių progresyvistų kaip Wobbler. Aš Wobbler apskritai atradau gal tik pernai ir nedaug jų esu klausęs. Šį albumą tik jau metų pabaigoje beieškodamas to, ką galėjau įdomaus praleisti. Taip kad kitiems metams linkiu nesitikėti nieko panašaus į Wobbler. {#}

Dėl Amarok ir šitos konkrečios dainos Nuke — progarchives.com vienoje iš dviejų Amarok naujojo albumo apžvalgų irgi autorius pareiškė, kad Nuke jam nedaro jokio poveikio. Todėl siūlau gerokai kitokią dainą iš to albumo bandydamas sudominti ir parodyti viso albumo įvairialypiškumą (nes ir šis topas sudarytas pagal albumus, o ne šias konkrečias dainas).

2018 m. sausio 4 d. 14:35:21

Tikrai labai jau toks melancholiškas sąrašas, truputi svetimas man, tačiau vis tiek man atrodo pakankamai skoningas ir originalus, palyginus su daugeliu kitų, už ką gerbiu ir vertinu. Pirmos dvi vietos - suprantama, priimtina. Labiausiai mano dėmesį patraukė Soen, turbūt tas vokalas, primenantis Jono Renkses iš Katatonios, o instrumentinė dalis labai gražiai, harmoningai suskambėjo man šalia vokalo. Dar vienas toks labiau išsiskiriantis iš kitų kūrinėlis, tai Wobbler, turbūt tikėjausi iš tavęs daugiau tokių dalykėlių, nes man jie kaip ir įdomiausi yra. Tačiau kiti irgi visai neblogai susiklausė, tik vieną 7 daviau, kurį skyriau Amarok, nes matyt nelabai supratau, neatitiko skonio, kaip ir tavo aprašytos asociacijos nelabai suveikė. Tai tiek galiu pasakyti.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Heaven & Hell Double the Pain
 Heaven & Hell
 Aš tada ABSOLIUČIAI ne Black Sabbath... visiškai nesusiję, nekaltinkit manęs niekuo.
Konditerijus Gazpacho Black Lily
 Gazpacho

4Blackberry Black Sabbath The Writ
 Black Sabbath
 Galbūt mano eilė užknisti jus su daugiau Black Sabbath.
PLIKASS VNV Nation Nova
 VNV Nation

Silentist Katie Melua Scary Films
 Katie Melua

malia Martika Toy Soldiers
 Martika

Sahja Ani Lorak  Sashi - Mujhe tumse
 Ani Lorak

Šiuo metu vertiname

Anomaly Anomaly
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

01:37 - einaras13
Jei dar kažkas turit kažkokių pageidavimų dėl įtraukimo į LT TOP 30 ar music.lt TOP 40, raštelkit. Tik svarbu, kad daina būtų nesena ir bent truputį žinoma (o ne turinti 36 peržiūras)
01:36 - einaras13
Pasinaudosiu savo naglumu ir iškelsiu iš naujo savo aktualius komentarus.

DjVaids, Victoria – Švyturys jau pridėta į music.lt ir ateinantį savaitgalį debiutuos LT TOP 30.
23:30 - 4Blackberry
Jo, neverta buvo diskutuoti. Dabar pasilaidojo svarbios žinutės
23:28 - einaras13
Nu taip, meninė vertė ir "masinė" vertė (jei taip galima pavadinti) yra du skirtingi dalykai, bet šita tema sena kaip pasaulis.
23:27 - 4Blackberry
Hmm, klausimas kiek tikrai vertos... Bet jo, realiai turi būti žinomi atlikėjai ir to pakanka topams.
23:25 - einaras13
Nu tai bent jau atlikėjas tada žinomas turi būti. Bet vertos dainos ir per tą pačią dieną jau susirenka peržiūras paprastai.
23:24 - 4Blackberry
O jei ji išėjo tą pačią dieną ir dar nespėjo būti pažinta plačiosios auditorijos?
23:22 - einaras13
Aš čia pašmaikštavau, aiškios ribos peržiūrų skaičiui nėra. Tiesiog reikia, kad būtų kažkiek žinoma daina plačiajai auditorijai. Visgi public voting sistema, nebūtų racionalu labai nišines dainas su dviženkliu peržiūrų skaičiumi nominuot.
23:21 - 4Blackberry
Arba dar geriau - kas surinks daugiau laimės prizą (sugalvosiu vėliau kokį).
23:19 - 4Blackberry
Aš padarysiu challenge'ą tokį ir surinksiu 10 pasiūlymų.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 321
  Iš viso užsiregistravę: 73675
  Naujausias narys: RogelioLam
  Šiandien apsilankė: 6730