Na man asmeniškai, šis solidžiai + rimtai 'sukaltas' BFMV kūrinys pagal savo įtaigą, stiprumą bei komponavimo stilistiką nemenkai prilygsta, na beveik.. žymiausioms METALLICA baladėms ...
Gabalas Nr. 1 šiame "The Poison" albume !
Na čia šiaipsau, lyg tarp kita ko: būtų visai tinkama ir kaip įžanginė-apšildanti grupė prieš METALLICA Europinio turo koncus .. Nors ką gali žinoti, gal kada praeityje taip jau ir buvo ...
**
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
**
Na man asmeniškai, šis solidžiai + rimtai "sukaltas" BFMV kūrinys pagal savo įtaigą, stiprumą bei komponavimo stilistika nemenkai prilygsta (na beveik..) žymiausioms METALLICA baladėms ...
Na čia šiaipsau, LYG tarp kita ko : būtų visai tinkama ir kaip įžanginė-apšildanti grupė prieš MEATLLICA Europinio turo koncus .. Nors ką gali žinoti, gal kada praeityje taip jau ir buvo ...
**
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
Sveiki, kviečiu visus prisijungti į lietuviškos muzikos flac archyvą pavadinimų smotas.net / jei susidomėjote ir norite prisijungti rašykite man privačia žinute.
kam reikalingas 1 teravatas kosmose? Cia tau ne flopikas su 1.44 megabaitu talpa like good old 1996 kai as pirmakart santykiavau su PC.
O Humanoidinių robotų („Tesla Optimus“) valdymui ir jų reakcijos realiuoju laiku užtikrinimui. Vliatj!
2010 m. rugsėjo 8 d. 16:26:07
Na man asmeniškai, šis solidžiai + rimtai 'sukaltas' BFMV kūrinys pagal savo įtaigą, stiprumą bei komponavimo stilistiką nemenkai prilygsta, na beveik..
Gabalas Nr. 1 šiame "The Poison" albume !
Na čia šiaipsau, lyg tarp kita ko: būtų visai tinkama ir kaip įžanginė-apšildanti grupė prieš METALLICA Europinio turo koncus .. Nors ką gali žinoti, gal kada praeityje taip jau ir buvo ...
**
2010 m. rugsėjo 8 d. 16:20:51
Na man asmeniškai, šis solidžiai + rimtai "sukaltas" BFMV kūrinys pagal savo įtaigą, stiprumą bei komponavimo stilistika nemenkai prilygsta (na beveik..) žymiausioms METALLICA baladėms ...
Na čia šiaipsau, LYG tarp kita ko : būtų visai tinkama ir kaip įžanginė-apšildanti grupė prieš MEATLLICA Europinio turo koncus .. Nors ką gali žinoti, gal kada praeityje taip jau ir buvo ...
**
2009 m. birželio 17 d. 14:44:26